Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Latvijā atgriezušies Sudānā gūstā turētie Latvijas piloti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rezumē
R
Ļoti LABI, ka uz Ziemassvētkiem piloti ir pie ģimenēm mājās!
Trigger
T
Oskar, apvaldi savu skaļo tupumu! Teicu jau Tev vienreiz, ka krievietes un armēņa dēls Artjoms no Imantas lieliski runā, saprot, lasa un raksta latviski, protams, arī angliski un krieviski. Par armēņu valodu vaicājis viņam neesmu. Klausoties te Tevi, redzu, ka Tev pašam ar saprašanu latviešu valodā ir lielas grūtības. Artjoms kā Latvijas patriots ir gan lielāks, gan vērtīgāks par Tevi, Oskar! Protams, Tavā aprobežotībā un truluma neatlaidībā ir grūti saprast, ko nozīmē Ukrainā izmācīties par MiG-29 virsskaņas iznīcinātāja pilotu, bet atgriezties Latvijā, lai karjeras pirmajos gados paciestu Latvijas aviācijas priekšniekus ar "kukuruzņiku" lidošanas tiesībām un prasmēm un mācīties pilnīgi no jauna lidot ar helikopteriem, lai lidotu vispār. Arī tepat Latvijā ir pietiekami daudz cilvēku, kam Artjoms ar saviem kolēģiem savā iepriekšējā karjerā Latvijas armijas/NBS Gaisa Spēkos ir diezgan daudz dzīvību izglābis un veselību palīdzējis nosargāt. Oskar, dēls, Tev būtu vērts apdomāties, ja Tev apdomai pelēkās vielas pietiek un nerunāt par to, ko nezini un nejēdz. Tava patriotisma labākā no iespējamajām izpausmēm būtu klusēšana. Oskar, Tu neesi nekāds Latvijas patriots, paldies Dievam! Ārpus Latvijas Tev neviens nepievērsīs uzmanību, jo Tu neko nevari un nemāki. Pasaulei Latvijas patriots ir Artjoms, tādas pats patriots kā komandiera Artjoma otrais pilots Raimonds un borttehniķis Kaspars. Un tieši tāu aprobežotu net-a rupekļu un intrigantu dēļ arī šī ekipāža nevēlas runāt ar mediju pārstāvjiem un centīsies nerunāt, cik vien var, un pareizi darīs. Žurnālistu mums ir maz, arī starp viņiem ir Oskaram līdzīgi negatīvo sensāciju lobītāji.
arī debilka
a
Apsveicu un priecājos kopā ar Tevi - varenu uzmanību Tev vakar noveicies piesaistīt :)))
///
/
Ceru ka šo cenzori neizdzēsīs: Kā tu zini, ka piloti nezina latviešu valodu? Tev jau 20.18 uzrakstīja par vienu no viņiem - "pilots lieliski saprot, runā un lasa latviski "!
liluuu
l
Latvijā laikam latvju tizleņu nekad nav trūcis un netrūks!!! Vienalga par ko, bet galvenais tiem ir stulbi un bez pamata dirst!!! KAuns par tādiem!!! Pirmkātr, par tāda līmeņa pilotiem ne kurš katrs var kļūt! Un pat ja nav latvieši vai arī tikai viens no to vecākiem ir latvietis nedod mums tiesības nopelt tos, kas LAtvijas labā ir daudz darījuši.
Oskars>///
O
Bet OBLIGĀTI jāprot latviešu VALODA !!!!!!
///
/
To, ka tu esi izcili stulbs ir visiem zināms fakts, bet ka tu pat nezini ka Latvijas pilsonim nav obligāti jābūt latvietim ........
Oskars>Trigger
O
Jūs gribējāt pateikt ,kad viņiem ir Latvijā nelikumīgi iegādāti DOKUMENTI ,kur ir KNAB .... Latvijas pilsoņi, kuri runā KRIEVISKI baigie LETIŅI .......
Trigger
T
Oskar, Imantā uzaugušais pilots lieliski saprot, runā un lasa latviski . Helikopteru pilotiem ar militāru agrāko biogrāfiju ir laba korrdinācija, Arī tik tupiem štata muldoņām bija īpaši uzsvērts, visi 3 ir Latvijas pilsoņi.
j
j
komatus gan nevajag pie ģimenēm.
Oskars
O
Es tur neredzu nevienu PILOTU,laikam tie visi bija no KRIEVIJAS ???????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas