Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Latviešu īsfilma uzvar starptautiskajā modes filmu festivālā

Latvijā veidotā īsfilma "Lust Lust" piektdien saņēmusi galveno balvu Parīzē notikušajā modes filmu festivālā "A Shaded View On Fashion Film", aģentūru BNS informēja filmas veidotāju sabiedrisko attiecību pārstāvji.

Īsfilmas "Lust Lust" režisors ir Mārtiņš Grauds, bet filmas tērpu dizainere, idejas autore un stāsta veidotāja ir modes māksliniece Keta Gūtmane. Savukārt balvu par labāko vīrieša lomas atveidojumu filmas komandai izdevies iegūt, pateicoties tango deju pasniedzēja Aigara Stirnas pārliecinošajam tēlojumam.

"A Shaded View On Fashion Film" ir avangardiskās un pasaules modes aprindās labi pazīstamās modes žurnālistes Diane Pernet veidots ikgadējs starptautisks modes un stila filmu festivāls. Šogad festivāla apbalvošanas ceremonija norisinājās Pompidū centrā Parīzē.

Modes īsfilmas "Lust Lust" stāstu veido atsevišķas epizodes, kurās brīvi darbojas dažādi personāži - katrs savā ierastajā vidē. Sižets ir par kādu taksometra šoferi, kurš pieņem izsaukumu uz Lukstīgalu ielu - tur kādam cilvēkam jāatdod paciņa, bet ar to notikumi filmā tikai sākas. Filmas personāžu apģērbs ir veidots, iedvesmojoties no apkārt pieejamiem interjera priekšmetiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas