Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Laila Pakalniņa: Steiga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
aaa
a
Man 21.gadsimtā, tehnoloģiju un R&D laikmetā patīk Latvijas pievēršanās agrārai valstij. Lauksaimniecība iekšzemes kopproduktā dod 7%. Maz. bet tas nekas.
Andrejs
A
Kādu nu vēlētāji ievēl mums to politisko "eliti", tāda viņa arī ir. Jāsaka, ka neko citu no 2006. gadā ievēlētās arī negaidīju. Tikai nedaudz brīnījos par cilvēkiem (tiem, kurus pazīstu un zinu viņu motivāciju, bet nespēju to ietekmēt)- kādēļ viņi nespēj saredzēt acīmredzamo. Šobrīd lielākā daļa no viņiem ir mainījuši savas domas. Arī man šobrīd gribētos vainot spoguli, kurš rāda ne no seju, kādu gribas ieraudzīt. Bet jāatzīst, ka šīs Saeimas sastāvs IR 2006. gada vēlētāju apziņas spogulis. Vai šobrīd šī apziņa ir būtiski mainījusies- nezinu.
Dereks
D
Piekrītu, daudz kas ir tintē,bet gribētos arī palasīt arī Lailas viedokli, ka Kariņa un prokuratūras dēļ tagad jāmaksā Lembim kompensācija .
no malas skatoties
n
Taukmūļiem bja jādomā par savām kabatām, nevis par Latvijas tautu.
>
&
Ja es sapratu pareizi, tad kaut kur izskanēja doma, ka Rozem ar angļu valodu ir tikpat "special" kā Slakterim. Tad jau nebūtu nekāds brīnums, ka mums vissliktākie noteikumi - ministrs nesaprot, ko viņam saka, pats nevar pateikt, kas jāsaka, un dokumenti tiek parakstīti tādi, kādus tos "liek priekšā". Tik daudz kā YES jau var izspiest katrs, un vēl arī THANK YOU. Un lieta darīta - zvejniecība nolikvidēta, cukurrūpniecība tāpat, tagad kārta piensaimniekiem...
jautājums
j
Baidos, ka viss ir vēl daudz sliktāk... Es te drusku papētīju...Un kā sapratu, tad mūsu zemnieki saņemtie atbalsta maksājumi ir paši mazākie starp visām ES valstīm. Tas nozīmē, ka mūsu lauksaimniecība jau apriori ir konkurētnespējīga. Katras valsts atbalsta maksājumi zemniekiem ir atkarīgi kādu vienošanos panāk nacionālā valdība ar ES Lietuvieši un igauņi par saviem zemniekiem ir 'dabūjuši ievērojami lielāku atbalstu, nerunājot jau par vecajām dalībvalstīm. Cik gadus Roze ir ministrs ? Sešus? Un kāpēc viņš uz Briseli braukā, ja zaudētas ir visas kaujas par Latvijas interesēm? Varbūt tā vietā lai tagad zemnieku aizstāvjus mētātu, ZZS savam elektorātam pateiktu taisnību? Kāpēc Latvijas zemniekiem ir vismazākais ES finansiālais atbalsts?
nu
n
gan esīti nolaidi ūdeni !Kalvīša darbība piensaimniekā nav nekādā sakarā ar savējiem.Un Kalvītis nekad nav bijis starp tiem dumjākajiem.Kooperatīvus nebremzēja Kalvītis,bet zemnieku bailes no kolhoziem,katrs gribēja būt tas gudrākais.Tagad ir rezultāts. Ja gribam vēsturi,tad palūkojieties 90.sākumu,kad godmanis ar varmācīgām pavēlēm piespieda atteikties no kolhoziem ,neko nedodot vietā.Lai gan tajā laikā kooperatīvus pēc Eiropas parauga saveidot bija visvienkāršāk.Negribējām ,tagad esam tur kur esam.
lauķis
l
Mēs jau tie gudriw,mēs jau zināmkā vajag,mēs pateiksim,kas jādara....Cik dumja tauta ,tik dumja valdība.Nav jau tos gudros kur ņemt.Tādi pakalniņas tipa gudrinieki jau vienreiz jaunlaicēnu valdībā sanāca.Sūdus sataisīja un aizmuka.Saprotiet vienu, gudri spriedelēt nav problēmu,bet kad jāliek tās lietiņas kopā ,lai sistēma strādātu,nezin kādēļ nestrādā.Mums notiek tik vien kā milžu cīņas par varu,tādēļ lielākie muldētāji daudziem šķiet tie gudrinieki,bet izrādās čiks ,kad jādara darbs.Pakalniņas raksts derīgs tik,lai sprungulītis satracinātu skudru pūzni.
ES
E
Piensaimnieku biedrību kādu laiku vadīja Kalvītis, kurš būdams premjers bremzēja zemnieku kooperatīvu veidošanu, jo Valmieras piens u.c. piederāja savējiem - tātad konkurence nebija vēlama.
nesteigties
n
It īpaši ar Satversmes maiņām nevajag steigties. Vai jelkāds ir palasījis kādu grāmatu par pasaules konstitūciju vēsturi? Satversmi nedrīkst mainīt pa teikumam, pa rindkopai, jo tas ir vesels kopums ar visādām svirām un līdzsvariem. Šodien redzam sekas tam, ka pagarināja deputātu mandātu no trim uz četriem gadiem. Diezvai apstākļi būtu tādi, kādi ir, ja šoruden būtu paredzamas kārtējās Saeimas vēlēšanas.
Rutulis
R
Karaļi nāk un iet, bet tauta paliek... Ko kliegt? Ko ārdīties pēc kaujas?! Mazāk burzīties un vairāk domāt!!!
dzeris - I.B.
d
Es domāju tāpat, un tas jau sen bija jāņem vērā un stingri jāpieprasa, nevis jātic dažādiem sol;ījumiem un atrunām. Es jau vairākkārt rakstīju, ka valdība atļaujas darīt vai nedarīt tikai tik daudz, cik tai ļauj sabiedrība, un Latvijas sabiedrība savai valdībai atļāva pārāk daudz.
I.B.
I
Kā Jūs domājiet? Vai šajā gadījumā, neparādas ĪLENS ĀRĀ NO MAISA, ka atdodto, kas pienākas tikai tad, kad sāk baidīties? Manuprāt, to vajadzētu, BEIDZOT, ņemt vērā.
Vic
V
Visus, kas laicīgi cēla ļembastu, nosauca par vaukšķiem. Kapēc Kalvītis vēl nav nošāvies? Tapēc, ka elitē valda nekaunība un nelietība.
Haris
H
ir šodien pillā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas