Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Latvijā jūtams padomju laika pārpalikums - cilvēki baidās atklāt savas idejas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
prahtweeders
p
Piekrītu,pie mums vismaz kā padomju gados dažreiz ziemā ielas tīra,atšķirībā no jūsu Big Apple,kur pēc katra sniegputeņa kupenas jāšturmē pat Taimskvērā.
new york city iedzivotajs
n
neviss jutams bet Latvija joprojam ir pilniga padomju valsts
[email protected]
h
Ja Valdis Pornieks nebūtu neveiksmīgi iepiņķerējis naivo apgalvojumu par bailēm CCCP, tad pārējais ir diezgan racionāli. Protams, ka ideja ir visa pamatvērtība! Ideju izlaižot no savas kontroles dabūjam vien trīs pirkstu kombināciju... Bet naudu, to taču aizdodam! Lai gan arī ir bailes! Kur risinājums?
[email protected]
h
Arī Tevi aicinu pievērst uzmanību vārdam "bailes". Valdis Pornieks tās ir pieminējis pareizi, tikai viņam nav izpratnes par baiļu rašanās laiku, tāpēc veļ visu uz CCCP.
[email protected]
h
Cienījamais Valdi! Cik atceros CCCP laikus - ikviena cilvēku īpašība, kas nepatika komunistiem tika dēvēta par kapitālisma palieku. Zagšana, alkoholisms, rupjība u.c. - tas viss bija kapitālisma mantojums. Valdi, Tu, kas esi nopietna uzņēmuma vadītājs, varētu sākt dziļāk izprast cilvēka dabu, tas daudz ko palīdzēs saprast, gūt vairāk panākumus un neatstāt par sevi nenobriedušas personības iespaidu. Sāc ar jau pieminēto - "bailes". Vēlu sekmes!
(๏̯͡๏)
(
kārtējā muldēšana, salasījušies ASV burbuļotājus un twittera muldoņas, tagad kaut ko ļurina - ideja nekas, realizācija viss ... un kāds tam sakars ar padomju laikiem? toreiz bija visādas racionalizācijas, kur cilvēki tieši dalījās ar idejām, jo viss piederēja tautai; tagad ir kapitālisms, kad nekas par brīvu nenotiek ... kāpēc šie visi interneta biznesmeņi stāsta par idejas nevērtību? tāpēc, ka pašiem nekādu ideju nav, toties ir nadzīgums uz realizāciju; tad nu viņi paņems ideju un nopelnīs naudu; kas būs idejas autoram? nekas, jo ideja taču neko nemaksā ...
>ērce
&
Šķiet, tu pat nesaproti ko nozīmē vārds "tiesības" ......
ērce
ē
Diemžēl tā ir. Latvieši baidās pieprasīt tās tiesības, kas citās vcalstīs tiek uzskatītas par pašsaprotamām. Piemēram, lai valsts valoda būtu mācībvaloda visās skolās; lai valsts vēsture tiktu mācīta visās skolās; lai svešinieki atklāti nekurinātu naidu pret pamattautu.
alberts
a
Precīzāk - padomju laika "purva ļaudis".
Ideju zagļi
I
Un Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) šai ziņā vienkārši rullē!
T
Idejas viennozīmīgi zog un, kas attiecas uz politiskajiem uzskatiem, cilvēkus represē, ja uzskati neatbilst mainstream. Tā ir nopietna, ļoti nopietna problēma šajā valstī, kas mūs atšķir no daudzām citam demokratiskām sabiedrībām. Izpratne par vērtībam arī ir ļoti kropla.
Dārznieks
D
Tipisks piemērs, nesen citos zinātnes horizontos aizgājušais farmaceitu peļņas aizbildnis Polis, kuram tikvien kā mieles no remantadīna izgudrošanas vien tika.
Dārznieks
D
Lieta jau tāda, ka uz katru jauno ideju gaida izsalcis LV ierēdnis, kā savulaik padomijā "līdzautors" no nomenklatūras.
Jau tā jums
J
Diemžēl lapu porniekaidejasbezmaksas lv es internetā neatradu. Kā tā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas