Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Laikraksts: Šoferis nomira pie stūres

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fragma
f
ja kas arii dazreiz trolejbusiem pazuud peedeejaa sekundee bremzes,dazreiz sasleedzas kontakti vaj saliip un trol vnk saak maukt pilnaa hodaa uz priexu,neko nespiezot,un tad ar sanaak neko vairaak dariit kaa raut roceni...tax to visi turamies pies trubaam
starp citu
s
bet kapec tad tie gudrinieki, kuri stāsta, ka izkapuši no autobusa, jo tas nesies kā vajpratīgs, nepaziņoja par to policijai, bet tagad tikai gudri stāsta, cik šausmīgas minutes pardzivojuši..... Tipiskie latvieši, kuriem svarīga tikai sava pakaļa. protams žēl bojagajušos jo vel vairak, ka jamirst kaut kada dzeraja loha dēļ.... bet vienalga. Kapec ir tāda vienaldzība pret citiem un kad tas mainīsies......
jānis
j
Tev ir pilnīga taisnība! Vēl būtu vērts pieminēt, ka neliela šofera kļūda ( atšķirībā no lielas politiķu kļūdas ) var beigties ar kriminālatbildību. Un ļoti daudz cilvēku iedomājas, ka viņi brauc ar tramvaju, trolejbusu, autobusu, taksometru. Nē! Viņus ved tramvaja, trolejbusa, autobusa, taksometra vadītājs! Par algām, darba stundām un darba apstākļiem. Laikam jāgaida, kad Latvijā būs normālas arodbiedrības, kas organizēs strādājošo streikus, jo visā pasaulē strādājošie pie normālām algām un darba apstākļiem ir tikuši tikai ar streiku palīdzību. Nepalīdzēs ne darba inspekcija, ne labā valdība. ( Fuj, cik riebīgi! Izklausās pēc šķiru cīņas. )
vaaks
v
Jūtu līdzi un domāju par to, kā tas varēja notikt... Bojāgājušo piederīgajiem ieteiktu tikties ar ārstu, kas veica sekciju vadītājam.
VG
V
Bardaks ar e-taloniem un kontroles sistēmu kopumā, iepirkšanās procedūru laikā vienmēr tiek pieļautas kaut kādas dīvainas ķļūdas un nu tagad vēl šīs traģiskais notikums, sakiet lūdzu kam vēl vajadzētu notikt, lai RS vadība tiktu nomainīta?
zināma lieta
z
šito gudriibu Tev vajadzeeja iestaatstiit tam čalim kurš jau augšaa...nevis tagad gudri vaavuļot
absurds
a
Kādā pasaulē mēs dzīvojam.........................................
Oskars
O
Izlasi MK noteikumus No 301.no 03.07.2001.g. Par licencēm darbībai ar jonizējošo starojumu. Tur (pielikumos 1. un 3.) ir arī par staru energijas ieročiem, staru vadības, tēmēsanas, ātras stara pārvietošanas un citām ierīcēm, arī par mikroviļņu stara jonizējošām jaudām, un tu to ļoti labi zini, speciālist WALA.
vispār
v
iedomājies, Tu neesi vienīgais, kas zvaigznes spiež. ja no lapas atvēršanas brīža neesi neko maiņijis, un tad nospied, pa to laiku vēl divi ir izlasījuši un novērtējuši - un Tu to tikai tad ieraugi. nemeklē sazvērestības, kur to nav.. :))))
WALA
W
Pirms kaut ko tik dumju rakstīt vispirms vajadzētu sev godīgi pateikt ka izslēdzot absolūti visu kas uz zemes ir cilvēka radīts - EM fons praktiski nemainīsies !!!
Bender
B
Man no Bemhena nāk vēmiens
Oskars
O
Tieši tā, ja esat Hipokrāta zvērestam uzticīga ārste, tad paskaidrojiet, kāpēc visi ārsti izvairās, pat paniski baidās runāt par EM starojuma ietekmi uz cilvēka organismu? Jums jāzin, ka sabiezē asinis EM laukā. Vai arī to jūs noliegsiet? Un, ka sirdsdarbību traucēt ar attiecīgu modulāciju un frekvenci ir pat ļoti vienkārši.
Oskars
O
Mērierīču jau valstī nav speciāli, lai cilvēkus turētu kā lopiņus un izkaut varētu traucējošos. GLOBALIZĀCIJA.
Oskars
O
Žoltokam pilns laukums arī bija ar tukšām alkohola pudelēm? Un tas 24 gadus vecais hokejists, kurš nomira pēc spēles dažas dienas atpakaļ? Jūs sākat, acīmredzot, pat totalizatorus apkalpot ar savām staru iekārtām. Pietiek paturēt sportistu dienu vai divas pirms spēles vai sacensībām spēcīgā EM laukā un rezultāti būs lejā, bet ja puisis pārāk spītīgs, tad sirds arī stājas.
!
!
Arī visulabāk zinīši un taisnie reiz nomirs. Tas ir fakts. Sabiedriskā transporta transportlīdzekļa vadītājam ir ļoti stresaina profesija un darbs. Viena no kaitīgākajām šajā ziņā. Alga bieži ir neadekvāta darba apstākļiem. Šoferim jāsastopas ar visiem tiem dīvaiņiem, kas piedalās ceļu satiksmē, jāapkalpo visa kalibra neirožu vajātus pasažierus. Lai to visu izdarītu un indivīdi nokļūtu darbā, rīta reisu šoferis bieži vien ceļas trijos naktī un brauc uz darbu ar kalpotāju transportu. Vai tu spētu uzcelties plkst. 3 naktī, darba dienu no darba dienas, gadiem ilgi, saglabājot labu veselību? Un alga nav 800 Ls. Kas saka pretējo, ir neveiksmīgs melis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas