Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Laila Pakalniņa: Ziemas piedāvājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uzņēmēja komentārs
U
........ "sekot tendencei, kura vērojama kalnu slēpošanas trasēs ,— jo sliktāk brauc (vai vēl nav pat sācis braukt), jo dārgāk tērpjas. " .. arī man ir nosacīti dārgas slēpes un dārgs tērps slēpošanai, BET ES, atšķirībā no saviem darbiniekiem, ( 35 apmēram, kuriem algu maksāku NE aploksnē) strādāju ap 12-14 stundām dienā !!!!! Un maksāju algu tiem, kuri slēpo labāk par mani , bet tērpjas, iespējams, sliktāk !! Pakalniņa, laikam, ienīst visus, kas maksā citiem algu un ir turīg';aki par tiem ,kuriem maksā, pati vairāk kā mangošanai sabiem t.s.:"gara" dabiem nav piedzīvojusi, tāpat t.s. "sociālo atbildību", kad darbinieks gaida, kad iedosi darbu un samaksāsi par to !!! MURGS Pakalniņa MURGS Jūsu domāšana!!! Padomājiet, ko sludiniet !! Neesiet Mesija, bet prasta b.ba. tā izskatās.
Skaistule
S
Skaisti uzrakstīts. Viss acu priekšā.
anita
a
MĪĻI...
Dereks
D
... sporta metodiķe :) a kur Šlesers?
sniedze
s
Tiesaam skaisti. paldies mums visiem, kas veel speej pasmaidiit un visaa sajaa bezceriibaa ieraudziit kaut ko skaistu. muusu ziema sogad tiesaam ir briiniskiiga:)
arvis
a
:)) smuks raksts. dvēsele atpūšas, lasot kaut ko tik patiesu, mierīgu un rēnu
murgs
m
laila nodarbojas ar h....u un vispaar kaa katrs grib,lai runaa-nolamaaties krieviski-tas tacu ir skaisti un pie tam efektiigi skan!!!!!
konkrētais
k
" tendencei, kura vērojama kalnu slēpošanas trasēs ,— jo sliktāk brauc (vai vēl nav pat sācis braukt), jo dārgāk tērpjas" - interesanti, kas šo tendenci ir novērojis? - uz lētiem, stereotipiskiem un absolūti nepareiziem piemēriem nav iespējams uzbūvēt skaistu domu- tā būs tikai tāda pseidointeliģenta vārdu vārsma, kas kopumā tikai degradē istās tīrās domas.... , tāpat, kā nevar uzbūvēt skaistu māju uz graiziem pamatiem... (gara nabagu piemēri)
mita
m
Brīnišķīgs stāstiņš. Reizēm liekas, ka esi viens ar šādveida izjūtām un pārliecību. Daudz kas sķiet tik ļoti samākslots, un, ja neiekļaujies vispārpieņemtajos dzīvošanas un tagad arī ziemas baudīšanas standartos, kļūsti tāds nesaprasts. Paldies Lailai P. un arī rozaa par gara radniecību!
d3o
d
Bezgala romantiski, utopiski (un pat bezcerīgi infantīli). Un, ja kas - normālas meža slēpes (ķipa "Turist") nemaz nav nopērkamas - tikai tievie distanču skali, kas jau pēc nobrauciena no pirmās jūrmalas kāpas ir lupatās.
rozaa
r
Izlasiiju un bezgala patika. It seviski teikums par vienigo dzivi, kas ir pilnigi patiess un nav pat apspriezams. Atveru komentarus un... tad gan jaapsezas. katrs jau izlasa, ko grib izlasit un izteiksme un saliktie uzsvari lasot jau ari katram savi. Es laikam par dzejniekiem un romantikiem tomer - te metru virs zemes ir labi. Nav jau kars apkart, ka lodes spindzetu. Te - metru virs zemes - ari kadu laiku paliksu. Un jums parejiem kadus mazus sparninus ari novelu. tas ta atslodzei no smagajam domam. Nav jau maksla gruta laika but sanikusam vai niknam. Maksla ir izkulties no visas tas zaptes ar ceribu acis un priecaties kaut vai par sniegu un mieru.
zvirbulēns
z
Lailiņ, kā Jūs vispār varat strādāt tik pretlatviskā avīzē? Ideoloģija, kuru vairo, uztur šī avīze, ir kaps latviešu baibiņām, Jums nav neomolīgi, ka arī Jūs esat pielikusi savu roku, lai te paliktu pāri tikai viens vienīgs po....?
zvirbulēns
z
Lailiņ, Jūs esat paskaitījusi rakstus "Dienā", kuri vērsti pret latviešu nacionālajām partijām? Simtiem, Lailiņ, simtiem rakstu!
zvirbulēns
z
Lailiņ, saulīt, nu ko mēs varam citu dabūt, ja Latvija ir laslāvija, ja šeit dzīvo 51% krievvalodīgie, ja "Diena" ar savu kosmopolitismu (ideoloģiju), sekmē latslāvijas esamību. Viss ir likumsakarīgi, būtu jābrīnās, ja latviešu Baibiņa neteiktu po -uj, na - uij.
de Dū
d
Šis jaukais stāsts, šķiet, bija ne tik daudz par sniega mašīnu, bet gan par to, ka skaistums (varbūt) glābs pasauli. Smalki mirkļi, īpaši tas, ar pankūkām. Dzejnieku uzvaras pār politiķiem gan līdz šim gan bijušas īsas, tomēr doma, ka arī tad, ja viss ir galīgā... nu, labi... tomēr "nāks vasara ar brīnišķīgi iekoptiem dārziem", ir dzīvi apliecinoša :) Par dažādiem komunikācijas stiliem laba norāde (sk. slavenās Jaungada runas). Un man nezkāpēc ir cieta pārliecība, ka, piemēram, tāda TP "zelta maiņa" ir pilnīgi auksta pret tādiem Blaumaņa baltiem autiem un da jebkādu citu poēziju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas