Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Laila Pakalniņa: Latvija zem viļņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dore
D
Spicais! Vai tad nav citu lielu un ietekmīgu pasākumu, ko reklamēt?Vai mums pašiem nemaz nav ar ko lepoties? Vai mums tiešām pašiem jāreklamē šis "vilnis", jāatbalsta viņus ar savu naudiņu un galu galā vēl jāļauj viņiem publiski parādīt, ka bučojam viņu pazoles? Sanāk, ka paši viņus reklamējam---"vilnis" tādēļ ir liels un ietekmīgs---tā kā tas ir liels un ietekmīgs, mums jālien viņiem pakaļā un jāļauj sevi pazemot. Ja nebūtu viņi bijuši netaktiski, neviens neceptos.bet nē, "viļņa" veidotājiem vajag asumiņus.... Tas laikam ir tas pats vecais stāsts- "ja sit, tātad mīl"... Ps-es tiešām priecātos par pasākumu, ja tur būtu par ko priecāties.
Dore
D
Būtībā Zatlera kungs ar savu gaumi reprezentē arī Latviju, jo viņš ir prezidents. Un te jau būtu jāsāk domāt, kādus pasākumus apmeklēt. Tā ir viņa atbildība.
alla
a
kaut kaa neesmu dzirdeejis,ka lailai pakalninai buutu muzikologes izgliitiiba un pat ja buutu 10 muzikologes izgliitiibas,tad tas vinai nedod absoluuti nekaadas tiesiibas gaaniit un kritizeet pasaakumu,kurs skiet,jau pasaa saknee vinai derdzas,labi,lai derdzas,vilks ar vinu,bet caur to saakt noraadiit prezidentam,kaadus pasaakumus(muzikaalus!) vins ir vai nav tiesiigs apmekleet,ir pilniigi idiotiski! neuznemies te ,laila,dieva taa kunga funkcijas un pirms saac kritizeet kaadu pasaakumu,paskaties ar pamatiigi kritisku aci uz savaam murgainajaam un bezsakariigajaam filmaam("pitons","leiputrija"u.c.)un paardomaa labi savu "radoso"dziivi!!!
asaka
a
vispirms Zatlers ir vienīgi un tikai cilvēks...un muusu skolās nem'\aca būt par prezidentiem. tā kā , mīlīši-esiet saudzīgāki...un iedomājaties, ko darītu jūs viņa vietā...bet ne tā pliki viņa vietā(ieši vai neiešu)...kā jūs peldētu prezidentūrā ar vienkāršii cilvēvcīgām īpašībām....
Dince
D
Domāju, ka bija nepieciešams ierosināt kriminālprocesu par Latvijas himnas nozākājumu. - varbūt tādā veidā būtu iespējams lauzt līgumu.
ernests
e
malacis, Zatlers,reaali domaa un dara un nebaidaas no aprobezzotiem zzurnaalistiem
cellardoor
c
Jāatzīst, ka koncertus, kad vien biju mājās, skatījos. Nekaunos par to, jo mani patiešām interesēja, kā mūsu pārstāvis nodziedās. Bet vakar pēc latvieškrievu kazačoka palika ļoti skumji... par plastmasas kapu vainadziņiem kankanu lecošo meitu galvās, par spīdīgo blūžu īpašnieku prieku par viņu priekšā lecošajām meitenēm, par zālē sēdošo publiku, kura tik plaukščina līdzi un teju metas līdzi dejā... brrr... nez, man jau nu likās, ka priekšnesums bija ļoti pārdomāts no pasākuma veidotāja puses, ne vairāk ne mazāk kā lai radītu šķērmu sajūtu vidusmēra latviešu skatītājam...
ES pats
E
Pārāk daudz starp mums ir "mūžīgi pazemotā" statusa mīlētāji, kuri arī ar nekrofīliju un visa sliktā pagātnē apsūkāšanu mīl nodarboties... Tas ir mazohisma sajaukums ar nepilnvērtības kompleksu un nav jābūt studējošam Freidu un Jungu , lai redzētu - cik daudz starp klaigātājiem ir šādu cilvēciņu. Nu žēl man tā Pakalnītes, žēl tos visus, kuri uzskata joku ar himnas iesaistīšanu par... himnas zaimošanu, jo tad taču visi sporta līdzjūtēji būs jāuzskata par...KAROGA ZAIMOTĀJIEM. Par himnas zaimotājiem pēc jūsu domas būtu jāuzskata visi, kas uz tualeti iet ap plkst 6-iem lai vai kāda vajadzība, jo tad...spēle Rīgā himnu. Dīvainākais ir tas, ka savulaik PRET šo melnsvārču iecienīto dziesmu bija ļoti daudz patiesās latviešu inteliģences! Pirmskara studējošais jurists - mans kaiminš stāstīja, ka tikai "Nevis slinkojot un pūstot" studenti un profesori par īsteno LATVIJAS HIMNU UZSKATĪJUŠI! Dziedu jau dziedu šo himnu, turklāt pa balsīm, BET nesaprotu kā 21. g.s. vēl veselu tautu var piespiest cerēt uz kāda Dieva dāvanām - svētību, jo visas CITAS TIKAI AR SAVU DARBU IR PIE TURĪGUMA TIKUŠAS! Ja jau ir runa par himnu, tad sen bija laiks rast mums dzejnieku un komponistu mūsdienīgai himnai, ne dievlūdzēju gaudām skanēt pār mums, kur melodija nevis paceļ Dvēseli un attīsta Sirdi, bet nospiež mūs kā tārpveidīgos zem smagās pagātnes nastas...... Joprojām uzskatu, ka uz attīstību ved pirmskara inteliģences himna "Nevis slinkojot un pūstot"
Exxlib
E
to Spicais 17:27 Paskaties ierakstu - tur nav par ko priecāties :(
Spicais
S
Lai no kā, bet no režisores Pakalniņas šādu rakstu negaidīju....Likās, ka gudra un pasauli redzējusi sieviete, un saprot, kāds ir labums no šī pasākuma, bet te tuvredzīgi spriež par kaut kādu pazemojumu...Es skatījos visus koncertus, arī kur Zatlers bija, un NEKĀDU pazemojumu es neredzēju. Ok, jā, joks par himnu bija varbūt nevietā, lai gan labs un smiekligs (ja piemeram tiktu dziedāta Kazahstānas himna, visiem patiktu) Viss pārējais ir pilnīgi ok. Tas IR liels pasākums, to raida MILZĪGAI auditorijai bijuša Padomju teritorijaa, un krievi māk reklamēt gan paši sevi, gan Jūrmalu. Kas nāk par labu gan Latvijai, gan īpaši Jūrmalai. Šovs ir tāds kāds tas, spēles noteikumi arī, var patikt var nepatikt, bet fakts paliek fakts, tas ir LIELS UN IETEKMĪGS. Apnicis, ka žurnālisti un arī Pakalniņa, rok tikai negācijas, un nespēj papriecāties par lietām.
Ierosinājums
I
Nu tad visi sašutušie - nesēžam te internetā un necepamies! Uzrakstam vēstuli Valsts prezidentam, ka mūs ir aizvainojis tas, ka viņš ir piedalījies pasākumā, kurā zaimo mūsu valsts himnu un vēsturi un aicinām viņu pieprasīt publisku organizatoru atvainošanos un lūdzam viņu turpmāk šos pasākumus neapmeklēt un pieņemšanas viņiem nerīkot! Tas būtu tā saprātīgi, ne ko? Tātad–te ir vēstules paraugs Valsts prezidentam. Vislabākais ir to izdrukāt un nosūtīt pa pastu kā oficiālu vēstuli. Tad viņam noteikti būs jāatbild uz to! Lai tā nebūtu vienkārša spamošana, būtu korekti norādīt iesnieguma sūtītāja vārdu, uzvārdu un adresi, uz kuru prezidentam būtu jāatbild, kā arī svarīgi ir to vēstuli parakstīt! ---- Latvijas Valsts Prezidentam Valdim Zatleram Pils laukumā 3 Rīgā, LV-1900 No /vārds, uzvārds/ Dzīvojošs/-a /adrese/ Prezidenta kungs, Šā gada 23.jūlijā Jūs ar savu klātbūtni pagodinājāt krievu populārās mūzikas jauno izpildītāju konkursa „Jaunais Vilnis” atklāšanu un 25.jūlijā Jūs rīkojāt īpašu pieņemšanu šī konkursa organizatoriem. Vēlos norādīt, ka 24.jūlija koncertā šī pasākuma vadītāji nekorekti jokoja par mūsu valsts simbolu – Latvijas himnu, bet 27.jūlija koncertā nekorekti jokoja par Latvijas vēsturi, norādot, ka deportācijas ir latviešu nacionālās spēlītes. Uzskatu, ka nav pieņemama šāda organizatoru attieksme pret Latviju – valsti, kurā šis pasākums tiek organizēts! Es kā šīs valsts patriots jūtos aizvainots un pazemots! Līdz ar to lūdzu Jūs: 1. Pieprasīt oficiālu un publisku atvainošanos no konkursa „Jaunais Vilnis” organizatoriem; 2. Turpmāk neapmeklēt šādus pasākumus, kuros tiek izrādīta klaja necieņa pret Latvijas Valsts simboliem un vēsturi. Ar cieņu, /vārds, uzvārds/ /datums, vieta/
Afa
A
Jūrmalas dome ar Jaunā Viļņa rīkotājiem noslēgusi līgumu uz 6 gadiem, ka arī nākamos 6 gadus JV notiks Jūrmalā. Tas nozīmē, ka arī nākamos sešus gadus jūlija beigās veselu nedēļu par Latviju ņirgāsies gan no skatuves, gan no skatītāju vietām. Tas nozīmē, ka Latvijas valodu Jūrmalā varēs aizmirst, redzot, ka atklāšanas koncertā pat Maestro Raimonds Pauls latviski pateica mazāk vārdus nekā Kailija Minoga koncertā Rīgā. Tas nozīmē, ka atkal kāds krievu jokotājs daudzmiljonu auditorijas priekšā paņirgāsies par Latvijas himnu (iedomājaties, kas notiku, ja, piemēram, Jarāns ko līdzīgu izdarītu kādā Krievijas pasākumā). Tas nozīmē, ka atkal pasmiesies par deportācijām (Atceraties, kas notika, kad aizskāra krieviem sāpīgo tēmu - karu? Igauņi tikai Aļošu pārvietoja, bet tā dabūja no krieviem. A krievi var par deportācijām ņirgāties un nekas...) Tas nozīmē, ka atkal Pugačova varēs vairākas reizes pavēlēt Latvijas prezidentam piecelties. Tas nozīmē, ka Latvijas prezidents arī turpinās pazemoties tā, ka viņa tautai par viņu paliek kauns. Tas nozīmē, ka vakara vadītāji turpinās plēst jēlus jociņus par Latviju un latviešiem, jociņus, kuri ne tikai ir aizskaroši, bet nav pat smieklīgi(izņemot to par šprotēm). Tas nozīmē, ka atkal liks sajūsmināties par citas valsts panākumiem sportā. Jo man personiski likās aizskaroši, ka Latvijā man liek gavilēt par Krievijas izlases uzvaru pasaules čempionātā un Zenit izcīnīto UEFA kausu futbolā, nevis, piemēram, apsveikt Latvijas sieviešu basketbola izlasi. Tas nozīmē, ka kaut kādi āksti noslēguma koncertā atkal lēks kazačoku pastalās. Tas nozīmē, ka Džo Kokers tā arī nomirs ar domu, ka Latvija ir Krievijas piepilsēta, kurā visi ir krievi un runā krieviski. Tas nozīmē, ka vēl vismaz sešus gadus jūlijā Rīga un Jūrmala būs pilna ar CCCR simboliku - krekliņiem, treniņjakām, karogiem. Tas nozīmē, ka arī turpmāk man Bulduros kāds noēdies Krievijas pilsonis noburkšķēs: "Govori pa ruski. Eta NAŠA Jurmala!" Man nav nekas pret dziesmu festivāliem. Pret krieviem, krievu valodu. Man ir kauns par tiem latviešiem(Jūrmalas domi, prezidentu, Raimondu Paulu, Laimu Vaikuli), kuri pieļauj, ka par viņu tautu atklāti ņirgājas. Lai arī turpmāk Jaunais Vilnis notiek Jūrmalā, tikai ar vienu bet. Normāli cilvēki, ja brauc ciemos, ciena to vietu, ievēra namatēva tradīcijas. Taču JV saistībā notiek pretējais. Skumji, bet šis festivāls atstājis ļoti daudz negāciju. Skatījos un domāju, cik daudz esam gatavi paciest un pagriezt aizmuguri, lai tikai turpina mūs dr.... Izskatās, ka daudz. Vēl vismaz sešus gadus... Naša Jurmala! Naša Novaja Volna! A vi, tupije gansi iģiķe na!
eks
e
To zoo papagaili jau sen "opredeļili",
par visiem 100 piekrītu
p
cien.Laila! Kā kulaks uz acs!
man, muļķim,
m
nav skaidrs, kā tad ir ar to prezidentu. Kā tad viņu var atsaukt, atcelt? Vai tur nevajag atkal kaut kādu referendumu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas