Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Latvija saņems naudu no EK, dots starts juridiskajām procedūrām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
gugu
g
Čīkstēt par bezjāgā savairotiem un pārmaksātierm ierēdņu bariem ir īsti vietā. Tikai ar badošanos mūsu valsts var atbrīvoties no parazītiem. Problēma tā, ka birokrātija, līdzīgi ka lentenis, pie barības tiek pirmais, atlikumu atstājot savam saimniekam.
Oskars
O
Vēl NETICU,uz foto redzu tikai viena ministrija ALGU priekš mobīlā un degvielai mersedesam,jeb pārējo pārskaitīs KREMLIM par GĀZI -TAUTAS NOGALINĀŠANAI.
Hoakins
H
Nu jāizburto, kā tad īsti raksta šo grūto vārdu...
Buba
B
Kampēji saspļauj saujās, reņģēdāji savelk jostas ...
ciniķis
c
interesanti ir vērot šo aizdevēju hirerarhiju. SVF it ka dod vismazāko summu, tomēr nez kāpēc ir vislielākie prasību bīdītāji un te pat netieši pateikts - ja SVF dod zaļo gaismu, tad EK arī aizdos. Ko tas īsti nozīmē? Tikai to, ka eiropas savienība kā tāda atrodas zem SVF tupeles ļoti smagā formā. Viss ir vienkārši - kā SVF lems tā būs. ES kā tādai nav nākotnes, jo tas ir pārāk haotisks veidojums bez savas politiskās gribas un vienotas savu interešu aizstāvības. Caur SVF prasībām austrumeiropai faktiski ES tiks arī sagrauts un kā ASV ekonomiskais konkurents iznīcināts. Eiropai nav perspektīvas, ja tā nespēj pretoties SVF, PTO un citu amerikāņu organizāciju interešu spiedienam. SVF prasības pēc būtības nograus LV ekonomiku diezgan pamatīgi, konkrētais aizdevums tikai paildzina bankrota brīdi, bet jo ilgāk gaidīsim bankrotu, jo vairāk tautsaimniecības pašlikvidēsies. Tad attiecīgi vienas lielvaras ģeopolitiskie mērķi tiks izpildīti - austumeiropa destabilizēta + jauni karstie punkti pie krievijas robežām.
ge
g
piekritu rinki apkart - parak daudzi latvija sudzas un chikst - pie visa vainiga valdiba - si valsts mums neko nespej dot, utt. visiem vajadzetu saprast, ka musu valstij pasreiz ir gruti laiki un dublju metasanas un sudzesanas par nogrieztajam algam diez ko nepalidzes. ir bijusi smagaki laiki un latviesi tos godam pardzivojusi, bet soreiz mani mac saubas, jo neredzu cilvekos patriotismu, cienu pret valsti. jaa, valdiba ir pielavusi daudzas kludas - bet tad dosim viniem iespeju tas labot un ari pasi vairak skatamies ko varam darit savas dzives uzlabosanai, nevis tikai lamaties ka tirgus tantem.
Yessss !
Y
Nākošajām vēlēšanām uzskatāmā aģitācija nodrošināta !
dzeris - riņķī apkārt
d
Atvaino, man arī tā nauda būs jāatdod, un es gribu dzīvot normālā valstī, kur te gaušanās? Un es Dombrovski vēl pagaidām atbalstu, bet, tas nenozīmē, ka es nedrīkstu viņu kritizēt.
riņķī apkārt
r
Nevajag gausties caurām dienām. Mani vecāki arī ir pensionāri ar skolotāju pensijām, taču neesmu dzirdējis, ka viņi sūrotos par tiem procentiem, kurus nogrieza, jo Latvijā ir dižķibele un viņi to saprot. Tālākais, kas notiks ar Latviju -tas ir mūsu pašu rokās. Pirmkārt - ar viesiem spēkiem un optimismu šobrīd ir jābalsta Dombrovska valdība. Otrkārt - nākošajās vēlēšanās jārīkojas ar galvu. Teiksim, ne jau baltās apkaklītes RD ievēlēja Šleseru. Tā kā - kas bijis tas bijis - mēslus savārīja taču mūsu ievēlētais Saeims, un arī viss turpmākais ir tikai mūsu pašu rokās, nevis pieraudātā kabatas lakatā.
suns funs un vejsh
s
dzeri, neesi naivs! atskaiti dos?! nekad nav dota un tagad nu dos?! :)))
Onjons
O
nu bet par to arī, dzeri, es satraucos.. vairak par vienu teikumu, kas te ir raksta galā neviens nekur arī nestāsta..
dzeris
d
NU JĀ, DABŪJA, PATEICOTIES SKOLOTĀJIEM UN PENSIONĀRIEM, BET, IZLIETOS, ACĪMREDZOT, PĀRSVARĀ IERĒDŅI, KAS "PLĀNO , KA "JĀSĀK PLĀNOT" STRUKTURALĀS REFORMAS, KAS, LĪDZ ŠIM, TĀ ARĪ NAV VEIKTAS. TĀ KA NAUDA BŪS JĀATDOD VISIEM, GRIBĒTOS, KAUT INTERNETĀ, SMALKU ATSKAITI, CIK UN KAM TAS AIZŅĒMUMS TIKS IZLIETOTS.
Fotofobija
F
Kapec ta roka uz naudas sarkana?!?Indianu rekets?
duuda
d
Ļoti labi! Tagad beidzot visi var viegli uzelpot un doties pelnītajā atvaļinājumā :)
valdis
v
faktiski jau tautai nekasnetiks un tāpat tautsaimniecībai kur lasi tikkai viens par cikturpmak apcirps un kur izdevumus un ja tulīt vai augus'ta nebūs tās naudas nebūs pensiju pabalstu un algu izmaksas takā atkal tēresim un neko neražosim kā te - netā saka valdibas vīri:,,mes dzivosim labāk,, un tauta atbild :,,mes priecāsimies par jums,, bet cikilgi? un tad ko? nekur jau nesaka ka no no tās nauda tik un tik tur-taspec tik ilga laika dos peļņas pieaugumu tik un tik % bet lūdami nesakiet ka dosim kādai svedbankai kura dos aizdevumu tautiem cāļu pirkšanai ar lieliem procentiem /no valsts sanems tā banka zem 10% bet aizdos par 25% ta tautai vate ausis

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas