Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Latvijas politiķi piedalīsies Ķīnas kompartijas rīkotā forumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ano
a
Kas tad sedz visus tos izdevumus,ja Latvija ir krize?
šakalis
š
interesanti ,kaa ķiinieši ciinaas ar korupciju , ja nemaldos tos tur nošauj bez iipašas izmekleešanas , ja veel ož peec valsts nozagšanas tad publiski.... muusu korumpantiem dereetu taada ekskursija.
Lūk tas ir Triumfs
L
Varbūt mums Kīnā jāiestājas? Vienotības triumfs 11:48 Otrdiena, 18.maijs (2010), plkst.10:30 | Ziņu aģentūra LETA Šī gada pirmajos četros mēnešos valsts konsolidētajā kopbudžetā izveidojies deficīts 188,2 miljonu latu apmērā, liecina Valsts kases oficiālie dati. Budžeta ieņēmumi bijuši 1,548 miljardi, bet izdevumi - 1,736 miljardi latu. Savukārt aprīlī konsolidētā kopbudžeta deficīts bijis 55,6 miljoni latu. __________________ Urāaaa ! Ejam ostīt dibenu!!!!!!!!!!!!! Vienotība aiz manis! Rimsītis arī!
Somellier
S
Ieteiktu sākt aktīvi trennēties litrabolā! Citātāk būs jāpaliek kaunā un nekādi darījumi nenotiks. Arī komandas sastāvs jāveido no Slesera miesasbūvei līdzīgiem delegātiem.
mja
m
Arī komunistiem kādreiz jāsanāk kopā, neatkarīgi no partijas piederības un pisonības.
otra puse
o
Šlesers varētu pamācīties no Mao kā slaukt savas tautas asinis.
Ieva
I
Kā ta Komunisms iet kopā ar kristīgajām vērtībām? Lai gan, protams, tās uzurpējuši ir gan kristieši, gan komunisti, tomēr katrs uzskata, ka tieši viņa mācība ir tā īstā pareizā....
borcinsh
b
kaa bijushiem komjaunieshiem viniem tur obligati jabut !...varbut tur atradisim jauno "vecako brali" ....!? ( ieprieshejais ir jau gruuti slims !)
KLM
K
..arī kādreiz jāpakomentē ar ironiju... ................................................. ....................................... manuprāt, ne kādreiz, bet vienmēr, jo nopietni komentējot kārtējos murgus var vienkārši nojūgties, nesagaidot gaišo un pārtikušo nākotni, kura tiek solīta pacēlājā ceļoties debesīs un kaisot sev uz galvas tukšu solījumu krāsainus papīrīšus...
jons
j
Diena, Diena! Kapēc nav dombrovska bildes, viņš taču premjers. Apzināti glaimojat vienotības jefiņiem un Naglas aizturētājiem?
izbijis valsts patriots
i
Domāju ka nevienam īsti nav skaidrs kā pacelt ekonomiku. Mēs te varam gudri spriedelēt ,bet lai reāli kaut kas notiktu ir vajadzīgi lieli upuri. Viens no tādiem būtu PIRMATNĒJĀ KAPITĀLA UZKRĀŠANAS ĀTRUMA IEROBEŽOŠANA. Tas gan prasa lielas izmaiņas likumdošanā.,kur ietilptu proresīvais ienākuma nodoklis ,tas sauktais lukssus nodoklis .Arī krimināllikums tad beidzot būtu jāsāk ievērot tiem kuri 1000 ls iztērē vinās pusdienās. Tas tā kāopēc daudz ko cenšos īpaši nopietni neuztvert,arī kādreiz jāpakomentē ar ironiju jo te pat pēdējam idiotam ir skaidrs ka valstī prasās daudz lielākas reformas arī mūsu prātus ieskaitot lai mēs varētu daudz maz cerīgi skatīties nākotnē.
!
!
Modernajiem ķīniešiem komunistu ideologu liktie pamati nu jau vairs nav paraugs. Tur domā lielkapitālistiski un drīzāk sevi asociē ar ASV paraugu. Tikmēr Šlesers un co sevi drīzāk ir parādījuši kā reakcionāru Kremļa stagnātu un čekistu principu apjūsmotāji. Par ASV viņi vai viņu pakalpiņi komentāros runā kā par ļaunumu.
hehe
h
šķēle uz ķīnu nedosies, jo vēl nav iemācījies ķīniešu valodu.. mācās bet šlesers visu ar žestiem spēj pateikt
KLM
K
Tas tipiņš ir ar neiesāktu augstāko izglītību! ............................................... .............................................. Jums taisnība - tādēļ arī sola tikai 50 000 jaunas darba vietas, ja būtu ar iesāktu augstāko izglītību, iespējams, prastu skaitīt līdz 100 000......
izbijis valsts patriots
i
Neliela kļūdiņa par tio aivaru,,bet es domāju ka ŠĶĒLE UN ŠLOSIS tiek aicināti ka eksponāti.. Tomēr dzīvajā klausīties par to kā valsts jānoved līdz bankrotam ir cita lieta nekā lasīt .Citiem mērķiem es neredzu pamata kāpēc būtu uz ĶĪNU jāaicina bez Dombrovska vēl šie divi. ja nu vienīgi ķīnas pētnieki pēc zvaigznēm izzīlējuši ka ŠLOSIS UN ŠĶĒLE uzvarēs vēlēšanās. Viņiem tie horoskopi ir lielā cieņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas