Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Lembergs runas par skolēnu pilnīgu nodrošināšanu ar bezmaksas mācību līdzekļiem dēvē par populismu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
atver ceļu korupcijai
a
pazīstot pašvaldību inteliģences līmeni
tuziks
t
Ventspils mēra vārdos der ieklausīties,jo viņš labi orientējas apspriežamos jautājumos un tukši nemuld, kā mūsu ministri!
Paklau, tuzik -
P
Tas tādēļ, ka reiz šis komunistu ķēdes krancītis sekmīgi absolvēja KPSS Augstāko partijas skolu! Demagoģijas lielmeistars!
  • 2
  • 2
Vārds
V
ko pīpē Puzes kūkotāj?
  • 1
  • 3
krokodils - visiem
k
Lai padalās ar tautu sazagtajā,visām skolām pietiktu,draņķis tāds!
e
e
vispār jau valdība ir maitas
ludis.
l
jo vēlāk ieklausīsimies lemberga teiktajā ,jo sliktāk priekš mums
to ludis
t
Tieši otrādi - paldies Dievam, ka tauta neklausījās šī klauna teiktajā laikā, kad šis kangars bija LKP CK darbonis, komunistu zābaku laizītājs, dedzīgs komunisma celtnieks!
  • 5
  • 2
atbalstam
a
Pilnīgi piekrītu, ka tas ir populisms, jo tiešām mācību grāmatas skolēniem nav jāpērk no senseniem laikiem, bet runāsim, kā ir- iet runa par darba burtnīcām, kas bija jāpērk skolēnu vecākiem vai pašiem skolēniem. Tās maksā, bet domāju, ka reizē arī mobilizē ģimenes ieguldīt līdzekļus savas atvases izglītībā. Un par šito nu sacelta liela jezga jeb tiesībsargs grib pierādīt, ka viņa amats, kas tika izgudrots VVF laikā, nav nevajadzīgs. Īstenībā tiesībsargam bija jāpievēršas daudz nopietnākiem LV pilsoņu tiesību pārkāpumiem, kas vērojami ik dienas, bet viņš, tāpat kā viņa miegainais priekštecis, vienkārši baidās un tāpēc meklē vien uti kažokā. Uzskatu, ka sen bija laiks šādu tiesībsarga kantori likvidēt, un tā būtu reāla konsolidācija, par ko tā mīl runāt daži no politiskās elites.
Vārds
V
jā, kaut vai problēma par apkuri, par kuru jau šobrīd cilvēki nespēj samaksāt. tepat delfos ir raksts, ka aktieris plēpis par apkuri atdod visu savu pensiju. un te man rodas jautājums tiesībsargam - ir vai nav prettiesiski uzlikt apkurei tādus nodokļus, ka to nav iespējams samaksāt, vai arī, ja tu samaksā apkuri, tev vairs nepaliek nauda, par ko paēst? un kas būtu svarīgāks - diskusija par mācību līdzekļiem, vai tomēr diskusija par to, vai nevajadzētu samazināt akcīzi un pvn apkurei? kurus samazinot, vecākiem paliktu nauda mācību līdzekļu iegādei? bet acīmredzami lai risinātu šos jautājumus, tiesībsagam rokas par īsām. tad arī rada aktīvas darbības ilūziju kā nu pats māk.
  • 0
  • 0
ha, ha, hei, hei hei...
h
Nu Lembergs te atkal pūderē smadzenes. Nejēdz neko par digitalizāciju, bet mauj tik vaļā. Projektorus jau vairs neviena normāla kompānija neražo. Visas funkcijas un arī parastās tāfeles funkcijas ir aizstātas ar elektroniskām tāfelēm nu jau vairākus gadus. Bet 200,000 Latvijas rubļu Lembergs tērēja saviem advokātiem Londonā ik nedēļu. Lai nu neblefo par naudas izmēriem un daudzumiem.
opacā
o
Mazais Ventspils gremlins pārsteidzoši prātīgi izsakās! Pilnīgi piekrītu arī tam, ka tehnoloģijas ātri noveco - ja Ķīlis nopirktu tos miljons iPadus, jau pēc gada tie būtu oldskūli un aplikācijas novecojušas. Ne jau visas zināšanas var skolēniem iebāzt galvā ar uz to brīdi stilīgām tehnoloģijām! Piekrītu arī Bērziņam, ka svarīgāk pat būtu domāt, lai skolēniem būtu pieejamas kvalitatības brīvpusdienas! Jo ar pukšu punci arī gudrības galvā nekrājas.
ļaunā mēle
ļ
Neiet runa par iPadiem, iet runa par 100 latu no name planšetniekiem. Tas it kā būšot megaprojekts, kas tiek lēnām bīdīts ar kādu Latvijas megadatorkompāniju un Ausaiņa atbalstu. Žurnālisti varētu papētīt šo pasākumu nopietnāk! Jautājums, kā Krievijā saliktu planšetnieku iemanīsies palikt zem ES finansējuma? Un izglītības sistēmai šis projekts varētu būt tik pat vērtīgs, kā cūkām baletdejošana!
  • 2
  • 2
bimbam
b
Te nu gan Ventspils ķiparam absolūti taisnība!
umka
u
Cepuri nost Lemberga padomniekiem izglītības jautājumos - šajās rindkopās ir eleganti vienkārši pateikts tas, ko kāds ministsr nespēj pateikt stundu garās vāvuļošanās vai uberkrutos skaidrojošos videoklipos. Patiesība ir vienkārša!
pakausis
p
Diemžēl letiņi nemaz neko vairāk no savas Satversmes ar nezin, kā tikai to, ka tur kaut kas teikts, ka šis tas ir pa BRĪVU. Tāpēc ar viegli viņus šai jautājumā māžot.
Šalle
Š
Go home, klauns! You're drunk!
borcinsh
b
nepopulists-likumparkapejs atkal maca visu Latviju ka vajag dzivot ! ( paliek tikai iedomaties ka "diena" publices to "viedoklis" gan kad vinsh sedes cietumaa )
Ventins
V
Lemberg, no kurienes nemi savu naudu! Laiks pienacis to atdod un ne tik gudri spriedelet.
Arturs M.
A
Ar Lemberga piesavināto 25. gadu garumā, bērniem par skolā iešanu vēl varētu prēmijas piemaksāt!:D
Janka
J
Par Lembergu nezinu, bet ar to aizņemto 1,2 miljardu, ko 2012.gadā Dombrovskis ar ierēdņiem notrallināja, noteikti pietiktu...
  • 3
  • 7
t
t
BET VIŅAM IR TAISNĪBA runa jau nav par to, vai patīk vai nepatīk lembers, bet par finanšu resursu pamatojumu! vai tad tik grūti saprast???
  • 5
  • 4
Dobelnieks
D
Vai turpmāk,šis provinces blēdis, būs redzams katrā Dienā?
  • 15
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas