Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Lembergs neliktu Godmani par valdības vadītāju, jo nav organizatora talanta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
-pamela
-
Vai kāds nevarētu pamēģināt sakrustot Šleseru/Lesčinski ar Lembergu? Kādas abiem ambīcijas! Latviju pārvērstu par ziedošu kuveitu! Tikai vajadzētu iekodēt lai nezog sev lielāko daļu.Nožēlojama mūsu prese,TV,Radio.Noriebies klausīties vien MELNO materiālu.A.Kinca no "Panorāmas"malace ar savu raidījumu."TE IR DARBS!"Vai bez šiem nodrāstiem lembergiem,godmaņiem,šleseriem un Ko nav neviena V.Vītola,Ķirsona,veiksmīga zemnieka ,uzņēmēja par kuriem VAJAG rakstīt lai celtu morālo stimulu?Cik ilgi vēl masmēdiji gaudos par negācijām?Ar tām mēs paši tiksim galā,dodiet ko pozitīvu prātam,dvēselei.Man nepatika viens koks dārzā,gāju garām un katru dienu teicu: "Es tevi nozāģēšu!"Man nebija tas jādara,jo pēc laika ,viņš pats NOKALTA! Lembis tagad tiļņjašku plēš,bet KUR viņš bija agrāk,kad LABI sadzīvoja gan ar Šķēli,gan Kalvi,gan Godmani.?Aivar,liec Sorosu mierā,viņam sen zudusi interese par postpadomju.Tā jau ir diagnoze.
gm
g
Es, protams, bez personas koda nezinu kursh no daudzajiem Lembergiem to ir teicis. Tomeer jaatziimee, ka Lembergam pasham mainiijusies retorika. Piedevaam veel diezgan pragmatiski un preciizi. Beidzot vinjsh sapratis, ka pretrietumnieciskaa retorika ir spljaushana pret veeju. Tagad vinjsh visai sapraatiigis aptveeris, ka pret nenoveershamaam lietaam nav jaaciinaas, bet gan jaaizmanto. Piedevaam vinjsh sameeraa labu noraada virzienu. Par Godmani vinjsh neko jaunu nepateica, kaut gan pats aizmirsa korektas politikas etikjeti - nespaardiit peec tam, kad kaads kritis. Par Kalviiti kljuudiijaas un pamatiigi. Varbuut apzinaati. Kalviitis darbojas tikai vienas partijas interesees un jau sen pirms paardeva Lembergam briivbiljeti no Kaalija Parka nobleediito 17 miljonu atbildiibas.
YL
Y
Viens lielzaglis māca otru laupītāju! Un to klāsta lielajā presē. Klase! Latvijā - ko šie kretīni padarīja par nabagmāju.
valdis
v
Lembergs -zaglis noziedznieks bet kuru tiesas prāvu vuņš ir zaudejis , politiskie pretinieki viņu sauk;ā tā un prokuratura kā meteliša virinātji te ir te nav neko taču nevar novest lidz logiskamgalam spēles pret viņa advokātiem nu iedzivojšies visi ir uz vajadziģo likumu taisišanas no pirmās dienas ,vieni pārtikas rūpniecību citi ostas meži zemes un energetiku un faktiski viss ir nolaists pa grunti jeb pelna tikdaudz lai pašiem kautkas tiktu nu brēc par nodoklū ieņemu kritumiem bet kur būs ja tikkai slauc slauc lidz tuķšai čaulai
izbijis valsts patriots-
i
Ventspilī iznīcināja vissu ko var ,tagad tēlo ģēniju. Neviena no Lemja superrūpnīcām vairāk par trešdaļu jaudas nekad nav strādājusi,daudzas vispār darbu ventiņos nav pat sākušas. Tā var muļķot tos kuri Ventspili redz tikai reklāmas klipos.
D.DAUKA
D
zaglis ir zaglis gan Ventspilī gan Āfrikā un pa lielākai daļai zagļus ne tikai pa tiesām vazā bet iesēdina aiz restēm arī neteiksi taču -vai cik Lembergs būtu daudz padarījis ja tikai cietumā nebūtu zaglīti ielikuši
iii
i
Un kā ar paša Lemberga ieliktajiem partijas "līderiem": M.Rozi, D.Staķi un citiem nesekmīgajiem?
Dārznieks
D
Nu nav pierādījis Lembergs, ka tiecas "organizēt" vairāk valsts labā nekā savā kabatā. Un ar to arī runa beigta. Par Godmani cita runa. To , ka viņš nemācēja organizēt ne pirmajā ne otrajā valdībā veiksmīgi izmantoja tie, kuri viņu tur iebīdīja. Un neviens nav teicis, ka Lembergs nebija to bīdītāju vidū.
Pičuks
P
Nu Lembis ir rosībnieks vietā, kur varēja rosīties. Nezinu, kā viņš būtu strādājis Rēzeknē vai Salacgrīvā. BET - kas mūsu valstiņai ir raksturīgi - mēs ļoti vēršam skatu uz cilvēka negatīvo pusi, jau iepriekš pieņemot, ka viņš neko prātīgu vai sakarīgu pateikt nevarēs. Tā nu nav! Kas attiecas uz Lembi... Laiks jau ir pagājis, bet tā kā mūsu valstī ik pa brīdim kāds kādam atvainojas par 19... gada notikumiem, ar kuriem mūsu paaudzēm maz sakara, bet tomēr... Latvijas valsts institūcijas un politiķi varētu korekti paskaidrot: kas ir Lembja lietas pamatā. Vai tur ir iesatsi`ti ārvalstnieki, kāpēc sastrīdējās Ventspils grupa, un par ko - kāpēc tāda spēku koncentrēšana no prokuratūras... Man jau sen tas ir garlaicīgi, bet LTV joprojām rāda Hameleonu rotaļas. Tikai visi ar Lembi sapinušamies dīvaiņi aizmirst vienu lietu - atklātu valodu! Es neticu un neesmu ticējis Lembja lietas argumentācijai - problēmu - nenoliedzami tur gana, bet izpildījums ir 0. Pat Tautas teātros tā nedara!
jautrais
j
Visiem vispirms intresē sava kabata un tikai pēc tam ideja. Mīts ,ka bagātais vairāk nezags ir blefs, palielinās summa un varas kāre. Suns arī rej no nepieciešamības momenta.
ilze homo
i
ja tevi valkātu pa tiesām tu daudz izdarītu,vī'ņš ir pietiekami izdarijis,un uzcelt grib tiltu venspilī parādīt cik īsti tāts tilts izmaksā.es šaubos ka ešošie zagļi viņam to ļaus
Clash
C
Pēdējai rindkopai var pilnībā pievienoties. Tas ir mīts ka mēs neko nevaram ražot, t.sk., militārā sfērā. Ir jāprasa NATO investīcijas šai jomā.
@
@
Godmaņa darbība bieži vien robežojas ar kaitniecību. Ja cilvēks sevi uzskata par tik gudru, kādēļ tāds taisa tik stulbas kļūdas? Algo kāda cita valsts, lai tā darītos?
maija
m
Vai tiešām nepietiks vienreiz ar to Lemberga viedokļa popularizēšanu?
patrona
p
prātīgi vārdi atjaunojam ražošanu . vienīgi mūs šai biznesā neviens nelaidīs jo tad mēs tiešām nostātos uz kājām bet eiropā tas nevienam nav vajadzīgs jo mēs esam vientiešu valsts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas