Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latviskās partijas gatavos kopīgu piedāvājumu Rīgai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
b2
b
Domaju ka ir labs pamats izdzit Moskalus no Rigas domes. SC uzvareja velesanas tapec ka dala latviesu domaja ka ta ir kada progresiva krievu partija izradijas Maskavas rokas puisi un nesaskanas celaji un kuditaji. Domaju ka to redz ari dala krievu kas ir rietumnieciski noskanota, domaju ka ir pienacis vesturiskais bridis nosutit Saskanas centru uz politisko miskasti.
Tenis
T
Vienam tai bildē tāda aziatiska fizionomioja; šķībs smaids un šauras, viltīgas ačteles, tad vēl skatiens tāds šķībs ! Fotografs varēja gan pariktēt.....
bet
b
patiesi cienīgs tas skats būtu, ja viņš turētu rokā skalpeli
  • 2
  • 0
vera
v
Zatleram tiešām ir cienīgs skats.
  • 0
  • 0
CGP
C
Viņi tiecas pēc varas vienīgi tāpēc, ka redz tajā līdzekli savu mērķu sasniegšanai. Skaistie vārdi, ar kuriem viņi ir tik devīgi priekšvēlēšanu kampaņu laikā, ir tikai aizsegs. Praksē demokrātija ir tikai finansu grupējumu cīņa par varu. Pārējais – retorika, kas domāta vienīgi mietpilsoņu muļķošanai. Uzvar tas, kura solījumi izskatās ticamāki un dabiskāki. Lai varētu uzvarēt šāda veida sacensībās, nepieciešams, pirmkārt – finansiāli un administratīvi resursi, otrkārt – balstīties nevis uz reālām iespējām, bet uz tautas vēlmēm. Ja tauta grib visu un uzreiz – tas nozīmē, ka uzvarēs tas, kurš varēs tautai iestāstīt, ka viņš arī dos tai visu un uzreiz. Protams, ne par kādu priekšvēlēšanu solījumu izpildi nevar būt ne runas. Tauta šeit aicināta piedalīties tikai bezmaksas masu skatā, lai piedotu valsts varas sagrābšanai likumības ilūziju. Mūsdienu kandidāti ir ļoti līdzīgi meitu ģēģeriem – apsolot precēt, pavedina meiteni, par kāzām pat nedomājot. Bet, kā zināms, otro reizi pavedināt ir jau vienkāršāk – nav vairs ko zaudēt. Demokrātiskās vēlēšanas nonivelētas līdz ātras materiālas labklājības un dažādu vēlmju apmierināšanas solījumiem tām vai citām iedzīvotāju grupām, kuru balsis šie pavedinātāji cer saņemt. Viņi balansē ar visdažādākajiem solījumiem, izskaitļojot kuri no tiem nodrošinās visvairāk balsu
guncha
g
trim no tie četrie fotogrāfijā vajadzētu sēdēt cietumā par genocīdu pret latviešu tautu
Karlīne
K
Nu ko, tiešā tekstā mums vecie vēži vēsta, ka nekāda cita piedāvājuma, kā tikai etniskais šiem nav. Nedz pilsētas labiekārtošana, nedz iedzīvotāju labklājība, lūdzu ievēliet mūs vēl vismaz vienu riezi, lūdzu, mēs taču esam dzimuši latvieši! Šķiet rezultāts būs tāds pats, kā valsts līmenī, kur 20 gadus šādām pat metodēm vēlētājs ticis muļķots - pilnīgs ekonomikas sabrukums.
pa
p
Vai tad Birks nav viens no cilvēkiem, kas parakstīja vienošanos par 264 mlj. latu piešķiršanu vācu bankai, lai tā ar speciālu shēmu varētu apkrāpt Latvijas valsti Dienvidu tilta projektā?
Kergers
K
Atsākas politikānisko kretīnu dejas! Bez politiskiem uzstādījumiem ,partiju programmām un to realizācijas plāniem! Ar vienu ideju - BŪT PRET! Nevis PAR labāku un kvalitativāku rīdzinieku dzīvi ,bet PRET Saskaņas centru! Un viņi domā ,ka vinnēs? Varbūt. Bet dzīves kvalitāte notā noteikti neuzlabosies,jo bez reāla plāna jau nekāda attīstība nav iespējama!
pa
p
Ieej Rīgas mājas lapā un apskaties, cik lieli budžeta deficīti pilsētai bija pēdējos 3 gados. Šogad vispār būs rekords! Ja tā būtu valstī kopumā, Latvijas situācija būtu sliktāka, nekā Grieķijai.
  • 4
  • 0
jurka
j
Ušakovs, protams, ir kauna traips mēra krēslā un jādara viss, lai tas vairs šajā amatā nekad vairs nenonāktu. Bet tāpēc jau neiešu balsot par Silenieka, Brigmaņa Lemberga blici. Lai jau nu startē katrs pats par sevi un tie kas būs ievēlēti, ceru, ka ZZS starp viņiem nebūs, pēc tam savā starpā ievēl normālu mēru noliekot SC pie vietas.
to jurka
t
Nu jā, protams, viņi Tev savā starpā tā ievēlēs...
  • 2
  • 1
ansim un beidzot vienai
a
tāda apvienība ir amoralitātes kalngals,tāpat kā referendumu rīkošana par valsts pamatu graušanu.....bet šitādi gājieni ir vēl kaitīgāki...
Pid-ral-lal-lā
P
Kādās tad proporcijās šai latviskā politkrimināla grupējumā būs tās indivīdu tipāžas ? Čekisti.................% Komsomoļci......% Tūtiņdreijeri........% Duriki...................% Izrijēji...................% Pārējie kropļi......% Un cik tad būs debīliķu,kuri par šīm nācijas samazgām gudrēsies un fanos ? Tas nebūt nenozīmē ka urodi no SC un viņiem pietuvinātais krimināls pēc morļās kroplības būtiski atšķirtos.
Ansis
A
Nu tad beidzot! Prieks dzirdēt!
SENS
S
rigu atbrivoja padomju armija-daudznacionala....riga parvertusies par daudznacionalu-pilsetu parnema daudzi kopigo valodu-krievu SC centas vienot visus bet nacionala-burzazija-skirt-visus kas sanaks redzesim 1991 gads bija izskirosais........PSRS.....2013 gads bus izskirosais kada RIGA bus pec velesanam vai nacionalisms uzvares......
Beidzot viena
B
gaiša doma, kas NOTEIKTI jārealizē ! Rīga - galvenā Latvijas daļa ir krievu rokās, un tas ir traģiski, jo dienu no dienas notiek pretdarbība valsts iedzīvotāju morālām un materiālām interesēm. Ja katrs skatīsies tikai pēc tā, vai viņš maksā transporta talonu vai nē, tad visi esam uzpirkti, tikai uzpirkšanas cena ir smieklīga, lai pārdotu savu tautu, valsti un valodu krieviem. Nez vai pienāks brīdis, kad latvieši sāks globālāk saprast lielās problēmas, kas nesaistās ar santīmiem vai naidu pret visu savas valsts politiku, bet paskatīsies uz Grieķiju, Itāliju u.c. valstīm, kur draud viss tas pats ? Jeb mūžam lieks muguras kapeiku devējiem - nodevējiem, divkošiem, valodas un tautas ienaidniekiem, kuri par lielu naudu izpilda krievu specdienestu uzdevumus, lai mūs nobeigtu - pievienotu Krievijai, rusificētu un ATKAL noliktu uz ceļiem?
Duck my sick
D
Ja cilvēks nespēj atsevišķi novēlēt par Vienotību vai ZRP, tad tagad barā spēs un darīs? Nē, taču!
XXL
X
Ja cita piedavājuma nav, atliek bāzties visur ar savu latvietību!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas