Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Laila Pakalniņa: Hokejs kastē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
y
y
Vienu RD spēli noskatās vairāk cilvēku nekā visas L.Pakalniņas uzņemtās filmas kopā ņemtas (kas uzņemtas par valsts naudu). Tā kā labāk jau nu būtu paklusējusi....
Bizbiz
B
Manu naudu lūdzu no Dinamo uzturēšanas atrēķināt, negribu atbalstīt komandu, uz kuras krekliem raksta Дарзиньш, Цыпрусс utml.
jānis
j
Man patīk labs hokejs, bet neesmu ar mieru kļūt par Rīgas Dinamo akcionāru ne tiešā ne arī pastarpinātā veidā. Ja kāds vēlas, lai runā ar tiem kluba vadītājiem un vienojas. Izskatās pēc jau iepriekš ieplānotas Latvijas rusifikācijas ar kādam lielu ienesīgumu.
juris
j
Kalvītim ir pilnīga taisnība - Dinamo nevar būt komercprojekts. Jo sporta marketings postpadomju valstīs nedarbojas un nav jēgas to pielietot. Tirgus nav brīvs konkurencei bet tā pamatā ir korupcija. Un tikai Latvijas Dzelzceļš ir vienīgais, kuram teorētiski būtu intere Krievijā. Tādēļ ( ja būtu brivais tirgus ) pielietot sporta marketingu būtu iedarbīgi. Ja vēl kāds no minētajiem uzņēmumiem tērēs naudu šai komandai, tā būs vistīrākā korupcija. Tie vīri tad jāliek cietumā.
p27
p
taa vish i, Savicka un Ulama sludinaajumi par RD piesieshanu valstij kaa minimums nav iistajaa laikaa. un vispaar to uz biznesa pamatiem buutu jaasaliek. tiesa, Pakalnina diezin vai rakstiitu shaadaa kontekstaa par kaada filmfestivaala vai maakslas kino filmeeshanu ar valsts atbalstu. turklaat Pakalninas kino, lai arii ir kultuura vaarda iistaakajaa noziimee, tomeer ir saprotams nesaliidzinaami mazaakai naacijas daljai.
elojs
e
Pakalniņa var gudri pļūtīt, bet tajā pašā laikā ir apvainojusies uz visu pasauli par to, ka Latvijas kino, lūk, nedodot valsts naudiņu. Es atvainojos - kāpēc LV jādod nauda kino cilvēkiem, kas filmē tikai kkādas murgu filmas, kas vienkāršajai tautai nav saprotamas??? Latvijas kino pasaule ir šauru cilvēku loks, kas viens otra filmas arī skatās. No naudas došanas DINAMO ir lielāka jēga, jo tas cilvēku masām sniedz emocijas, stimulē mazos hokejistus censties u.t.t. Protams, ja mēs dzīvotu ideālā zemē, tad par šo jautājumu var diskutēt, bet, ja valsts pilnīgā pofigā joprojām maksā resnvēderiem prēmijas (to tikai savādāk nomaskējot), sūtot beztēmas komandējumos resnuļus, tērējot anomālo piķi misijām naftas korporāciju inscenētajos karstajos punktos, pumpēt naudu mistiskās bankās, pirkt krutos vāģus, tad, atvainojiet, par ko ir runa???
akmens
a
Pakalniņa nu gan iebrauca auzās. Kundzīte jau nu noteikti nav bijusi uz nevienu spēli, nav izjutusi to kopību un lepnumu par savu valsti un tās hokejistiem. Pēdējā laikā mums ir tik maz iemeslu kā dēļ lepoties ar savu valsti, tagad pasaulē mūs pazīst kā ubagus un lūdzējus. Mums palicis tikai sports un kultūra.
Latvijas hokeja līdzjutējs
L
Tak nesen viens jau rakstīja , par to kā Dinamo R un LDz pārstāvji noslēdzot savā starpā šo "noziedzīgo darījumu" ir izkrāpjuši no valsts uzņēmuma nodokļu maksātāju naudu . Pēdējās desmitgades lielākā finansu mahinācija ir atklāta . Tā vien var noprast , ka laikam vairāk jau rakstīt nav par ko , vai tomēr ir , bet nedrīkst - var norauties. Es jau saprotu šie 500 000 ir krietni vien būtiskāka summa nekā tie 992 000 000 , no sociālo iemaksu uzkrājumiem ,kas izkūpējuši nezināmā virzienā , un arī tas miljons ar astīti kas aizgāja mūsu augsto ierēdņu kabatās ,gan naudā , gan dāvanu karšu veidā ,kā ziemassvētku prēmija .Un neaizvietojamais Fliks ar saviem 300 000 gada algu no Air Baltic ,arī starp citu uzņēmums kur valstij pieder kapitāldaļas un galu galā entās likēžu barotavas -komisijas , aģentūras , valdes ar visiem valsti pārstāvošiem uzraudzības locekļiem - to kabatās arī aiztek ne tā mazākā nauda un starp citu nodokļu maksātāju nauda.Par to visu ''slabo'' uzrakstīt , kur aizgāja,cik aizgāja , kurš parakstīja , kurš pārskaitīja , kurš saņēma un kuri turpina to darīt.Nu ja priekš tādiem rakstiem vajag ''rakt'' ,pastrādāt , vieglāk toč paklausīties ziņas un bliezt rakstus augšā .un ķipa atklāt tos lielākos valsts izzadzējus. Ā ,un galvenais rakstā pieminēt to , ka ''kādam gribas ēst - kā sak uzspiest uz jūtām. Jā , es esmu hokeja līdzzjutējs ,un arī mans puika ļoti labrāt nāk līdzi uz spēlēm . Es strādāju maksāju nodokļus , eju uz hoķi pērku biļetes, no kā atkal tiek maksāti nodokļi ,un tie lati ko es atdodu par biļetēm , priekš manis ir ar ļoti augstu pievienoto vērtību . Un esmu nemazāk izsalcis , kā pārējie ,arī man gribas ēst tāpat , kā citiem . Ja kāds man kādreiz pajautās : kam atdot kaut daļu tevis maksāto nodokļu naudu - tiem kas tur augāšā (iz)saimnieko vai dotā gadījumā - hokeja klubam , varat minēt kāda būtu mana atbilde (ceru neesmu tāds vienīgas). Un vēl kas , kas ir šis Dinamo Rīga ? , Tas ir A grupas pasaules čempionāts hokejā nu jau 13 gadus , tas ir ziemas Olimpiskās spēles , un tā ir Latvijas VALSTS hokeja izlase . P/s Drīz būs autosporta pasākums kuru LDz arī atbalstīs ,skataties ka nepalaižat momentu garām, kad rakstu bliezt augšā.
meicha
m
Biju par Lailu labakas domas. Ja - hokejs ir dargs sports, bet jautajums - kas shajos "jaukajos" laikos vel cilvekos spej izraisit pozitivas emocijas un ljauj atslegties no ikdienas problemam? Pareizi hokejs ar Rigas Dinamo! Ja salidzina cik naudas nav izgazts citos projektos un vel sazin kados pasakumos, tad shie miljoni ir vienigie, ar kuru palidzibu parastam cilvekam vel ir iespeja pasmaidit un lepoties, ka vinjsh ir latvietis! Un tiem, kas joprojam rej, ka shi ir padomijas atrauga - pamosties, cilvek, - uz ielas ir 21.gs. un shis ir musdienu Latvijas Dinamo! Nepatik - neskaties! Un ja ari skaud, tad klusedams!
ainulai
a
mums protams ir vajadzīgs hokejs ,un tā dēļ ir arī kkas jāziedo , bet manuprāt šoreiz pietiek ar valsts izlasi čempionātos un Olimpiskajās spēlēs , Dinamo mēs vnk nevaram atļauties , nevaram to darīt uz veselības aprūpes un izglītības rēķina , nu nevaram..
nnn2
n
kārtējā Dienas demagoģija,cik un kas jums par to maksā....
Apdomīgais>Zigurdam
A
Neviens sporta veids pasaules līmenī mūsdienās diemžēl nav asociējams ar "tautas sportu". Palasiet kaut vai mūsu labāko vieglatlētu intervijas. No malas jau liekas, uzvelc naglenes un skrien, bet patiesībā .... Arī Dziesmu svētki, liekas, ej un dzied, bet cik izmaksā dalīnieku tērpi, viņu izmitināšana, ēdināšana? Protams, vienkārši salīdzinot izmaksas, var teikt, bet redziet, kāda starpība. Tikai runa jau nav par to, ka mums nepieciešams "Dinamo" vai kāds cits klubs par jebkuru cenu. Problēma ir tajā, ka šādu rakstu autori cenšas kritizēt un tikai, bet kad tiek uzdots jautājums - Jūsu priekšlikumi, parasti atbilde ir - tas jājautā speciālistiem, mēs šajā afērā nepiedalīsimies, tas ir politiski risināms jautājums, vārdu sakot, jebkura atruna, lai tikai pašiem neuzņemties atbildību. Man personīgi tas nav pieņemams - vēlies kritizēt, tad uzņemies atbildību, izsaki priekšlikumus par labākiem risinājumiem, jo sports jebkurā gadījumā ir valstī jāattīsta, tas ir tieši saistīts ar katra iedzīvotāja veselību. Bet, lai būtu attīstība, ir jābūt vērā ņemamiem mērķiem uz kuru sasniegšanu tiekties, arī labiem sporta klubiem - es nedomāju tikai hokeja. Par naudas ieguldīšanu vai tērēšanu minētu sekojošo. Pavērojot mūsu ielās braucošos auto var domāt, ka dzīvojam leiputrijā. Manuprāt daudz svarīgāk būtu uzdot jautājumu, kā tas var būt valstī iespējams, ka privāti uzņēmumi strādājot it kā ar zaudējumiem var vispirms iegādāties desmitiem tūkstošu latu dārgus auto un tikai pēc tam uzrādīt no atlikušā peļņu no kuras norēķina nodokļus un kāpēc mūsu valstī nodokļi netiek rēķināti otrādi. Uzsveru, es nedomāju tās a/m kuras nodrošina uzņēmumu funkcionēšanu, bet gan tās ko mēs devējam par luksusauto. Un līdzīgu nejēdzību valsts nodokļu politikā ir pietiekami. Nebūtu tādu, varbūt arī nebūtu tik aktuāls jautājums par sporta klubu esamības nodrošināšanu.
viedoklis
v
vienkārši tizls raksts, kaut kas negaidīts no autores, kā var būt tik šaurs skatījums. piekrītu, ka "pie stūres" esošie kungi nebūt nav patrioti, godīgie utt., bet kluba nepastāvēšana būtu nelaime ne jau tikai šauram īsto fanu lokam; pameklēsim naudiņu citur - kaut vai "veiksmigajā" reģionālajā reformā un vēl aizvien milzīgajā administratīvajā valsts aparātā, bet sportu, Laila, liec mierā...
rabarbers
r
Nu jau gan samuldējies :) Tā tak visu laiku notika - nodokļu maksātāju nauda tika guldīta basketbolā, bet atdeve ir redzama Rīgas klubos nevis laukumā. Tevis piesauktie 10 miljoni nāk no Krievijas un tiek izmaksāta latviešu hokejistiem algās, kuras, tici man, tepat uz vietas arī tiek notērētas. Tātad, faktiski 'piesaistīti 10 miljonu ienvestīvijas Latvijas ekonomikā.
skepse
s
lai gan apsveru neturpināt abonēt Dienu no jaunā gada, jo reti lasu un uz 4. stāvu pastnieks nenes, šādu pērļu, Lailas un citu žurnālistu spēju dēļ, turpinu to darīt. atbalstu finansiāli. iespējams, ka muļķīgi, bet daru to.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas