Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Latvija negatīvi novērtē Krievijas lēmumu atcelt vīzas Latvijas un Igaunijas nepilsoņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Йа креведко
Й
Domāju, ka uz šādu soli Krievijai vajadzētu reaģēt nekavējoties, vismaz dubultojot vīzas cenu Latvijas pilsoņiem))) Bet vislabāk būtu šo cenu palielināt pat desmitkārt))) Bet tādiem Latvijas krievu pilsoņiem, kā es, Krievijai jākompensē vīzas cenas palielināšana pēc sootečestveņņika apliecības uzrādīšanas))) Un lai mūžīgi mūžam dzīvo, plaukst un zeļ taisnība un mūsu tautu draudzība))) Ko Latvija gribēja saņemt, diskriminējot nepilsoņus un krievu valodu, to lai arī saņem))
lasītāja
l
Krievija var atļaut, bet Latvija var uzlikt noteikumus par atgriešanos bez vīzas. Piemēram, var pieprasīt reģistrēties pirms izbrauc, lai varētu iekļut atpakaļ iekšā. Saprotams par to jāmaksā.
Kovalchuk
K
Medvedevu - RESPECT!! SLAVA ROSSII!!!!
Йа креведко
Й
Tātad vai nekaunies?))))
Йа креведко
Й
_... Seit neiet runa par pilsoniem, ja tads esi - bet par nepilsoniem !!!_ - Ja sekot tavai loģikai, tad tev arī nevajadzētu šurp iesprausties, jo neesi nepilsonis. _Kamdel Tu atvaino nepilsonu negribigumu macities valsts valodu, ka ari to aktivo pretvalstisko nostaju un darbibu, un, pieprasi nulles variantu siem 5. kolonnas okupantiem un vinu pecnacejiem_ - Tāpēc, ka tas manuprāt būtu taisnīgi, ja Latvija kļūtu par otro Somiju vai Kanādu ar divām valsts valodām. Tikai neatbild man ar Čehova personāža vārdiem, "tas nevar būt, jo nevar būt nekad", lai nekļūtu smieklīgam. Tā ir mana loģika un likumīgs arguments. _Musu valsti, latviesiem ka aborigeniem ir visslielakas likumigas tiesibas_ - Vai nekaunējies atzīt sevi par atpalikušu aborigēnu?.. Nevienam tiesības nav lielākas par citiem))) Jeb citādi sakot, tavuprāt visi dzīvnieki ir vienādi, bet daži vienādāki par citiem? Dzīvniecīskā loģika)))
K-K
K
... Seit neiet runa par pilsoniem, ja tads esi - bet par nepilsoniem !!! Un neviens Tevi netiesa, ja gribi but latviska vide un dzivot Latvija ... ... Kamdel Tu atvaino nepilsonu negribigumu macities valsts valodu, ka ari to aktivo pretvalstisko nostaju un darbibu, un, pieprasi nulles variantu siem 5. kolonnas okupantiem un vinu pecnacejiem ... Kur ir Tava logika un likumigs arguments ? ... Musu valsti, latviesiem ka aborigeniem ir visslielakas likumigas tiesibas paturet savu etnisko kulturu un tadejadi valodu !!!!
Йа креведко
Й
Dienas lasītājiem. Lūk, kā jūs neieredzat Latvijas nepilsoņus. Vai jūs gaidāt, ka ar šādiem jūtu izvirdumiem jūs man patiksities labāk, vai ka es būšu pret jums laipns? Bet Ārlietu ministrijai: jūs līstat krokodila asaras. Aga, ĀM tā kā vēloties nepilsoņiem, lai tie ātrāk kļūtu par LP un EU pilsoņiem, ha-ha. Nu, tad izmantojiet savas tiesības iesniegt Saeimā grozījumus Pilsonības likumam, kas ļautu visiem nepilsoņiem saņemt LR pilsonību pēc nulles varianta. KF prezidentam: sen bija laiks! Beidzot Medvedjevs izdarīja to, ko sen vajadzēja izdarīt Putinam. Latv. nacionālistiem: netiesājiet mani sūri, jo jums uz to vispār nav nekādu tiesību, jo esmu tāds pats pilsonis, kā jūs, tikai esmu krievu LR pilsonis))
Bronks
B
Man jau liekas ka šis ir izlūkošnas gājiens nevis rūpes par cittautiešiem. Šos ceļojošos krievus bus gruti izkontrolēt.
Beerzs
B
Laitik brauc, varbūt neatgriezīsies!
Ojārs
O
Mēs tādos gadījumos sakam, ka tā ir mūsu iekšējā lieta. Tā arī ir šoreiz - Krievija var darīt tā, kā tā to vēlas...
...
.
Lai brauc un apskatās kā radi Krievijā dzīvo. Varbūt tad Latvija rādīsies citādā gaismā. Nesaprotu gan, kas slikts, ka nepilsoņi ceļos bez vīzas, Latvijas pases taču jau gadu gadiem tirgotas uz nebēdu.
riņķī apkārt
r
Neredzu nekā slikta. Šiem 400. 000 vairs nebūs jēgas naturalizēties, viņi nekad nekļūs par Latvijas vēlētājiem. Jauki, Latvijā būs tīrāks gaiss.
tv
t
iebraukt Krievijaa jau vinji varees, bet atgriezties, bet viizas - nee.
optimists no Suhumi
o
“Vienlaicīgi uzskatām, ka Krievijas Federācijas lēmums atcelt vīzu režīmu Latvijas nepilsoņiem nesekmēs Latvijas centienus paātrināt naturalizācijas procesu un izveidot vienotu un integrētu Latvijas sabiedrību..." Ārlietu ministrijai. Jūs laikam jokojat?
Bingmārs
B
ĻAUj brauktāt bez vizās atšķirībā no pilsoņiem un tajā pašā laikā prasa tādas pāšas nepilsoņiem tiesības kā pilsoņiem!?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas