Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Laila Pakalniņa: Kuģis melu jūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
Vai tik Namdaris nav strādājis uz kāda viņa vainas dēļ nogrimuša kuģa? Tikai cilvēks, kam smagi uzkāpts uz varžacīm var pārmest Pakalniņas kundzei par vairāk vai mazāk veiksmīgu mēģinājumu kautko šai melu zemē grozīt uz labu. Man kauns par šiem komentētājiem. Un Pakalniņas filmas ir lieliskas, un es neesmu viņas radinieks!
marta
m
Diemžēl L.Pakalniņai laikam taisniba.Skumji,ka 21,gds.dzivojam kā pirātu laikos,ka tik zelts,dzivibai nav nozimes'.Kaut kā neticēšu ūdenslidēju slēdzienam,jo Fiks centisies viņus nopirkt,šajos krizes laikos,nopērkams ir katrs otrais cilvēks.Glābēji jau saprot,ka zvejniekiem dzivibas neatdos,tāpēc jādom;a par sevi.Cerams,ka maldos,varbūt vēl Latvijā ir godigi cilvēki,bet nebrinišos,ka neko neatradis nelikumigu.Visi vainigie izies sveikā un vainigs būs bojā gājušais kapteinis.Skumjā Latvija,uz kurieni mēs ejam,cik tālu?
bomiz
b
Tav un te vēl kādam ducim komentētāju būtu jāsāk no smilšu kastes. Lai saprastu par ko Pakalniņas kundze runā. Proti, tev saprotamā valodā: čurāšana pret vāju vienmēr beidzas ar samitrinātām zeķītēm (ja tādas vispār ir).
ha-ha-ha
h
ha-ha-ha-ha-ha-ha ...
Namdaris
N
Klau, Pakalniņas kundze, varbūt tiešām Jums laiks par valsts prezidentes kandidatūru sevi sākt reklamēt- tik zinoša jebkurā jomā, kā izrādās, esat- būsiet laba konkurente Sandrai vai Solvitai... Piekrītu Jums, ka Latvijas valdošā elite ir iestigusi melu jūrā, pieņemu par patiesību, ka šī jūra ir apskalojusi arī lielu daļu vidusslāņa, kas barojās, bet tagad velk dzīvību no augšas "draugu" pasūtījumiem. Tad nu rakstiet par tiem, velciet viņus gaismā, parādiet asinis gribošajai publikai, ejiet par KNAB priekšnieci, ja vairs ar savām filmelēm nopelnīt nevarat, bet nelieniet tur, par ko Jums sajēgas mazāk par aviāciju! Pats esmu bijis jūrnieks un zinu, ka viss kas var notikt ar sagrabējušu kuģīti pie 20 metru vēja sekundē. Līdzjūtība viņu tuviniekiem- Namdaris.
JaNeFix
J
Mr.Fikss jautā sev: – “Vai Jums ir plāns Mr.Fikss?” Mr.Fikss pats sev atbild: - „Vai man ir plāns Mr.Fikss? Man ir veseli 3 plāni Mr.Fikss!” Plāns Nr.1 – Pats vienkāršākais, Mr.Fiksam nekad nebija nekādas „Beverīnas”, viņš par tādu nekad neko nav dzirdējis! Priekš kam saistīties ar zvejnieku tuviniekiem, vai, vai, vai. Plāns Nr.2 – Mr.Fiksam tomēr bija kaut kāda saistībā ar „Beverīnu” līdz dienai, kad kuģis aizgāja pēdējo reizi jūrā, bet pirms aiziešanas Mr.Fikss pēdējā minūte noslēdza līgumu ar kuģa kapteini par to, ka tagad tas ir kuģa īpašnieks. Lielā steigā Mr.Fikss aizmirsa līgumu uz kuģa un šobrīd nav ko uzradīt citiem, ka viņam vairs nav nekādas daļas, kuģis nav vairs viņa, jau ir cits īpašnieks. Un sakarā ar to, viegli izskaidrot kāpēc kuģa komanda nevēlējas šķirties ar kuģi. Bet pat jau grimstot stūma projām no sevis jūras spēku kuģi „Virsaiti”. Plāns Nr.3 – Mr.Fikss steidzīgi maina uzvārdu, firmas nosaukumu, mobila telefona numuru un tāda veida pazūd no redzesloka. Ja viņu tomēr sameklēs bojā gājušo zvejnieku tuvinieki, Mr.Fikss varēs droši uzradīt pasi un pateikt, ka tas nav viņš, nav Mr.Fikss.
Sems
S
a ko sagribēji no cilvēciņa, kas par mesiju uzmetusies, nemelo un visu zin.... tikai no tēmas bieži NEKO nejēdz :( diemžēl. vēl Šleseru nepieminēja pie vainīgajiem, brīnums !
nu nu
n
Nesaprotu kāds Leiškalnam sakars ar kuģa grimšanu.Tad jau melos vairāk vainojama pati autore,jo uz kuģa glābšanas līdzekļi tomēr ir bijuši.Varbūt žurnaļugām pirms rakstīšanas tomēr vajadzētu noskaidrot kādus faktus ,neviss baumas,Ja to nav nu atturieties no rakstīšanas.
nav nav iekopējies
n
"Taču" nozīmē, ka tas seko iepriekšējam
"Atdod, ko nozagi ! "
&
Ar iepriekšējām mencām CILVĒKU DZĪVĪBU GLĀBŠANAS ORGANIZĒŠANAI nav ne vismazākā sakara. Un melos noteikti krietni vairāk par vienu.
Dexters
D
Labi vismaz , ka Pakalniņas kundze nekad nemelo ! Viemaz viens cilvēks Latvijā ir apzināts, jā un vēl dzeis...
Melis
M
Godīgi sakot, es arī bieži meloju... un ko Laila Pakalniņa man var piedāvāt? Ja es nemeloju, ir slikti, ja meloju - tad arī ir slikti. Bāc. Un mūs vēl pie tam māca, ka svarīgi ir radīt pareizo iespaidu.. un tad mēs (meļi, jeb - visi!) tā arī daram - ļoti cenšamies veidot pareizo iespaidu, jo šī sabiedrība tāpat neuztver patiesības - tai svarīgāks ir tēls un forma, ne saturs..
Senais
S
Interesanti, ka meli nemaz nav tik visaptveroši. Ja būtu, tad , kā jau meli, kas faktiski ir kaut kas virtuāls, tātad faktiski neesošs, nekādu iespaidu uz reālo dzīvi neatstātu. Bet nekā. Latvijas sabiedrībā visizplatītākā ir puspatiesību prakse. Un, kā zināms, puspatiesības, vai daļējas patiesības(nevar jau zināt cik procenti sakāmajā) posts ir nesalīdzināmi lielāks par klajiem meliem, kas tāds tukšums vien ir.Tas, ka sūdīgi sokas, tā ir patiesība, bet kāpēc un kas jādara vai jau darīts, parasti klaji meli. Nāksies vien izgudrot kādas zāles, kas kā poligrāfs, spēs vismaz samulsināt melotāju, jo nevar jau katrā gadījumā pieaicināt lietpratīgu psihoanalītiķi fizionomistu, kas pēc viņiem vien zināmām pazīmēm spēj kvalificēt sacīto. Bet "Beverīnas" gadījumā pietiktu klaji samelot, ka tas strandējis uz klintīm bet palīdzība nav paspējusi. Kāds Velns raustīja aiz mēles tos pusmelotājus(tas, ka kuģis un apkalpe pagalam , taču taisnība), to Dievs vien zin. Mana versija, ka izaugusi jauna paaudze, kam nav padomju laika prakse, kad vispār noklusēja par katastrofām( piem Liepājas lidmašīna 1974(?) gadā) , tātad formāli pat nemeloja.
Alfrēds
A
Vai tā pirmā nesakarīgā rindkopa ir iekopējusies no kāda cita raksta "melnraksta", vai tas ir tas slavenais Pakalniņas stils - rakstīt tā, lai tikai pašai būtu skaidrs par ko runa grozās?
dzeris
d
Es tā sapratu, ka Latvijā melo ne tikai politiķi, bet tas jau nav nekas jauns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas