Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Laila Pakalniņa: Izmisums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu kā tad
n
Nu vispār ES dalībvalstīm neatkarību neviens nav atņēmis :D Otrkārt, nez kurš apskauž Moldovu, varbūt eirofobi pēdējā stadijā un padomju cilvēki. Bet nekāda "visa latviešu tauta" un arī saprātīgi domājoši cilvēki nez vai fano par iespēju sēdēt aiz padomju tipa dzelzs aizkara.
[email protected]
h
Neviens nekad oficiāli neļaus zvejniekiem zvejot no jūras metālu. Neviens politiķis vai ierēdnis neriskēs ar savu karjeru - atļaut darbības, kuru rezultātā zvejnieki var uzrauties uz mīnas. Negatīvās informācijas pielūdzējiem tomēr vajadzētu pārdomāt, vai tiešām zivju trūkumam Baltijas jūrā ir kāds sakars ar Latvijas valdošo koalīciju. Vai tad Šķēle būtu privatizējis arī zivis?
nemelo
n
ždanokieši nekad nav aģitējuši par iestāšanos ES. Tieši otrādi, iestājoties ES Latvija galīgi iziet no "bijušās PSRS" (Krievijas ietekmes sfēras).
informācija pārdomām
i
Profesionālim arī būtu jāprot izvērtēt risks un ja tas ir neattaisnojams, pateikt "nē". Riskēt ar dzīvību vai drošību apšaubāmos pasākumos nav vērts, jo kapā naudu un mantu līdzi paņemt nevar.
dzeris - aha
d
Kā tu domā, kāpēc kaut vai tai pašā Lietuvā nav cauri ne ar cukurfabrikām, ne ar ko citu, un gan lietuvieši, gan igauņi apmierināti ar ES? Varbūt tāpēc, ka tur pie valdīšanas nav latvieši?
eiroskeppse
e
Vot Moldovai izdevās saglabāt neatkarību no ES! Visa latviešu tauta apskauž moldovāņus
aha
a
kad ždanoka, lato lapsa un repše aģitēja balsot par ES, viņi aizmirsa pateikt, ka ar cukurfabrikām, zveju un ražošanu Latvijā būs cauri
WC
W
Laila Pakalniņa: Izmisums ========= Tāma svarīga. Bez_gala svarīga. .Vien IZ_MĪZUMS sanācis
d'Andris
d
Par svešu mantu nesapratu. Ja jau tā pieder kādam PSRS resoram, lai tad paši ceļ ārā un "vārās". Protams, tādi "ķeksētāji" ne tikai vecos kabeļus var saķeksēt ... Kad Rīgas HES nolaida vasarā ūdeni, tur šogad bija pilns ar cilvēkiem, kuriem metāla detektors vienā, bet lāpstiņa otrā rokā. Tad jau šos arī vajag licencēt. Ja šajā rakstā minētais "svešas mantas kārotājs" tiek nosists elektrības skapī, tad par skapī līšanas valstisku regulēšanu neviens nerunā. Es domāju, ka kuģa kapteinis, arī īpašnieks un komanda ir atbildīgi par savām darbībām. Arī par kravas nostipronāšanu, pareizu izvietošanu un maksimālo svaru. Arī par to, kad grimstošs kuģis jāpamet. Žēl, protams, cilvēku, bet tie nebija bezpalīdzīgi bērni, tie bija (vajadzēja būt) kuģošanas profesionāļi, kuriem jāprot arī sevi glābt. "Darbā sadeg" arī celtnieki, mežstrādnieki, birojos sēdoši menedžeri. Arī skolotājas, māsiņas un mājsaimnieces. Tas ir likumsakarīgi valstī, kurā budžeta sabalansēšana aizstāj ekonomikas glābšanu, kartes pārzīmēšanu pielīdzina dzīves kvalitātes uzlabošanai, meli no Saeimas tribīnes par "milzīgu tautas atbalstu" iedvesmo turpināt "vadīt", kad politiskās atbildības jeb goda jautājums liek nošauties.
dzeris
d
Nu gan nepiekrītu, ko tad - atkal kādu aģentūru vai "jūras mēslu zvejošanas ministriju " radīt? Un būs atkal to uzraugu vairāk, kā dasrītāju, korupcija, blati utt., viss komplektas, kas saistīts ar ierēdniecību. Un par to "svešu mantu" īsti pārliecināts arī neesmu, kaut arī tik smalki nepārzinu tos likumus. Nu, iet kādreiz kuģi bojā, arī ar visiem sertifikātiem , ko darīt. Labāk lai jau zvejo bez tās birokrātijas. Un pateicas Rozei un ZS par kvotām un visu pārējo.
q
q
Un izveidot vēl vienu sertificēšanas komisiju, lai birokrātijai nekad nepietrūktu darba...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas