Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Lemberga parādsaistības septiņi miljoni latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
???
?
Neko teikt - talantīgs biznesmenis. Tādos parādos ! Vai tāpat viš nevarētu vadīt valsti ???
viks
v
Kad beidzot notiks Lembega lietas izskatīšana tiesā ! Vai tiešām vienreiz nebūtu jādara gals šai divdomīgajai situācijai! Tie 7 miljoni parādsaistību vai nav radušies algojot advokātu armiju un vai pec tam netiks tiesas ceļā piedzīti no valsts t.i. no mums visiem. Un ja jau Lembergu pēdejā laikā redzamTV ekrānos tad tomēr varbūt arī Maizītim būtu jāsniedz kadi paskaidrojumi. KAS NOTIEK LATVIJA?
edgars
e
liekas daļa neredzēja raidījumu, vai arī to absalūti neklausījās....bet uz runāšanu naski..:)
edgars
e
Nezinu, nezinu, bet man tas vecis simpatizē.... tāds sakarīgs liekās, un visai domājošs, un- visai pareizi domājošs
Ass
A
Pārāk liels gods intervēt tādu zaglīgu vīreli un beigu beigās pilnīga muldēšana, vai tiešām TV-1nav gudru cilvēku ko intervēt?
who cares
w
0,7 procenti? Nav slikti...
cukurgailītis
c
Anšlāgs.Kāpēc tad izdzina zemniekus ielās.?Zemniekiem piešķīra 27 miljonus.Nu neticu,ka zemnieki redzēs kādu latu.Ja jau pats lielais dārznieks par dalītāju.Par pilsētu domātājs!Dievs pasarg,ka nesāk domāt arī par valsti!Otrs domātājs,saukts arī par shēmotāju,jau pieķēza Latvijas debesis.Viens ostas ,otrs debesis.Nolādētie zaļie sešpadsmitkāji.
cukurgailītis
c
Melo maita.Vai tik viņam arī nevajag iestāties kristīgajā partijā?Tur jau viens tāds eņģelis priekšā.Varētu pārspriest vai visi latvieši būtu jāabortē,vai tikai tie ,kuri nezin savu vietu.Ja būtu domājis par pilsētu,tad truba nebūtu slēgta.Zaļās partijas pataisīšana par savu rokas partiju ir noziegums ne tikai pret Latviju,bet pret visu cilvēci.Pirmo reiz Svēteļi ir badā Latvijā .Tavi ,tā saucamie, zaļie ir galvenie mūsu indētāji.Bērni mokās ar alerģijām tikai tāpēc,ka viens varas kārs cilvēks sevi stāda augstāk par mazuļu veselību.Jums zaļi ir tikai dolāri.
Here
H
Kas ir bijis saskarsmē ar "plaukstošo Ventspili", jau no 90 gadiem, itin labi zin, kā tās lietas tur notika gan senāk, gan, pieņemu, arī tagad. Pārsteidz tie ļaudis, kas aizvien tic " labajam saimniekam", nu labrīt- veikls komuņaku darbnieks, visu savu tā saucamo kapitālu saņēmis, manuprāt, noziedzīgā ceļā.Kamēr daži auseklīšu džemperos dziedāja pie Likteņupes, daži citi jau štukoja kā dalīs Tēvzemīti.Aivars, tai skaitā. Viens cilvēks, paņem kontroli pār līdz tam visai tautai piederošo, to pašu trubu,ostu,un kļūst bagāts.Tas arī viss.Šaubos, vai no baltas lapas, tāds "speciālists" varētu vadīt kaut vai kurpju darbnīcu.Bet pie mums jau nevajag zināšanas, intelektu, pietiek ar sākotnējo piķi un pārējo izdarīs brigmaņtipa pakalpiņi.Un to viņi dēvē par " nacionālo kapitālu" :) Kādā tur Zviedrijā, šāda persona, pat netiku intrevēta, bet būtu nomukusi dziļos laukos, ar cerību- kad tik mani neatrod.A pie mums- Papiņš,iespaidīgais, ..visi klausās mutes pavēruši :)
Lelle
L
Daļēji viņam taisnība gan...tikai viņš spriež no savām pozīcijām: tagad var kļūt stāvus bagāts tikai tas, kurš jau ir bagāts, bet ja nav santīma pie dvēseles-" no rokas mutē", kā tas ir 90% latviešu(jo viņi ir smagi aptīrīti), tad nekāda bagātība turpmāk arī nesanāks.
anšlāgs
a
„Šis ir lielisks laiks, lai varētu kļūt par miljonāru. Ja šo laiku nogulēsiet, tuvākajos desmit gados tāda vairs nebūs.” vai varētu no šīs vietas , lūdzu, sīkāk? vai tas būtu kaut kā saistīts ar Latvijai aizdotajiem miljardiem? jo kur gan vēl šeit ir tādas āderes! ak, kā tagad noderētu nulles deklarācijas. tad mēs redzētu, kā top miljonāri.
Lelle
L
ko nu Tu te jūsojies? Vai trāpīju Tev zemāk zem jostasvietas, ka sāc psihot, vai ķiškas vairs netur? Es, draudziņ, neko nesēju, sēji Tu pats un agrāk manās prognozēs nemaz neklausījies(kad labi gāja). Ko nu Tu uztraucies par manām vecumdienām? Mūsu tur tai smirdīgajā patversmē būs daudz un mēs viens otru štutēsim, bet kā būs viennieku kamerā, kur žurkas skraida...būtu nu vismaz to gaisa piļu vietā kaut vienu sev kārtīgu cietumu uzcēluši. Vēl jau varbūt vari paspēt izlikt savus miljonus un arī par "kolēģiem" parūpēties... To nu es Tev gan varu pateikt, ka viss ies savu gaitu kā zvaignēs stāv rakstīts un ne jau kāda spēkos ko mainīt... Man patiešām Tevis ir tīri cilvēciski žēl...es vēl kau ko padomāšu, varbūt ka izdomāšu...tad i pateikšu Tev, tikai ne te.
skepsei
s
nenodarbojies ar demagoģiju. Kas cilvēkiem liekas netaisni, par to arī izsaka domas.
Skepse
S
lasot komentārus par Lembja interviju, nez kāpēc visvairāk tiek pieminēta Latvijas okupācijas [ne]atzīšana, Loskutovs un Štokenbergs... ar ko slimi, par to arī bļaujat?
Zvirbulēnam
Z
Tu tikai neapčurājies no bēdām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas