Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Latvija atteikusi vīzas trim NVS institūta darbiniekiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visulatvijai
V
Krievu un zidu "konsultantiem" nav ko darit Latvijas zeme.
cony
c
Pilnīgi pareizi,ja šīs dāmas un kungi būtu NVS latviešu valodas,igauņu vai lietuviešu valodas stiprinātāji,tad varētu arī ielaist,lai darbojās,bet krieviskumu un krievu valodu lai stiprina savā plašajā Krievzemē,tur darba līdz ausīm. Nevajag atbalstīt un darboties tādā lienošās okupācijas garā.Tas tikai pašiem krieviem nāk par sliktu.
lauķe
l
Ļoti pareiza un necerēti drosmīga rīcība no mūsu drebelīgās ĀM ! Pietiek mums pašiem savas krievmēlīgās meļu kompānijas !
borcinsh
b
loti pareiz lemums !!! lai drish savaa majaa !
ja kas
j
REALITĀTE -krievi dzīvo PIE LATVIEŠIEM !
Skaisti!
S
"Mūs tas neinteresē - ienīst vai neienīst! Galvenais, ka mēs zinām kas ir pareizi un kas nepareizi!" Tieši tā! Amerikāņiem ir paruna - "Haters gonna hate!". Ar domu, ka nelabvēļi būs vienmēr un pa prātam katram tāpat neizdarīsi. Un jo vairak nav jāizdabā katram trakam sunim, kas to vien skatās kā pied!rst tev pie durvīm vai iekost kājā. "Haters gonna hate, haters gonna hate..." - "Suņi rej, bet karavāna iet talāk", ka teica Vaira.
Человек
Ч
Если бы я родился италянцем - меня бы звали Пердулони. Но я не итальянец и поэтому пердун. Учитесь логики.
Skaisti!
S
Šitie krievu šovinisti lai paliek Krievijā. Mums tādu te jau tāpat ir daudz par daudz.
Человек
Ч
Человек-пердун - это звучит враждебно!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Не ведите враждебных действий против русских, чтобы русские вас не возненавидели. ------ Mūs tas neinteresē - ienīst vai neienīst! Galvenais, ka mēs zinām kas ir pareizi un kas nepareizi!
Человек
Ч
Не ведите враждебных действий против русских, чтобы русские вас не возненавидели.
zeedons
z
Konferences programmā iekļautas trīs galvenās tēmas: Krievijas tautiešu tiesības Baltijas valstīs, krievu valodas saglabāšana un popularizēšana, kā arī pretdarbība "vēstures falsifikācijai", kas, pēc pasākuma rīkotāju domām, notiekot Baltijā. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ---------------------- Interesanti, ka vēstures falsifikācija, pēc šo pētnieku domām, notiek demokrātiskajās zemēs nevis zemē, kurā 50 gadus nedrīkstēja ieminēties par reāliem, vispāratzītiem faktiem (Katiņa, Prūsijas sieviešu izvarošana, ar varu svešu teritoriju pievienošana PSRS, u.c.). Krievijas historiogrāfija joprojām turas pie padomju dogmām, bet visur citur notiek vēstures falsificēšana.
Kāpēc gan?
K
Varēja uz Rīgu uzaicināt arī citus - būtu jautrāka kompānija: „В четверг, 28 октября, Мосгорсуд вынес приговор двум членам нацистской банды "Белые волки", Василию Кривцу и Дмитрию Уфимцеву. Студент Василий Кривец был признан виновным в 15 убийствах на почве расовой и национальной ненависти и приговорен к пожизненному заключению. Его соучастник Дмитрий Уфимцев был признан судом виновным в пяти убийствах по мотивам расовой ненависти и приговорен к 22 годам колонии строгого режима. (..)25 февраля этого года Мосгорсуд вынес приговор по делу девятерых участников банды националистов "Белые волки", признанных виновными в серии убийств, к тюремным срокам от 6,5 до 23-х лет. А 12 апреля в Москве был найден мертвым федеральный судья Эдуард Чувашов, известный по процессу над бандой "Белые волки".”
uzmanibu!
u
tas ir nedabiski un perverti,ka joprojam nav veikta valsts dekolonizacija!
pamela
p
Te nu jāsaka,nedzirdēta uzdrīkstēšanās no Latvijas puses.Un kā tad ar Zatlera vizīti?Nu nemānīs Putins ar netīro nagu,jo pašam briest S.....di.Maskavā jaunais mērs atļāvis protesta mītiņu- "Россия без Путина!Ķijevā meičas sagaidīja VDK ofiņu ar lozungiem "Украина НЕ Алина!"Sen teicu,ka Kremļa dzeržinskieši labu galu neņems.Gorbijs salīdzina "Единая Россия"ar ļoti sliktu PSKP klonu un Putinu nosauc par demokrātijas bendi.KRIEVIJA MOSTAS, saskaņieši!Ko nu darīsiet,ja ne tikai Lužkovs aizmuks uz LBritāniju pie Zakajeva?Putins meklēs patvērumu Latvijā?pie veciem 5-ās kolonnas ofiņiem,pabrikiem,godmaņiem,urbanovičiem utt.? Tas vispār ir ārprāts - viņi,krievi,žīdi no Maskavas čupām brauc nozākāt Latviju LATVIJĀ !!!! un viņus laiž iekšā !!!Pajautājiet Kremlim KAPĒC vēsturnieks Strenga u.c. ir melnajā sarakstā?Ceru,ka nav Ē.Jēkabsona/ VL padomdevēja!!/ laiki,kad mafiozi Kobzonus u.c.laida iekšā kā "draugus"!? PIEPRASU visu šādu krievu neofašistu saietu runas izdot atsevišķās brošūrās.Lai latvieši zina ,kas ir kas un tur kurš no Latvijas piedalās.Kļockins / LR ideologs!/,Urbis,Pētersone,Lesčinskis utt. Hapilovu pietiek līdz brošai jau sen !!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas