Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

LBAS prasa Dombrovska atvainošanos par Pabrika un Mūrnieces izteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muļku zeme
m
Manuprāt, lielāki muļķi kā daži latvieši nemaz nav - palasiet tik interneta komentārus, visus šos hehe;zvirbulīšus;jauniešus;kurmīšus,omīšus;policijas darbinieku un daudzus citus dulburus, un aina būs skaidra - pri čom tut Pabriks?
mūsu gods un šķīstība
m
Zinām ,jurcik, ka tava ievainotā dvēsele nevar piedot to bērna aizvešanu uz skolu - tavu gaušanos par šo notikumu lasām jau daudzu mēnešu garumā. Mēs pat atceramies, ka tu savu miesīgo māti pieķēri svešā mežā ogas lasām un, ka sava lielā godīguma dēļ, viņu uz vietas par to nositi !
jurciks
j
Linda jau pieradīja, ka tikai apzagt valsti, izmantot valsti savā labā. Vadajot bērnus ar dienesta auto- vai tad tā nav valsts apzagšana? Un tagad grib apgriz t3 miljonus sabiedriskam transportam.
pēc būtības
p
Pieprasu Krīgera kā LBAS bosa atvainošanos, jo mans kaimiņš LBAS biedrs vakar vakarā vēlu, nākdams mājās un sadzēries, naturāli piemīza daudzstāvu mājas, kurā es dzīvoju, kāpņu trepju telpu! Atvainošanos gaidu līdz 10. marta 12:00.
cony
c
Krīgers ir tipiska veca sliktas padomijas nabas saite,kas joprojām velkas līdzi un reizēm cenšas aptīties jaunajiem patiesības dzinuļiem ap kaklu.Ir viņam arī tīri pragmātiskas intereses,jo nav līdz galam kaut cik efektīvi atstrādājis savas stipendijas
beta
b
Pabriks publiski atvainojās jau otrā dienā pēc saviem izteikumiem, bet nu kamēr līdz Krīgeram aiziet... Ko Mūrniece atkal paguvusi krīgerprāt sliktu pateikt? Visi tik jūtīgi, tik jūtīgi kā jumpravas pludmalē... :) :) :) Ka tik nedarīt lietas, bet sīki pakasīties savā starpā...
Xxx
X
Nesaprotu, kāpēc atvainošanos neprasa no paša Pabrika un Mūrnieces- viņi ir nepieskaitāmi, vai. ----- Nē viņas nav nepieskaitāmās. Vinas ir aizņemtas ar "demisijas prolongāciju"
Vetis
V
Mē sākam piekust no Krīgrea- skaldi un valdi politikas. Neviena nopietna protestu akcija tā īsti nav bijusi. Tikai tvaika nolaišanas pasākumi. Valsti var glābt tikai: 1) Mažoritārā vēlēšanu sistēma; 2) Tautas vēlēts prezidents; 3) Progresīvais nodoklis. 4) Jaukta tipa armija ar obligātu visu vīriešu militāro apmācības kursu.Visiem vīriešiem jānodod zvērests kalpot Latvijas tautai!
puaro
p
Es gan sliecos piekrist pabrika paustajam viedoklim-tauta, kas ir ar mieru strādāt par 100 Ls un nekādi neprotestē, citādāk kā par muļķu tautu nav nosaucama.
!!!
!
KRĪGER, beidz muldēt , sāc strādāt , pars neko nejēdz , un lai attaisnotu savu lielo algu , tu vienkārši maisi mēslus.
Rasmuss
R
Vai tad nelasīji Pabrika atvainošanos, ka viņš jau nemaz tā nav domājis... Un droši vien arī Linda tā nav domājusi, un Dombrovskis vispār nedomā! Un kas tas par premjeru, kas nereaģē uz ministru cūcībām? Tad varbūt mums nemaz tādu premjeru nevajag? Būs strukturālās reformas!
lux
l
Vai tad kādreiz vismaz padomijā un ex USSR ir bijis citādi. Ja nevar ar darbu, tad "caur" arodbiedrību vai KP. Vi porodvigajetjes po profsojuznoj ļinii princpis joprojām dzīvs. Cita lieta, ka 'Pabrikam vajadzēja aizskaitīt līdz 10 pirms pauda savu vIeDokli šajā gadījumā. Es gan neteiktu, ka viņa izteikumā viss ir nepareizi.
ōmiš
ō
Nesaprotu, kāpēc atvainošanos neprasa no paša Pabrika un Mūrnieces- viņi ir nepieskaitāmi, vai.
puaro
p
Parasti kāds atbild par citiem tad, ja tie citi ir uzskatāmi par nepieskaitāmiem un atbildību tad jāprasa oficiālam aizbildnim. Ja velkam paralēles par dombrovski kā aizbildni mūrniecei un pabrikam, tad krīgers ir uzskatāms par aizbildni visiem arodbiedrības biedriem un tad nu varētu viņam paprasīt gan par kaimiņu Vasju, kas dzērumā klapē sievu, bet ir arodbiedrības biedrs, gan bērziņjāni, kas darba vietā nospēra 3.metrus kabeļa, ...
Ministry of Truth
M
Ja skolotājs skolā skolēniem ik pa brīdim teiktu, ka tie ir muļķi, tam būtu sekas. Ar ko atšķiras amatpersonas, kas, izmantojot savu varu, rīkojas līdzīgi? Ja amatpersonas ar saviem izteikumiem un rīcību raida signālus sabiedrībai, ka viņi kaut kādā veidā stāv virs likuma, tad tas ir nepieņemami. Un Krīgeram var pārmest visu ko, arī arodbiedrību butaforismu (tās vēl tikai top), bet tas jau neattiecas uz neglītajiem, pazemojošajiem izteikumiem, ko Pabriks vai Mūrniece ir lietojuši pretēji pašu deklarētajiem principiem, ka šī būs cita, jauna, atbildīga politika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas