Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Latvijas augstākās amatpersonas ar Lužkovu netiksies

Ar Maskavas mēru Juriju Lužkovu, kurš trešdien vizītē ieradīsies Latvijā, netiksies neviena no valsts augstākajām amatpersonām, otrdien vēsta laikraksts Telegraf.

Ne Valsts prezidenta, ne Ministru prezidenta un arī Saeimas spīkera darba kārtībā nav tikšanās ar Krievijas galvaspilsētas vadītāju, tēdējādi «atkārtojas 2002.gada vēsture», raksta Telegraf, kad J.Lužkovs pirmoreiz ieradās Rīgā, bet toreizējā Valsts prezidente Vaira Vīķe-Freiberga no Rīgas izbraukusi vizītē Rūjienā, vienīgais, kas pirms astoņiem gadiem pieņēmis J.Lužkovu, bijis toreizējais vicepremjers Ainārs Šlesers (LPP/LC).

Jau ziņots, ka Rīgā 25.augustā vienas dienas vizītē ieradīsies Maskavas mērs J.Lužkovs (Vienotā Krievija). Vizīte notiks Rīgas un Maskavas sadarbības līguma ietvaros. J.Lužkovu pieņems Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC). Kā zināms, Saskaņas centru ar Vienoto Krieviju saista sadarbības līgums. J.Lužkovs tradicionāli apmeklēs arī Maskavas namu, dosies uz AMO Plant rūpnīcu Jelgavā, kuras lielākais akcionārs ir Maskavas valdība.

J.Lužkovs iepriekš plānoja ierasties Rīgā uz NVS un Eiropas mēru saietu, kas bija iecerēts šovasar Rīgā, taču sanāksme tika pārcelta uz nākamā gada vasaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas