Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Latvija uzņems Gvantanamo ieslodzīto; Latviju viņš izvēlējies pats

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Revolt
R
Tikai misters Ozoliņš ir piemirsis tādu faktu ka H.Čavess pagajšgad ir apņemies izmitinat visus 240 Guantanamo ieslodzītos kam Pentagons protams nav piekritis.Tāpec tā nav nekāda "labdarība" bet parasts politieslodzīto izsūtījums ko veica gan cariska Krievija gan PSRS nosūtot uz atālakiem valsts reģioniem politiski nevēlamos ar ierobežotām tiesībam. Ta teikt Latvijas drošības dienesti ir uzticami sabiedrotie neviss vienkarša atbrīvošana vai nosūtīsana uz neitrālu valsti.
Revolt
R
Tikko Citā Dienā izlasīju Ozoliņa rakstu par Guantanamo kura viņs samēra neitrali mēģinajis izskaidrot kas un kāpēc un uzreiz pirmais komentars no A.Kiršteina tā teikt nopļāva ar savu provinciālismu,tumsonību ;"Vispareizāk šo uzbeku būtu nosūtīt atpakaļ uz Afganistānu, kur viņš varētu ņemt dalību jaunās demokrātiskās valsts celtniecībā." Un tādi ir tie mūsu valsts pārstavji kas nefiltrē vispār neko un dara kā viņiem liek.Cilvēks nemaz nav spējīgs aizdomāties ka tas ir uzbekistānas(ja var ticet baumām) pilsonis neviss afganistānas.
Revolt
R
Es nekur nerakstu ,neatbalstu ka mums būtu jaizstrēbj amerikāņu savarītas ziepes.Vienkarsi paskaidroju kāpēc ir spiediens PRET Guantanomo cietumu.Ne jau pa velti viņus neizvieto ASV teritorija.
Revolt
R
Vēl joprojām nesaprotat ka cilveku nesūta šeit cietumsodu izciest jo viņs nav noetiesāts bet tā kā pasaulē pastāv liels spiediens lai taisa ciet šo nelikumīgo cietumu bet pastav bailes ka agri vai vēlu šie nelikumīgi ieslodzītie atriebsies amerikaņiem viņus mēģina uz attālakiem pasaules stūriem nosūtīt. Protams ka viņi visi ir cīnījušies pret amerikāņu imperialismu bet tas ir tieši tas pats kad latvieši kurzemes katlā cīnījas pret sarkanarmiju.Karošana viena vai otra pusē nevar uzskatīt par noziegumu ja nav izdarīti kara noziegumi.
Matemātiķis
M
Parasts karotājs gan nav gluži nevainīgs cilvēks. Tad jau visiem kas karojuši pret amerikāņiem būtu jāpiešķir patvērums Eiropā, lai ar viņiem kāds neizrēķinās.
ek
e
Latvijas cietumi jau tā ir pārpildītākie Eiropā, bet tas nu tā. Ievērojiet arī, ka tie VISI ir iepriekš sodīti indivīdi, ar kriminālu pagātni. Gvatanamo nav neviens, kas ar tīkliņu rokā gāja uz tirgu pec dienišķajiem kartupeļiem un viņu pēkšņi sagūstīja un ieslēdza Gvantanamo.
Revolt
R
Lasītājiem jasaprot ka Guantanamo ir tas pats kas Sibīrija priekš latviešiem.
lasItāja
l
Amerikaanji vinjam neuzticaas, bet neko piesiet nevar. Par nelaimi, vinju arii nevar suutiit atpakalj uz dzimteni, jo tur draud naave. Domaaju, ka vareetu buut kaads no uiguriem.
Revolt
R
Un kāda tad tā ir? Noteikti tas nav adminstracijas cilveks bet parasts karotājs.Tāpat jau var arī uzprasīt vai ir starpība starp nevainīgu cilvēku un mežabrāli kas karoja Latvijas mežos?
Matemātiķis
M
Tomēr ir atšķirība starp iepriekšējās, gāztās administrācijas pārstāvi un nevainīgu cilvēku.
Fans
F
Gvantanamo zēni no TP nošpikojuši kombinezonu krāsas! Gods TP!
Revolt
R
Tas tikpat labi var būt kāds Čečenu lauku komandieris un viņa izdošana Krievijai paši ziniet ko nozīmēs.
Revolt
R
Tāpēc ka iespējams mājas viņam draud izrēķināšanās.Laikam neesat dzirdējis kad 80-tajos gados PSRS armija izgāja no afganistānas līdzi viņiem uz Krieviju evakuējās vairāki tūkstoši afgāņu kas parstāvēja ieriekšējo adminstrāciju.
Matemātiķis
M
Tad kāpēc viņš nevar atgriezties mājas?
Revolt
R
Zane Grīnberga 14:59 Kamdēļ Latvijai tādi bandīti...?? Pašiem savi pietiek...?? ==================== Mīļā Zane tas ir bez apsūdzības,nevainīgs cilvēks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas