Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lembergam nevarētu liegt kandidēt, bet viņš nebūs prezidenta kandidāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kārkliņa
K
Es jau skrienu ar puķītēm , sagaidīt Jauno prezidentu ! Hūti Minhauzenu , par kuru normāli cilvēki tikai pasmietos , bet te Brikmanis , pilsoņus par muļķiem skaita , un domā ka patiešām šo blefotāju grib redzēt pat Latvijas prezidentu .nesaprotu arī tos kuri balsoja par ZZS , šo parazītisko partiju , kura zem galda iepŗk balsis. Abas partijas PLL un ZZS ir zagļu atbalstītāju partijas , kuras mūs ir novedušas līdz bankrotam , un tie cilvēki vairs NEKAD NEBŪTU VĒLAMI pie normālās tautu daļas , bet pie mums vēl ir tik daudz naivu un neizsakāmi iespaidojamu cilvēku , kurus morāliski apstrādā. Atceraties Zigeristu , kurš pat par banānu saišķīti uzspirka vēlētājus.
Kārkliņa
K
Kārtējie meli ,ko Brikmanis te stāsts , ka Lembergu grib redzē prezidentu amatā. Kas ? Smagos noziegumos apsūdzētais blefotājs , mazais smieklīgais punduris , kas pat zolīdi apģērbties neprot , valodas nezin , tādu grib redzēt valsts prezidentu .Nē tā ZZS galīgi nojūgusies , visur bāž to savu barokli pa priekšu . Žēl Vienotību ,ka ar tadiem nodevējiem sagāja koolīcijā , tagad bez tiem tirgus politiķiem nevar pieņemt nevienu godīgu lēmumu .Hūte maisa ne tikai tiesnešiem prātu , bet arī saeimā balss pārpircēji neguļ.
Valdis
V
Suns zina ko ēdis!
borcinsh
b
...nonemiet reiz no saitaa to bagatnieku-debilu ! ( ar psihiski slimnieka smaidu !)
Tikai
T
zagli mums vajag par prezidentu, lai visa pasaule no pirmā skata saprot, kas te valda valstī!
KLM
K
divi komunistu ķēdes suņi cenšas atdzīvināt nodzisušā komunisma ugunskura guni
Kuiļu Žanis
K
Nē ar krāniņiem!
Žuks
Ž
Vai Jūs neesat Juris P., jo tā par Lembi prot rakstīt tikia viņš?
Ventspils Muļļ
V
Jurrit , iedzer baldriņs , citaad ikritiis pa log...
alberts
a
Tad ES varu būt Romas pāvests.
bimbam
b
Tāpēc, ka viņš ir mūsu populārākais cilvēks. Tautā viņš ir viens no populārākajiem un atzītākajiem cilvēkiem - absolūti! Un šajā aptaujā mēs pārliecinājāmies, ka konkrēti ZZS elektorāts par prezidentu gribētu redzēt tieši viņu." ---------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------ Kāda tauta, tādi vēlamie prezidenta amata kandidāti.................................................. ....!
KLM
K
Jūsuprāt, nevajadzētu gānīties, bet gan slavināt smagos noziegumos apsūdzēto ? Un liela daļa sabiedrības pēkšņi sāktu izprast vārdu - morāle?
Ieva
I
Ko te gānāmies? No tā taču liela daļa sabiedrības daļa pēkšņi nesāks izprast vārdu - morāle!
Viesulis
V
Zaļo zaglīgo sabiedrība varētu beigt būt par politisko mau...u!
palicējs
p
neviens nevar liegt, jo Maizītis vairs nav amatā, bet 140 apsūdzības sējumi jau neskaitās, bet tie nevainojamo reputāciju nevar bojāt, tāpat kā to nevar bojāt tā sēdēšana cietumā , bet pēc tam mājas arestā. Te jau velti runāt par morāli, par godprātu, jo tādi jēdzieni jau sveši, tāpat svēts jau nav nekas, pat malumednieks ir joprojam ZZS biedrs, ko tad var gaidīt no mirstīgajiem, ja jau tādi ir vadoņi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas