Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lancmanis: diskusija par Valsts prezidenta kandidātiem ir neētiska

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Eva Braun
E
Latvijas sbiedriibai aciimredzot veel krietnu laiku buus jaiet cauri ssim debassu balagaanam .. taccu tas ir tikai normaali.. Kameer R.Dzintars pieaugs liidz atbilstossam vecumam un politiskajai pieredzei ,lloti ceru ,mees buusim tikussi skaidriibaa ..; )
PP
P
Ja intervē Lancmani, jāsūta cilvēks, kurš prot pareizi rakstīt.
paregis
p
Es vienmēr esmu domajis ka I.Lancmanis arī varētu būt labs prezidents.Kāpēc neviens viņam šo iespēju nepiedāvā?
Populists
P
Latvijas realitāte, diemžēl, ir nabadzība. Pārticis cilvēks un it sevišķi ar labu reputāciju, gandrīz 100% būs laipotājs tāds, ... kā Freibergas kundze, Zatlera kungs, Ulmaņa kungs..... Nu būs Latvijai vēl viens kungs vai kundze .... Dakteris, kas ārstē cilvēkus vienmēr ir bijis labs,- tāds kuru var bīdīt deputātos. Jūrmalā, katrs sevi cienošs ārsts ir pabijis deputātos, un pat Saeimā. Diemžēl, ne vienmēr labs ārsts vai komponists ir labs tautas kalps. Nāciju no pelniem un valsti no bankrota var izvilkt stipra personība ar neordināru un tautsaimniecisku domāšanu, stratēģis ar starptautiskām zināšanām ekonomikā. Uzskatu, ka tāds cilvēks varētu būt Lembergs. Tas, ka viņš ir sists, viņa vērtību dubulto ... Diez vai Latvijā vēl kāds ir tik daudz laba darījis priekš vienkāršā cilvēka !
no sapņu sfēras
n
Ak, ja Latvijas prezidents būtu Lancmanis!..
gvendolena
g
Tā vārīšanās ap prezidenta amata kandidātiem ,Lancmaņa kungs,tiek rīkota apzināti,lai tauta nedomātu par tām lietām ,kas tai svarīgas...tukša salmu kulšana,it kā mums visiem tā apnikusi,bet turpinās katru dienu...Paldies,Jums ,par šo viedokli.
jb
j
Mulsina šis Lancmaņa kunga komentārs. Biju iedomājies, ka viņš ir inteliģentāks un demokrātiskāks cilvēks. Laikam gadi liek sevi manīt. It sevišķi mulsina tas teikums par Zatleru, ka Zatlers ir iemācījies "izstarot to magnētisko lauku, kas liek pūlim pašķirties". Ak Dievs, pūlis pašķiras galvenokārt jau drošībnieku svītas dēļ. Zatlers ir un paliks viduvējība.
hi,hi
h
Ja Tev vai man būtu grūsta tāda nauda, tur otru Rundāles pili varēja uzcelt, pie tam zeltā. Šitais frukts ir tāds pats valsts pupa zīdejs un nekas vairāk. Lai labāk raksta vien savas grāmatiņas.
Kencis
K
Latvija prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem, bet ir janosaka tas prasibas kadas ir jabut prezidentam lai tas varetu piedalities velesanas, ka tas nedrikst but zaglis, melis, bledis, politisko korupciju veicejs un cilveks, kurs kalpo citu valstu interesem un politisko grupejumu interesem. Protams, prezidentam ir japaplasian pilnvaras, jo ir nepielaujami, ka 100 stulbi lumpeni un valdibas, ministri tik brutali izlaupa Latvijas valsti un apzog Latvijas iedzivotajus..
Kārlīs
K
Mums latviešiem pat renģi nedodiet , jo mēs labprāt ēdam viens otru........ Mēs pārtiekam viens no otra............bez sāls........... Bet tādi nu esam .........latviāņi.........
Ričs
R
To gan es gribētu (negribētu) redzēt, kas būtu šis tautas vēlētais prezidents. Latviešiem droši vien kāds smukpuisītis no viņu iemīļotajiem seriāliem, krieviem kāds no Maskavas izlūgtais un par miljonu pavalstniecību nopirkušais baņķieris. Abi varētu cīnīties... smieklīgi. Nav gan smieklīgi, baisi!
lasitaja
l
Kaapeec shiis bailes no tautas izskan no inteligjences aprindaam? ASV gandriiz vienmeer tauta ir atradusi pareizo viiru iistaa laikaa. Visi labie un visi kreisie beigaas peec izsijaashanas vienojaas par vienu, kas izraadaas tikai peedu pa labi vai kreisi no centra. Lielas paarmainjas nav, jo ieveeleetais parasti atkaapjaas no galejiibaam, kas izsprukushas ciinjas karstumaa. Saprotams ASV lielais veeleetaaju puulis ir gruutaak aizraujams galejiibaas. Tautai ir dotas lielas iespeejas iegrozhot valstsviirus.
VETSPILS SPRIIDIITIS
V
LATVIJAA IR ANARHIJA.DRAUSMIIGS BARDAKS.PAREIZI DAVIDS RAKSTA,KA MUUSU SAEIMAI JAATRODAAS CETRAALCIETUMAA,PRIEKSGALAA AR SKEELI,NAGLI,GODMANI,LEMBERGUM,TIE IR TIE VIIRI ,KAS SAAKA IZZAGT LATVIJU UN TURPINA TO VEEL GREMDEET.KAA PIEMEERAAM TAGAD LEMBERGS,TAADS SMURGULS ,KAA VILNIITIS VAR DARIIT KO GRIB,JO VINU PIESEDZ SIE ZAGLI LEMBERGI UN SKEELI,SLOPSTERI UN NAGLI.
piekritu
p
Lancmana kunga viedoklim par Zatleru, vienigais es domaju ka prezidentu butu jaizvel tautai, piemeram Lemberga aktivitates kad vins viens koncentre par daudz varas un viens pats dirige pusi Latvijas mums ir vajadzigs atsvars tautas velets prezidents. Un Lembergs nav liela beda, bet Maskavas dirigetais Saskanas Centrs var sakt darit to pasu un tad mes attapsimies ka musu deputati kori nezkapec dzied Maskavas melodijas.. Tautas velets prezidents ka papildus valsts stabilitates garants ir vajadzigs.
zintis
z
> Monarhijā automātiski valsts galva ir distancēts no pārējiem, viņš ir izšķīrējs visās lietās, Lancmaņa kungs, Tā BIJA. 18.-19.gs. Bet tagad tā vairs nav. Un ne tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Tagad piemēram ir internets, kurā Jūs lasāt šo komentāru. Un arī cienījamie monarhi lasa. Gan par sevi, gan par citiem. Pasaule ir mainījusies. Helou! Sētā 21. gadsimts!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas