Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Lattelecom padomi vadīs Kokins

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santīms
S
Ja Kokins būtu atmetis savu hobiju - Vienotības veidošanu, OK, lai sēž. Nav tas dumjākais. Bet uzmesties gan par lielāko "padomju speciālistu", gan par lielāko "partiju apvienotāju" - tā kā par daudz man kā vēlētājam.
malaciška
m
Komentārus raksta un lasa ne tikai Ļaunā laika idiņi, bet arī citādi domājošie. Lai veicas Kokinam@Co! Lādēsimies tad, ja ziepes sataisīs, tad arī vēlēšanas galu galā būs tuvāk, un būs labākā atmiņā visi VISU partiju labie un ne tik labie darbi. Ko tad labu nez gada laikā ir paveicis saulvedis Dombrovskis (atšķirībā no tik ļoti sliktā Godmaņa)?
CIO
C
Atslābsti un nelamā citus par idiotiem. Mans strādājot šajā pašā nozarē personiski kontrolētais apgrozījums sasniedza >50M USD gadā! Smagā nolāpītā konkurencē ar citiem konkurentiem, nevis sēžot uz kaut kādām garantētām kvotām! Un tur visi bija inženieri speci un tikai kā otrā profesija MBA. Cik liels ir bijis tavs kontrolētais apgrozījums šajā nozarē? Tieši tādēl es atļaujos komentēt. Un mana 100% pārliecība, ka padomes priekšsēdis šajā specifiskajā biznesā jāņem no profiem, nevis standarta fiskālajiem adminiem, kuri šodien padomē banku, rīt telekomu, trešdien zeķu ražotāju. Kasparam Gasūnam ir cits viedoklis - bet argumentēts. Incants.
CIO
C
Ņea - Gatis nu gan nav "lielākais kretīns" tas nu gan ir droši. :) Par to 100% piekrītu. Tikai viņa pamata sfēras ir ārpus telekoma. Padomes galvā tomēr gribētos redzēt cilvēku, kuram nav pirmos 3-6 mēnešus jāielec nozarē.
anna
a
Es neko neloloju, tikai aprakstu situāciju, jo patiešām uzskatu, ka darbs katru dienu, ko dara uzņēmumu valdes locekļi ļoti stpri atšķiras to padomes locekļu darba, kas aprobežojas ar vienu savstarpējo tikšanās vienu reizi mēnesī. Tikai idiņi var šīs lietas neatšķirt...
labsss
l
Nu, Kokins ir ļoti spics vecis. Un es nesaprotu, ko cilvēki cepas? O, Kokins ir strādājis bankrotējošos uzņēmumos? Tas nav labi? Tad brauciet uz PSRS, vienīgo valsti, kur (kādreiz nebankrotēja) firmas. Pārējā pasaulē vidējais uzņēmuma dzīves laiks - diemžēl - būs drusku virs 10 gadiem. Gan jau komentētāji arī būs pastrādājuši kādā bankrotējušā firmā, izņemot, ja ir pumpaini tīneidžeri, kas nekur nav strādājuši. Un ne jau nu tā, ka Kokinam nav sekmīgu uzņēmumu? Ir. Jēziņ, kas ar jums ir, latvieši? Ieliek idiotu par Lettelecom priekšnieku. Slikti. ieliek gudru un neoliedzami tīru veci? Slikti. Ko vajag? Džeku, kas nekad nekur nav strādājis, nekad nav bijis nevienā partijā, nekad nav ēdis un ir dikti tievs? sviests, nevis komentāri.
Juris
J
Precīzi! Padomes ir vietas kur politiskie ielikteņi nopelna labu starpvēlēšanu maizīti. Arī šoreiz valdība solidāri iecēla trīs politiskos ielikteņus Reini Bērziņu (TP), Arni Luhsi (ZZS) un Gati Kokinu (SCP/Vienotiba). Nevajag mums te stāstīt par viņu profesionālismu un to, ka šoreiz viss ir savādāk nekā TP laikos. Viss ir tieši tāpat kungi un dāmas. Roka roku mazgā.
Senais>anna
S
Jūs patiešām lolojāt tādas ilūzijas?
anna
a
Kaut kā likās, ka Dienas lasītājs atšķir padomi no valdes, taču komentāri ir pilnīgi analfabētiski. Skaidri rakstīts, ka Kokins tiks iecelts par padomes priekšsēdētāju, kas vada padomi un reālajam biznesam un uzņēmuma ikdienas vadīšanai ar to ir ļoti maz sakars, tāpēc var iecelt politiskos ielikteņus un tāpēc šīs vietas ir tik siltas. Taču reāli uzņēmumu ikdienā vada valde, kas tiek meklētas konkursa kārtībā, un LTC gadījumā vada Juris Gulbis. Vai tagad viss visiem ir skaidrs?
jautājums
j
Iesaku Jums izlasīt Gata Kokina komentāru par Lattelecomu viņa mājas lapā vai arī SCP mājas lapā ----------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ -------------- Tur arī ir komentāri ?
Ods
O
Ja slinkums lasīt pašu rakstu, tad lasi komentārus :)
jautājums
j
Kaut kas vērtīgs? Ir vērts lasīt ? Vai atkal ežus ar čūskām krusto ?
Ods
O
Nu lasi, izlasi līdz galam.
He he...
H
Kur konkurs, Odiņ? Štokijs tā lamāja taukpurnus, bet tagad paši npar taukpurniem palikuši... Pareksā šis taukulis padzīvojās labi un saņēma labu piķi, bet tagad pārmeties uz citiem taukumiem... Vai TP klonam SCP kauna nav? Laikam tāpat kā štokijs naudu nesmādē no jebkurām rokām.
jautājums
j
Nu jā... Melngailis no Lattelecom uz Parex....Kokins no Parex uz Lattelecom... Un tā pa riņķi, pa riņķi vien...Un vai jābrīnās, ka viss uz postu, uz postu vien....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas