Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Latvijā visvairāk zog VW, Audi un Toyota markas automašīnas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
w
w
cvetkovs(viesstraadnieks) patiesjaam labi paziist viesstraadniekus
K2
K
Izcils latvijiešu valodas paraugs: "..tāpēc esam labi zināmi ar iebraucēju kontingentu. Desmit mēnešu laikā esam aizturējuši 51 cilvēki un pārtraukuši ..." "..šogad policija īpašniekiem atgriezusi .." "Diena" - viens no galvenajiem latviešu valodā rakstošajiem portāliem.... Tiešām latviešu valodā?
Statistika
S
Jautājums par kādiem auto iet runa? Ja ņemam līdz 2 gadu vecumam tad pirmais trijnieks ir BMW (13), Honda (11) un Toyota (10), un stipri mazāk Mercedes (1), Audi (2) vai VW (3). Honda (93), BMW (44), Toyota (34) un Lexus (12) - tie arī ir topa pagājušā gada modeļi (IeM statistika). Zīmīgi, ka jaunie auto pārsvarā aizdzīti neizmantojot oriģinālās atslēgas vai imobilaizerus. Vēl samērā vienojoša pazīme, kad jaunie auto aizdzīti neilgi pēc servisa apmeklējuma. Pavisam dīvainu aina parādās dažos gadījumos, kad brutāli uzlauž auto, izvanda, sačakarē visas slēdzenes un auto tiek pamests 100-200 m attālumā no tā sakotnēji atrašanās vietas (Toyota, Lexus). Tad protams auto par KASKO tiek saremontēts kā jauns un tuvākā mēneša laikā tas tiek aizdzīts jau bez pēdām - tājā iekāpj un aizbrauc... Paliek atklāts jautājums, kas taisa atslēgu un imobilaizeru dublikātus, jo auto ražotāji izslēdz vienkāršu iekāpšanu un aizbraukšanu? Kas saista šīs pirmās auto markas - vai tas nav nevienam neliekas dīvaini? Pavērojot vecākus auto aina paveras pavisam cita.
Alma
A
Nu re, ka pareizi Kulbergs sacīja, ka dārgie autiņi nevienam nebūs vajadzīgi! Redz, ka pat garnadzīši rēķina cik lielāks nodoklis būs par zagtu mersi-420.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas