Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Latvijas 90 gadu svinībām, visticamāk, netērēs vairāk par diviem miljoniem latu

Lai ministri varētu netraucēti vienoties, kā novembrī tiks svinēta Latvijas 90 gadu jubileja, kā arī kur gūt pasākumiem nepieciešamo finansējumu, šodien valdība Aizsardzības ministrijas (AM) vadībā izstrādāto svētku pasākumu plānu skatīs slēgtā sēdē. Taču, kā norāda AM valsts sekretārs Edgars Rinkevičs, slepenībā plāns ilgi turēts netiks, to publiskos drīz pēc akceptēšanas.

Pēc E.Rinkēviča teiktā Ministru kabinetam iesniegtais dokuments daudz neatšķiras no sākotnēji izstrādātā varianta. Jau vēstīts, ka 18.novembra svētkos iecerēti gan centrālie notikumi valsts mērogā, kas ietver koncertus, izstādes, piemiņas pasākumus un svētku salūtu, gan notiks svētku svinēšana novados. Arī Nacionālo bruņoto spēku militārās parādes būs ne tikai Rīgā, bet arī vairākās reģionu lielākajās pilsētās. Kā atsevišķs pasākumu virziens plānota komunikācijas veidošana ārpus Latvijas, izceļot Latvijas jubilejas gadu un veidojot valsts atpazīstamību kopumā.

Līdz šim pasākumu kopējās izmaksas turētas noslēpumā, jo precīza summa vēl nav zināma. «Visticamāk, tā būs mazāka par diviem miljoniem latu,» saka E.Rinkēvičs, gan piebilstot, ka vēl par to jāizšķiras valdībai.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas