Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Laila Pakalniņa: Ļeņins iedvesmo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Amēba
A
Kaspars tā īsti nav pamanījis, ka māte mirusi. Turpina dzīvot uz viņas rēķina.
Janka
J
Kasītim atkal jauns biznesa plāniņš galvā iešāvies.Uz mātes lauriem grib arī savu un pustrakās sieviņas dzīvi nodzīvot.Vai tad neliksies mierā vienreiz.Cik tad var....
Pieticīgais
P
He, izlasīju šo visu un novilku pāris Dimitera dziesmas, nelegāli, protams. Un vispār, tā vieta ir rezervēta man!
dzīvnieku pasaulē
d
putnelis jūtas visu pateicis, nočivinot, ka citu domas ir "mirušas" un tikai viņējās tās dzīvās? Kas sāk savu brīvību stādīt augstāk par citu brīvību, to sabiedrība noliek vietā, ja situācija prasa - ar diezgan radikāliem līdzekļiem. Bet runāt par morāli var un vajag, tikai jāpaseko, lai darbi saskanētu ar vārdiem.
Līzelote
L
Kaspars varēja likties mierā. Lai nu viņa mamma tagad dus Dieva mierā. Gan jau ar laiku uzcels arī pieminekli, ja ne Rīgas centrā, tad Pokrova kapos jau nu noteikti. Savā dēla mīlestībā, mēģini saprast, ka tautas mīlestība pret Artmani nebija viennozīmīga. Tā īsti no visas sirds viņu mīlēja tie krievu cilvēki, kuri jūsmoja par "Dzimtas asinīm". Mūsu vienaudži un jaunāki to filmu vispār nav nemaz redzējuši. Latvieši apbrīnoja viņas talantu uz skatuves, filmās "Purva bridējs" un "Teātris" bet nevarēja tā īsti piedot, ka viņa bija nīstās padomju varas favorīte, ka viņas dēļ no teātra aizgāja Pāvuls - visu latviešu bezgala mīlēts aktieris. Tāpēc šobrīd nevajag neko uzspiest, neko forsēt, laiks izkristalizēs aktrises Vijas Artmanes patieso vietu latviešu tautas sirdī un kultūras vēsturē.
Lapsene
L
Tas ir tikai sākums Dimiteru avantūrai,ja nesanāks ar pieminekļiem tad pieprasīs Artmani iecelt svēto kārtā un pārvietot uz Pareizticīgo Katedrāli blakus Pommeram.Tā,ka iespējams visa procesija notiks atkal.
zvirbulēns
z
Nu, kas tas ir, ko Jūs te 00.48 esat sarakstījusi? Kaut kāda putra, anarhija, jūtu apmulsums :))) P.S. Patīkami, ka esat ko dzirdējusi par Nīči, tas priecē! P.S. Vērtē cilvēku pēc amata, kuru viņš ieņem, ir pēdējais, ko varētu darīt viens saprātīgs cilvēks. Maizītis ar savu amatu ir tik nožēlojams, ka uz viņu pat grūti skatīties. Un nav neviena, kas vņam gribētu palīdzēt, tik daži "zvirbulēni", kas viņu vēl šad tad paknābā :)))
Lāpītāja.
L
Vax,vax,vax!!!!Zvirbulēn!!!! Būsi saknābājies kaņepes tajā Laucienes plantācijā. Kas par agresiju,kas par Nīčes pārcilvēka mērogiem.,ar tādu anarhijas piegaršu. Un tas pateiciens par Maizīti īpaši tā frāze "Tu būsi mans vergs,tev nav izvēles...." stilā, pirms gulētiešanas skaties laikam erotisko reklāmu mūsu TV. Oh,vecīt ,izklausās pārāk skaisti,lai būtu patiesība. Drīzāk jau arī Tev tomēr tā brīvība beidzas tur,kur sākas citu brīvība, citādi, ja sekotu Tavai teorijai,pirmais kas Tev sadotu pa muti tikai tāpēc ka viņam šķiet ka tas ir pietiekami šiki, tiktu no Tevis noskūpstīts kā brālis. Un Maizītis, kā rādās ar nemaz uz bijušo amatpersonu arhīvu netaisās.Būs vien viņš Tev par virtuālo boksa maisu jāpatur.Tik nepārpūlies.
murim un Dimiteram
m
Liecieties mierā! Vija Artmane ir atstājusi aiz sevis vislabāko pieminekli - filmas un savas ģeniālās lomas, ko cilvēki skatīsies un maksās naudu (kaut vai nodokļos priekš nacionālās televīzijas), lai redzētu. Viņas piemina tāpēc dzīvos mūžīgi mūžos. Tāpat kā virkne citu aktieru un aktrišu, kas latvijā ir bijuši un ir lieliski. Ja Dimiteram šis būtu pirmais izgājiens, arētu domāt tā,k ā domā muris. Bet, diemžēl, KD sevi ir parādījis kā liekuli un liekēdi, kas gudri tiesā citus un tad cenšas no citiem saraust un sagrābt sev kādu labumu. Kur tad ir tā taisnā, krama lieta? Tas būtu darbs un pēdējās maizes atdošana, lai uzstādītu kapos memoriālu vai tml. Vispār pretīi runāt un domāt par to, kāds iznirelis ir KD. Man žēl, ka tik izcilas aktrises nopelnus aizēno cilvēku žēlums un līdzjūtība pret viņu kā māti. Nevienam nenovēlu tik ļaunus (pat aiz svētuma slēpjošos) bērnus! P.s. kaspar, vai tev nešķiet, ka ikkatra prenatālās aprūpes māsa, ikkatrs ārsts dzemdību palātā būtu pelnījis ne tikai pa dzīvoklim, bet arī mūža pensiju? Tā ir PSRS palieka celt augstāk par citiem tieši kultūras darboņus? aktieri un dzejnieki - vai viņi vairāk vērti par cilvēku, kas izglābj priekšlaicīgi dzimuša bērniņa dzīvību?
zvirbulēns
z
Cilvēkus nebrīvus dara morāles noteikumi, kas ir pūļa, bara uzrakstīti noteikumi. Brīvs cilvēks nerunā par morāli, par to runā vergi, kuri to arī ievēro kā noteikumus :)))
apzina
a
nu gan kaspars d izdaris kautko stulbu...vai tev vecit pauris strada?katrs normals cilveks savam aizgajusajam tuviniekam pieminekli kapsetaa liek.dzekin tie kas gribes,atceresies aktrisi viju artmani,skatoties vinas filmas,kas ari manuprat ir tavas mates labakais piemineklis.esi tak reiz vecis,dazus gadus tu jau centies vakt naudas ziedojumus,sakara ar kautkadam artmanes dzivokla problemam.agrak likas ka kaspars ir bisku riktigaks,bet duraks gan izradas,nezaimo aktrises pieminu.
zvirbulēns
z
Zvirbulēns daudz zaudēja ka nepiedalījās. ------------------ Es piedalījos, jo es lasīju. Kas ir pārsteidzoši, brīvu cilvēku domas ir dzīvas, nebrīvu - mirušas. Piemēram, Jūsu domas ir dzīvas. :))) P.S. Maizītis ir vergs, vergs kvadrātā, varētu pat teikt - līķis, un tādēļ es viņu paspārdu ! Un kurš gan man to prieku varētu liegt, kurš ? Viņš ir arī mans vergs, bet vergus vajag spārdīt ( ir gan man te uzradies vārda brālis, kas Maizīti lamā, taču tik netalantīgi, ka cietējs esmu es ) :)))
zvirbulēns
z
Мне кажется, что свобода не существует в качестве выбора: свобода - это душевное состояние. --------------- Nu taisni tā, un ne citādi, izvēles brīvību nokauj citu izvēle! :)))
tarkovskis
t
Мне кажется, что свобода не существует в качестве выбора: свобода - это душевное состояние. --------------- Nu taisni tā, un ne citādi, izvēles brīvību nokauj citu izvēle :)))
Lāpītāja.
L
Vakar palasījos to iepriekšējo publikāciju,kur bija par abu pieminekļu ideju un motīviem pastāstīts sīkāk, kā arī palasījos komentus.šodien nudien Pakalniņai nebija vērts par to vēl sleju tērēt,jo lielāka daļa veselīgi domājošu cilvēku bija pareizi sapratuši šitā uznāciena absudru un teicās ka tur pat komentēt nav vērts.Bet es jau vakar lasot komentus satrūkos,kur tad "zvirbulēns" pazudis, šodien skatos re,klāt ir,laikam paspējis savu naudiņu Parexsā noglābt un šodien atkal ir uz strīpas,tik nez kāpēc Maizīti nepiesauc,noteikti jau vajadzēja iebrēkties, kur Maizītis skatās, ka neuzrauga pieminekļa uzsliešanas procesu(nu kaut kā tā...zvirbuļprāt) .Bet vakar tur bija jautra kompānija,kuri nebūt neiejaucās "brīva cilvēka dzīvē,rīcībā domās un motīvos .."kā teica brīvību mīlošais zvirbulēns,toties arī brīvi apspēlēja pieminekļa vietu,motīvus un iespējamos veidolus.Zvirbulēns daudz zaudēja ka nepiedalījās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas