Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Laila Pakalniņa: Par pasažieriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cita vecmāmiņa
c
jauki, AS, kurā 52 % akciju pieder VALSTIJ, var būt pilnīgi privāta.
Rolands
R
Diemžēl Pakalniņas kundze problēmai pieiet virspusēji. Ne jau tantiņa, kas atbrauc uz Rīgu reizi gadā, ir vaininiece pie šādiem ierosinājumiem. Vainīga ir mūsu nodokļu politika, kuras rezultātā liela daļa Rīgas pakalpojumu izmantotāju ir iedzīvotāji, kuru maksātie nodokļi aiziet citu pašvaldību budžetos. Skumji, bet kā parasti nākas secināt, ka Pakalniņas kundzes komentāri ir tikpat nožēlojami kā viņas filmas.
a
a
raksta nobeigums ar asprātīga humora dzirksti norāda uz pastāvošo neiedziļināšnos tajā, ka publiskajā telpā tiek pateikts kā, piemēram, domieka teiktajā par nabaga rīdziniekim vs bagātajiem pārējiem
Changalis
C
Vēlos tik piebilst, ka, velkot paralēles starp Rīgas Domi (tās pārstāvja izteikumiem) un Ryanair, netiek pieminēts fakts, ka Ryanair ir privāta kompānija, kura var darīt, ko tā vēlas un, vai tas ir pareizi vai nē, nosaka pasažieri, kuri pērk vai nepērk biļetes viņu reisos. RD ir pavisam cits 'zvērs', kuram būtu jākalpo iedzīvotāju interesēs. Arī Rīgā ideālā situācijā ar transporta pakalpojumiem varētu nodarboties privātās struktūras, bet pieredze rāda, ka varas struktūrās nav valstiski domājošu cilvēku un jebkura konkursa, kas vērts uz kāda privātā partnera piesaisti, nosacījumi tiek 'uzrakstīti' jau zināmiem 'uzvarētājiem'.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas