Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Latvijas plīstošais nekustamā īpašuma burbulis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ciniķis
c
Cienu šos kungus par reālistisku skatījumu uz lietām, bez viedokļa koriģēšanas naudasmaisu interesēs. Man patika, ļoti precīzi un skaidri, sevišķi šis teikums: "......... spekulantu ekonomikai, kas sakņojas astoņdesmito gadu korumpētajā padomju ekonomikā, kura pārtapa par pēcpadomju perioda kleptokrātiju". Nav precīzāka un labāka apzīmējuma mūsu varai kā - kleptokrātija, jebšu zagļu vara!!!!!
Nu neko
N
tagad vairs, tomēr vissāpīgākais ir tas,ka viņi visu aprakstija precīzi vēl tad kad varēja ko saglābt, bet neviens bāleliņš te nereaģēja ne par kripatiņu. 100 galvas baļļā!!!!
ex
e
Kas viņus vinansē? Es no šodienas gatavs pētīt da jebko!!!!! Kam viņu ir uzsēdušies uz astes?
Atbalstu ICE
A
Man ari nav skaidrs, kops kura laika Diena publice amerikanu socialistu propogandu. Man nav nekas iebilstams pret vinu viedokli, bet abiem kungiem, kuriem ir PhD tomer vajadzetu pacensties vismaz pusi no pieminetajiem faktiem parbaudit.
Econ
E
Re kā - tieši manas domas, arī šajā portālā pirms gada izteiktās.
FFF
F
Thanks, guys!
replika
r
Tas tiesam ir limenis, ka sarezgitu temu prot pasniegt vienkarsa valoda. Jau tiesam vairakus gadus veroju so abu viru izteikumus par LV ekonomiku, un jorpojam varru tikai secinat, ka viniem ir VISDZILAKA izpratne par Latvijas makroekonomiku, vismaz no ta kas tiek publicets latviski. Ka jau raktits, rietumu prese sis info bija jau pirs vairakiem gadiem, tikai spurdzins, kalvitis nicigi sprauslaja.
Parastais
P
Mani pārsteidz, ka Ice nezin, kas ir Hadsons.
123
1
ir jau labi rakstīts, vien "(..) kuri var atļauties maksāt tik lielu īri, lai segtu hipotekāros maksājumus" jātulko kā "(..) kuri var atļauties maksāt tik lielus [hipotekarā kedīta] procentus, lai segtu hipotekāros maksājumus". citadi tāda mehāniska tulkošana.
Ice
I
Mani pārsteidz, ka zinātnieki un pētnieki var publicēt šāda līmeņa rakstu. Ne miņas no ekonomikas, analīzes. Viss tā kā vērsts uz zagļu ķeršanu , kaut kādi sliktie noorganizēja ekonomisko stāvokli valstī u.taml. Par šo tēmu var un vajag runāt kompetentāk, sevišķi tiem, kas vēlas pretendēt uz pētnieka statusu!
wolfram
w
Tā tas viss arī ir. Bet nu tauta izvēlas balsot par muļķiem, neko tur darīt nevar...
Zigurds
Z
Visa vaina slēpjās tajā apstāklī, ka varu sagrāba kompartijas organizētās oligarhiskās grupas, kuru vienīgais mērķis bija izlaupīt Latviju, atmazgāt naudu un "uzsist pēdu" vai dzīvot "saldo dzīvi". Tā nenotika Čehoslovākijā, kur komunisti un VB [drošibnieki] netika laisti ne pie kādas varas. Saimieciskā katastrofa mums vēl priekšā. Cekisti un čekisti a la Godmanis ar Oherinu iznīcināja ražošanu un zinātni. Godmanisti sagādājuši Latvijai tikai milzīgus parādus. Nekur nav saskatāmi tie verķi ar kuriem varētu pelnīt naudu, lai atdotu parādus. Man iepretīm pusizbūvēti jau gadu bez kustības stāv 3 debesksrāpji. Ieguldītā nauda, laiks un cilvēku dabs nomests zemē. Cerībā, ka kaut kur mistiski uzradīsies bars bagātnieku, kuri izpirks visus šos pasakaini dārgos dzīvokļus. Ziepju burbulis, kuru uzpūta tādi alkatīgi muļķi kā kalvīši, jau ir plīsis. Vēl gaidams pēc plīšanas smrāds, medijot Loskutovu un laižot galīgu muļķi, lai glābtu savus mersedesus un nenokļūtu aiz restēm.
martins
m
kads ir tas stasts par avenu lasitaaju???
fun
f
"Skaistā" Latvijā mēs dzīvojam, man trūksts vārdu. Iedomājaties, bankas un speciālisti zināja, ka viss beigsies ar burbuļa plīšanu un ekonomikas krīzi, kamēr pārējie vēl zīlēja, kas nu beigās būs. Man pārliecība ir, ka šī krīze nav nejauši radusies, tā ir speciāli kūrēta, lai viss notiktu pēc plāna. "Tie ir tie paši cilvēki, kuri iedzīvojās bagātībā, faktiski neko neražojot, bet tikai pārņemot īpašumus savās rokās." Te arī raksta autori ir pateikuši, kas tas pa plānu. Savākt no iedzīvotājiem īpašumus un nodot tos banķieru un investoru rokās. Vēl, kas ka kredītu krīzes autori atrodas pie mūsu "draugiem" ASV, jo tur kredītu problēma ir vēl asāka, ļoti daudz nepārdotu mājokļu un ļoti daudz bankrotējušu un no mājām izliktu cilvēku. Jūs jau zinat to slaveno stāstu par aveņu lasītāju, kurš pelna 15000$ gadā un dabūja kredītu 750000$. Un tamlīdzīgi gadījumi straumēm nāk gaismā pēc policijas izmeklēšanas.
Inesis
I
Kas tas par vārdā nenosauktu "Latvijas regulētāju"? Ja saka A, tad jāsaka arī B: jeb vai jāpieņem, ka "Dienā" darbojas cenzūra?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas