Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Laila Pakalniņa: Daugavas krastos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pacifists
p
Vai tad nav skaidrs, ka raksts ne tik daudz par avāriju(kaut arī, kas traucēja to 100 g. vecu ventili sen nomainīt - naudas trūkums, vai?), kā par nespēju vai nevēlēšanos nodrošināt likumu ievērošanu - novērst nelikumīgu būvi un šīs valsts likumu ignorēšanu, kā arī par prioritātēm vispār valdības un domes darbā? Visu nevar L.P. rakstīto nevar uztvert tik burtiski.
Nelietis
N
Atvainojiet, bet šoreiz pievārēju zaļo pūķi veiksmīgi. Nezinu neko par autores patoloģiju, bet šāds kritisks raksts varētu nemaz nebūt, jo runa par avāriju. Tur nu pašvaldību var pelt tikai nosacīti. Tad jau , ja gadītos, ka Bastejkalns sāk izvirdumu, kā tagad Etna, tad arī Birkam ar savu komandu nāktos atbildēt.
Nelietis
N
Nezinu neko par autores aptoloģiju, bet šād skritiska raksts varētu nemaz nebūt, jo runa par avāriju. Tur nu pašvaldību var pelt tikai nosacīti. Tad jau , ja gadītos, ka Bastejkalns sāk oizvirdumu, kā tagad
e ezis
e
Šī pustalantīgā režisorīte ir pilnīgi netalantīga komentētāja un sirgstsr pataloģisku naigu pret pašvaldību. Šoreiz tā irvainīga, jo nav izmantojusi pareģu palīdzību. Sviests kuaut kāds !
Māra
M
Naiva cerība, klikšņinot uz "Apskatīt visus komentārus", ieraudzīt minētā kunga - Venta Baloža (TB/LNNK, mēnešalga Lv 6000) komentāru.
ašā
a
Visa Rīga, visas komunalās saimniecības ir nolaistas līdz pēdējam, vienīgi naudu, LIELU naudu par visu jāmaksā! Ūdens tecēs tik ilgi, kamēr ZZ torni to nenosūks, siltums neko nedarīs, kā to nedara jau 20 gadus, lai mēs kļūtu autonomi, apsildot katrs tik, cik VARAM samaksāt, pie pirmā vēja pūtiena simti paliek bez elektrības, bet toties kāda PEĻŅA ir šiem uzņēmumiem!!!! Mums blakus atrodas NELIKUMĪGA celtne, nu nav jau ZZ torņi, bet... darbi tupinās! Viss štokos! Neesam gan valsts ienaidnieki, jo neesam aizbraukuši, bet vai tā ir valsts, atbilstoša ES ? NAV!!!!
krievu ūdensžurka
k
Laila, kādēļ Tu neuzdevi sev un citiem galveno jautājumu šajā stāstā? un galvenais jautājums ir - kādēl tas aizbīdnis ir 100 gadus vecs? kādēļ tik bagātajai valtij , kurai ir nauda celt rātsnamus, tiltus un bibliotēkas nav atradies naudas nomainīt tos aizbīdņus ? un vai Tu zini, ka visa Rīgas ūdensapgāde turas uz cara laikā ražotiem cauruļvadiem, kurus nomainīt pilsētai nav atradies naudas? var jau būt ka ja Rīgas domē būtu tie krievu oligarhi, viņi naudu ūdensvadu sistēmas sakārtošanai atrastu kā ir atraduši Z- torņiem.
e
e
Varbūt Dienas blogotāji saņem plusiņus savam honorāram,ja materiālos pamanās iepīt uz Krieviju vērstu kritiku? :)))
monitors
m
Man vislabāk šajā rakstā patika ūdens padeves avārijas pretstatījums ar Krievijas oligarhiem ceļamajiem Z-torņiem. Atslēgas vārds, bez šaubām, te ir "Krievija". Uzreiz nāk prātā krievu ironiskais dzejolītis par antisemītu loģiku: "Jesļi v kraņe ņet vody, značit vypiļi ž..."
dzeris- Ingūna
d
Kur tu šīnī rakstā ieraudzīji naidu pret valsti? Norādīt uz Rīgas domes absolūto nespēju pat nelikumīgo celtniecību pārtraukt savā teritorijā un likt ievērot Latvijas likumus (par iemesliem nerunāsim) t.i. ļoti saudzīgu attieksmi pret šiem "investoriem",un, no otras puses, nevērīgu attieksmi pret iedzīvotājiem - to viņa gribēja pateikt, ja nesaprati. No kura laika Rīgas domes klerku kritika ir ""nemīlēt valsti""? Taisni tie, kas šo valsti mīl, šis valsts tizlo "eliti" arī visvairāk kritizē.
Inguna
I
Nē, elza, ASV iedzīvotāji ji kā reize būtu saprotoši un lojāli un izpalīdzīgi.
Inguna
I
Man nav nekādu pretenziju pret pilsētu. 100 gadīgs verķis var salūzt visur pasaulē. Es mierīgi aizgāju uz tuvāko veikalu un nopirku divas 5-litrīgās ūdens pudeles pa 58 santīmi gab, un pietika i tējai i bērnam pakaļu nomazgāt. Ko tu domā, tie cilvēki tur avārijas vietā riču raču spēlēja vai nagus vīlēja? Es pirms dažiem gadiem biju Ņujorkā, kad uz 2 dienām pazuda stŗāva, cilvēki viens otram palīdzēja, bija vēl patriotiskāki un saprotošāki, un mediji pēc tam atbalstīja valsti, nevis vienkārši brēca "kur mana elektrība?????". Vajag jau zināt mēru savā naidā pret valsti, Laila. Un, ja šī mēra nav, tad vismaz nelaist to naidu uz āru tik daudz.
Velta
V
Šajā nedēlā skaidri paršdījās mūsu valsts vadītāju prioritātes. Kad viens kruīza kuģis uzbrauca uz sēkļa un pārsimt tūristu komfortablos apstākļos un aizsardzības ministra personīgā apsardzībā dabūja mazliet psauļoties Irbes šaurumā, Godmanis sasauca ārkārtas sēdi un visa valsts bija kaujas gatavībā. Kad pusei galvaspilsētas iedzīvotāju diennakti nav iespējams ievērot minimālas higiēnas normas un nav iespēja pat padzerties, neviens neliekas ne zinis. Rodas iespaids, ka mūsu premjerministrs, Valsts Prezidents, Rīgas mērs, kā arī veselības un labklājības ministri no šķidrumiem lieto tikai degvīnu un mazgājas labākajā gadījumā reizi gadā pirms Ziemassvētkiem. Tāpēc viņiem nav saprotams sabiedrības satraukums par notikušo, tajā skaitā par iespējamiem epidēmiju draudiem, jo tīrību ievērot, pat rokas nomazgāt vienkārši nebija iespējams.
dzeris
d
Kur tad ir TB mugurkauls un"Latvija, nepadodies",kad jādara kaut kas reāls, vismaz jāparāda, ka šeit vēl ir spēkā Latvijas likumi? Aste kājstarpī un izlikties, ka nekas nenotiek, lai tik būvē? Nožēlojamāku partiju nožēlojamākā valstiņā laikam atrast būtu grūti.
elza
e
asv iedzīvotāji droši vien Rīgas ūdeni iesūdzētu t iesā . . .

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas