Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lembergs: Acīmredzot Bērziņš uzskata, ka viņš varētu būt labāks prezidents

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sturmbannfūrer
S
man tomeer liekas , ka Joahims Zīgerists buutu 100 reiz k=labaaks par noziedziigaa Lembes ielikteni
p**ģec
p
a ko gribbiet , kaads kungs , taads sulainis ... redziet cik taalu esm tikuši valsts nozadzeeju pavadaa , kauns pa visu ģiimi ( Eiropu)
BEST PRESIDENT
B
MILJONS TEV, MILJONS MAN , 10 KATRAM SPONSORAM ............. BIJU 10 DIENAS PIE ZOOPARKA VARTIEM , NEVIENS MANI NEATRADA .... KAS NOTIEK ? GRIBU BUT VALSTS PREZIDENTS ! VARBUT PIE BOTANISKA DARZA JASTAIGAA ??
Berta
B
Jā, jā, izskatās kā sūds zem dadža lapas.
KLM
K
atvainojos - nenosegs
KLM
K
iskates kā mazišš sūd zem dadžlaap .................................................. ............................. tā jau ir - bet kāds liels sūds bija okupantu laikos - ne ar kād dadžlaap nenosgs
ventišš
v
ļemburgem tā hūt peestaav,...iskates kā mazišš sūd zem dadžlaap
Lembergs
L
Mani brīžiem pārņēma izjūta, ka atrodos nevis Latvijā, bet Uzbekistānā vai Kirgizstānā, Lībijā vai Ēģiptē. Šajās valstīs pie varas ir neaizvietojamie, piemēram, viens pilsētas mērs ir pie varas jau vairāk nekā 20 gadus un šajā laikā kļuvis par multimiljonāru.
nonsenss
n
Kāds kauns! Tik zemu krist, ka šitādi mūs par galīgiem muļķiem uzskata.
experc
e
GODATA DIENAS REDAKCIJA. GODATIE LATVIJAS PILSONI.. MAN IR PIIIEEEEEGRRRRIIIIEEEZZZZIIIEEESSSSSS KATRU DIENU LASIT SI MELIGA NOZIEDZNIEKA VIEDOKLUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čegevara
Č
Labs cilvēks ir tas A.Lembergs. Izsaka savus viedokļus par veciem draugiem, kompanjoniem, paziņām.
archivārs
a
Lembergam taisnība,ka Latvijā pārāk ilgi visa vara aizkulisēs koncentrēta viena cilvēka rokās.Kā Uzbekistānā. Vai nebūtu laiks miljardierim Lembergam atņemt šo iespēju manipulēt ar Latvijas bagātībām,iedzīvotājiem,tiesnešiem un prezidentiem?
KLM
K
Acīmredzot Bēziņš uzskata, ka viņš varētu būt labāks prezidents ................................................. ...................................................... Acīm redzot Brigmanis uzskata, ka reiz bija labākais Kalpaka pieminekļa pasargātājs no apgānīšanas...
vorhomorka
v
Lembergs tajā bildē nāvi atgādina.
KLM
K
Acīmredzot Bērziņš uzskata, ka viņš varētu būt labāks prezidents. ................................................ ............................................................ ....... Acīmredzot viens klauns arī reiz uzskatīja, ka varētu būt labāks par daudziem komunistiem, un tādēļ bija LKP CK loceklis, bet ar to klaunam nepietika - viņš vēl bija Dieva aprējēju bandas barvedis - acīmredzot un uzskatot, ka ir labāks par pārējiem aprējējiem... P.S. Tas nav par biedru Lembergu - nav norādīts personas kods.Savu personas kodu, iespējams, šis biedrs paziņos angļu tiesai - iespējams, domādams, ka turpina palikt labākais.. (daudzās nozarēs)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas