Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Latvijas veselības aprūpes krievu rulete

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
slirce
s
Circene,bet jūs pati,kāpēc nespējāt neko panākt savā laikā.
Janis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Pateicos kolegei Dr. I. Circenei par nopietni kritiska veselibas aprupes stavokla Latvija noradisanas un iztirzasanas. Visi tagad gudri runajam un spriedelejam, bet neredzu, ka kads ko konkretu ieteiktu, kas saktu palidzet stavokli sakt uzlabot. Ja, visadi un daudzi Veselibas ministri mums ir bijusi - nakusi un gajusi. Vairak gan gajusi! Visparigi, ja tagad nesaksim valstiski domat un rikoties un valsti savest kartiba - neko labaku mes neredzsim. Jabeidz "partejoties" un ar pirkstiem radisanas vienam uz otru. Bet nopietni janak darba. Konkreti ieteikumi vajadzigi. Saka un mes pasi iedomajamies, ka latviesi ir gudra tauta. Lidz tam vel talu diemzel. Plesas ka mazi berni pasaules prieksa! Tiesam kauns. (Bet kauna tacu tagad nemaz nav!). Velreiz pateicos kolegei jo sirsnigi - Janis J. Dimants, Jr., M.D.. Latviesu arsrtu un zobarstu apvienibas (LAZA) valdes priekssedis (arzemes)..
Ieva
I
Fakts ir fakts: pie mums veselīgi dzīvot nav izdevīgi, jo, ja "nepareizo" atraus uz slimnīcu ar ātrajiem un vismaz sākuma periodā kā neatliekamo klientu ārstēs bez maksas, tad "pareizajam" vispirms pateiks, ka šis nav diezgan slims un pēc tam noplēsīs pilnu līdzmaksājumu. No otras puses, ja prasīs naudu tieši no resnajiem, smēķējošajiem un dzerošajiem, tas ir tad, ja šiem ir nepārprotami nepareizās dzīvošanas izraisītas slimības, tad viņi vai nu nemaksās, vai mierīgi gaidīs, kad būs pie miršanas. Tā kā secinājums ir viens: nozare ir jāsakārto, lai vismaz ministrijā zinātu, kam un kas tiek tērēts, bet kam nepietiek; tad ir jāpalielina budžets un jāizmanto datori, lai ģimenes ārsti tā vietā, lai kleksētu papīreļus (labi, rakstītu norīkojumus) varētu nodarboties ar profilaksi.
kritiskā
k
Arī Circenes kundzei varētu pajautāt, kā izdevies visu līdz kliņķim novest, viņa taču arī bija ministre un varēja darīt visu, lai būtu labi gan slimniekiem, gan ārstiem, vai arī nevarēja darīt, vai negribēja, vai nemācēja? Kā tad tur bija, ko?
Nastasja Fiļipovna
N
Tagad JL gatavojas brāļoties ar TP, kazi, Circenes kundze atkal tiks pie šprices!
Oskars
O
Pie visa vainīga SAEIMA ,kura ir pakļauta KRIEVUMAFIJAI....... Visos aprūpes centros vadību ieņem krievenes bijušāskomunistenes ....kuru kabineti pilni ar datoriem un TRENAŽIERIEM ,kurām Latvijas LABKLĀJĪBA darbs nav pat SAPŅOS.
!!!!
!
Vēl jau var ieviest jaunu amatu- eitanāzists !!!! Tas varētu braukt pēc izsaukuma, tupēt uz telefona.....un visa ''aprūpe'' !!!! Lēti, ērti....un vairs nekādu problēmu!!!! Varētu principā visu naudiņu tur augšā : ar 100 = un saņemt ''uz rokas''...........

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas