Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Latvija no ASV pērn militārajā palīdzībā saņēmusi 3,3 miljonus dolāru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mērglis
m
meaa jau ne tikai no paliidziibas dziivojam mums veel ir AM budžets, šito paliidziibu jau vienkaarši varam daavinaat sportam , piem motorlaivaam , kad teetis bija kara ministrs , veel Ādažos minizelta tiltam , pašvaldiibaas buuveet futbola laukumus , kautgan futbola komandas nav bet ir TP pie teikšanas, un tamdeeļ tur arii atlec , pa ko ta buuvees savrupmaajas , pirks Riigas Dinamo akcijas ???
hi-hi
h
Interasanti, no kādas summas mēs maksājam: 1. par Lietuvā izvietotiem NATO ,,IZNĪCINĀTĀJIEM"'; 2. par dalību nato, 3. par starptautisko palīdzību nato ietvaros. 4. par militārām mācībam, 5. par mūsu karaspēka daļām, kuras piedalās kara konfliktos un daudz ?????????
Smiekls
S
Arī Latvijā sanāks krietna teritorija, ja saskaitīs kopā visas guļamistabas, kur padomju varai faktiski nebija teikšana.
Zigurd
Z
Nesmīdiniet!
Zigurds
Z
Lietuvai - vienīgajai no Baltijas valstīm - ir īsta kara aviācija un kara flote. Un tāpēc tur ir NATO kara bāze Žoņu lidlauks. Lietuvā NAV 5. kolonas - tur ir tikai 8 % krievu, jo nekad Lietuvā nav bijušās un nebūs valsts uzturētas skolas okupantu valodā. Sarkanarmijā NEBIJA leituviešu gvardes divizijas un vācu - SS ieroču leģions. Līdz 1952. gadam vairākos Lietuvas apgabalos vēl nebija padomju varas.
kexxx
k
jaaa tikai ne parasti zabaki, bet amerikanju no amerikanju piegadatajiem.
Bronks
B
Un kas tad tika pa tādu sumu iepirkts, ZĀBAKI???:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas