Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Laikraksts: LTV “saķēdējusies” ar Lattelecom

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bazils
b
Pirkt dekoderu ir galīgi neizdevīgi, tad jau labāk paņemu Viasat un skatos ~100 kanālus, vai pat tūkstošiem, piepērkot klāt galviņas.
Esītim
E
Kāpēc Tu domā, ka būs jāmaina televizors un kādam tie būs jāatpērk? Virszemes TV var skatīties ar jebkuru televizoru.
!!!!
!
Tagad laikam tas dekoderis ir modes lieta :) Ja man vel jāpērk karte vel antene un ja tv3 gribu redzēt pēc pirmā jūlija jāmaksā 3,50Ls tad jau labāk ņemu šķīvi....
Esītis
E
Kāpēc tiek noklusēts, kurš atpirks no iedzīvotājiem nevajadzīgos televizorus. Kad to pirku nerēķinājos ar papildus izdevumiem. Tā jau var jebkurai lietai vai mantai ''piekarināt'' uzlabojumu un tikai maksā. Vai te neož pēc tiesāšanās darbiem. Mans televizors vēl nav nolietojies, lai to izmestu laukā, bet dekaderu iegādei naudiņas nav. Kam tas ir izdevīgi tas lai maksā. Mani apmierina esošā pārraides kvalitāte.
hpl
h
kad beidzot noņems tos papagaiļus,lai varētu izlasīt tekstu?
Zane
Z
Tas tāpat kā māju siltināšana....??? Kārtējā afēra un cilvēku ievilkšana nabadzībā...?? Valsts neviss vairo cilvēku bagātību, bet ņem nost, visu, ko vien var noņemt !!!
Zane
Z
Un tas signāls ir škavs, ko raida digitālā TV...pazūd bilde !!!
borcinsh
b
...un ari sheit ir bardaks !
liene
l
Un ko cepties par to, ka Lattelecoms pelna no ciparu apraides? Valsts taču tā un ta visu peļņu paņems dividendēs?
Ivans
I
Tā nav, Lattelecom pieder apraides tiesības vel uz vairakiem gadiem. (NRTP tik tiešām drīz rīkos jaumnu konkursu, bet šis konkurss būs starp pašiem kanaliem par tiesībām iekļūt ciparu Virszemes apraidē). Šis tiesības iegūtas, uzvarot atklātajā konkursā. Droši vien, ja uzvarētu Šmidre, negatīvo komentāru būtu daudz vairāk. Un ko LTV varētu reklamēt, ja ne Lattelecom? Tas taču ir loģiski. LTV ciparu televīzijā redz iespēju attīstīties un izmanto šo iespēju pēc pilnas programmas. Savādi, kāpēc citi kanāli neko nereklamē.
Mežsargs
M
Klientus patriecot ratā, katrs bizness beidzas. Tas gan neattiecas uz valsts subsidēto LTV- tā var iztikt arī bez skatītājiem.
x
x
Kā ar lobēšanu valsts televīzijā LATTELEKOM LABĀ ???????
jurka
j
kārtējā ģeniālā Stendzinieka reklāmas kampaņa
Ai!
A
Kārtējā "muļķu" ķeršana, vardarbīga un uzbāzīga reklāma, no kuras paliek nelabi visiem, iespējams, Šķēles digitalizācijā ieguldīto miljonu atgriešana, tautas piespiešana AR VARU pirkt dekoderus par lielu naudu u.t.t. Pēdējo santīmu izvilināšana no nabagu kabatām. Kārtējā kriminālā afēra ?
ze
z
turklāt - vai nav tā, ka Lattelekom ir tikai pagaidu apraides tiesības - līdz 1.jūlijam??? Un LTV/Lattelecom "ciešā" sadarbība tikai palīdzēs piepildīt kabatas... Kā vispār ir iespējams, ka tiesības virszemes apraidei ir TIKAI VIENAI KOMPĀNIJAI???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas