Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lembergs: Latvija nevarēs atdod 2,3 miljardus latu, neņemot jaunu aizņēmumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dihlofos
d
Gan jau atdos,ja Bembis aizņemsies no bērniem,bet tie no papucīša.Nu baigais Ventspils āksts.Kā Ventspilnieki šo vēl pacieš???Laikam tā ir nozombējis jeb iebaidījis,ka gatavi pakaļu tam čigānam laizīt.
Ričards
R
Cik saprotu, tad pēc aizdevēju programmas beigām neviens arī negrasās uzreiz naudu atdot, t.i., grasās to darīt pēc pārkreditēšanas principa - izdarot jaunu aizņēmumu un atmaksājot līdzšin;ejo un ieg;ustot zināmu laiku. Nav īsti skaidrs, kapēc Lembergs nāk klajā ar šādu paziņojumu, kad visi jau par to runā, kā par jau esošu uzstādījumu. Varbūt var piekrist, ka runas par procentiem ir diskusijas objekts, tomēr es nedomāju, ka Lietuva ir tas salīdzināmais. Līdzšinējie aizdevēju procentu izdevīgums ir uz laiku dota atelpa, ja gribam normālus procentus pēc tā, tad valsts ir jāsakārto no nulles līdz augšai - izlkties, ka izglītība ir sakārtota, ka sociālā apdrošināšana ir ilgtspējīga - ir strausošanai līdzīga politika. Kapēc man darbā var prasīt lai izdaru darāmo kā nākas, bet ZZs ministrijām to nevar, kapēc mēs dzīvojam demokrātiskā valstī,bet demokrātiskas reformas tiek bremzētas ar populistiskiem zefīriem. KUR IR REDZAMO PROBLĒMU SAPROTAMI RISINĀJUMI? Ja mēs nesakārtosim savu valsti, tad aizdevēju termiņu pagarinājumi mums tikai atliks laiku, kad sāksim maksāt tos lielos procentus tik un tā. Man neinteresē, ka Lemberga kungam populisms ir svarīgāks par demokrātiskas valsts celtniecību - tā ir viņa personiskās pieredzes problēma, ka dzīvojot labi pats var citiem bārstīt bezjēdzības. Kungs savu "lielo" ietekmi varētu ieguldīt demokrātiskas sabiedrības augšanā, kur saprāts tiek cienīts ne egoisma triki.
pamela
p
Ah atdzēdzies gan no bēdu plosta pēc izgāšanās pie SVF . Sāc savu veco nodreijāto plati .Tiec galā ar savām zagļa afērām,tad māci citus.No kā TU vēl aizņemsies?Laikam no Sorosa,KO?Konti piekniedēti,cita varianta nav.
kundrāts
k
Ko tas jūŗas kŗupis tur murgo par to, ka Latvija nevarēs atdod 2,3 miljardus, it kā viņš pats nemaz nedzīvotu Latvijā? Tad jau izskatās, ka viņš dzīvo ofšorā!
Daugavas erickiņš
D
Ja Aivars un cioti onkuļi, ieskaitot PAREX augļotājus, mazāk kamptu un prihvatizētu, zinādami tikai, ka prihvatizētais ir ātri jāpārdod, tas tos 2,3 miljrdus vispār nevajadzētu atdod! Tā, lūk, Aivaronkul!
haha
h
viņš taču ir atstadinatais ventspils mērs, bez paraksta tiesībām... atļaušos precizēt
OME
O
No Lemberga nāk visu laiku kaut kādi murgojumi.Te viņš parādā,bet izrādās ka 85 milj.ārzemju bankā.Te viņš lielās, ka sarunas ar aizdevējim izdevās,bet faktiski neko jaunu nesarunāja.Arī šajā rakstā ,profesionāļi izsakās savādāk.Sanāk ka visu laiku melo.
...
.
Man patika pirmais komentārs par to, kā visiem zagļiem būs slikti, kad tas ar 140 krimināllietas sējumiem nāks pie varas Latvija kā tāda joku valsts.
MK
M
Ar zagli jau kaut kā sarunāsi, bet ko ar muļķi iesāksi?
Bet
B
šai valstij neviens neko nedos, jo nav redzams kā atmaksās.
lauķe
l
Varēs atdot, ja konfiscēs Hūtes ārzonu kontus......
K-K
K
... Neuztraucies ! Vares, Jakovlevs un lidzigie sametis to 1 miljardu ar VID uzmanibu !!!!! ... Vel daudz naudinas slepjas ofsoros un citadi ...vai ne? ... Tikai jauzmana VID gramatvedibu un sis naudas plusmi ...!!!
nn
n
vai tad kads to nezinaaja ?? ..kurai valstij nav paraadu un kura valsts neaiznemas ?? tomer ir liela starpiba vai aiznemties no SVF vai aiznemties briva tirgu, kur neviens nekadus noteikumus neuzstaada..
Fiksais
F
Sāksim ar to, ka šis ir divu Žīdelsōnu azartspēļu parāds (vai patiesībā nav lielāks?). Te ir vieta krimināllietai, bet ja bijušais ģenerālprokurors, premjers un ministri ir sēdējuši baņķeles vietnieku krēslos - vai maz tas ir iespējams?
drakons
d
Lembergs vai nu apzināti melo vai vienkārši neko nesaprot. 2,5 miljardi ir valsts parāds, tā ir nevis izdevumu, bet finansēšanas daļa un vienkāršiem vārdiem runājot, Latvija VISU laiku aizņemas naudu savu budžeta vajadzību (izdevumu finansēšanai). Tā ir normāla valstu prakse. Ja šogad aizdevēju programma beigsies, Latvija varēs aizņemties citos ārvalstu tirgos un mierīgi pārfinansēt aizdevumu. Finanšu ministrija un Valsts kase nav ieinteresēta aizņemties dārgu un nevajadzīgu naudu. Lembergs piedāvā Latvijai kā cilvēkam, kas savu slimību izslimojis, palikt pie sistēmas vēl kādu laiku. Pilnīgs demagogs vai vienkārši kretīns!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas