Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lembergs vēl neesot izlēmis, kā balsos referendumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skuķis
s
Neizlēmība - līdzšinējo politiķu visspilgtākā rakstura iezīme. Dumai, Vasja, dumai...kamēr ''dadumaješsja'', cirks būs beidzies un visi aktieri aizgājuši bezalgas atvaļinājumā..
Viesis
V
Lembergs kārtējo reizi pierāda , ka ir Zaķupastala. Kā kaut kas ir jāpasaka bez demagoģijas, tā uzreiz krūmos iekšā!
uncs
u
un kā tad ar to Kurzemes radio žurnālisti,kas sapinās Lemberga pinekļos?Atlaist,neatlaist?Sēž deputāta krēslā.
hamurapi XI
h
Kad precēsies Virsmāte ar Pasaules Valdnieku šitais varēs Sarkandaugavā akurāt palātā iet par vedēju, galvenais ārsts apliecinās šitās derības ar savu zieģeli, Latvija būs glābta un Zpartija varēs klusiņām raudāt ordinatoru istabā.
Ak,
A
cik nozīmīga ziņa! Lemberga lēmums izšķirs, būt vai nebūt dienai.
nuko
n
lai sed uz poda un doma man tacu vienalga a kas tas Lembergs ir kautkas loti svarigs uztrauktosm ja Putins nezinatu unn neizlemtu
Nē!
N
Nu kā tad tā? Es taču nevarēšu gulēt, kamēr Lembergs neizlems šo Latvijai vissvarīgāko jautājumu!!!!!!Ai, ai, ai!
Janis
J
Man pie vienas vietas,kā balsos Lembergs, komunists kurš nācis no Jekabpils, kurš pārdevies austrumu magnātiem ar kuriem kopā grib valdīt pār latviesu tautu, toties man nav vienaldzīgi par ko balsos mana latviešu tauta un es kā latvietis viennozīmīgi balsošu par VL/TBLNNK.
Zigis
Z
Manā skatījumā Lembergs ar visu savu ZZS uzvedas, kā latviešu nācijas nodevējs, to liecina balsojumi saeimā, kur ZZS ietājās, lai augstskolās līdztekus latviešu valodai nostatītu krievu valodu, to liecina nievājošā attieksme, par to lai valsts finasētajās skolās mācības ieviestu latviešu valodā, EDSo ievēlēts Klementjevs, kur ZZS pielika savu roku u.c nodevīgi balsojumi, tagad tiem ir savs prezidents Bērziņš, kurš tāpat, kā ZZS caur puķēm iestājas, lai krievu valoda būtu otra valsts valoda Latvijā, tikai latvietis savas nācjas ienaidnieks var balsot par ZZS un liberālo Vienotību jau zombē reklāmas 350 tūkstoši ziedojumos ir var mētāties, kāda starpība vai tu atdod varu pār latviešu tautu Krievijas rokās, vai kādas citas nācijas rokās tik un tā tu kļūsti par latviešu nācijas ienaidnieku, tāds ir mans viedoklis, ja arī šoreiz latviešu tauta nesaprtaīs, ka tiem jābalso par savu nacionālo, tad tā ir mirusi tauta un nācija,tādas ir mans domas pats es balsošu par Visu Latvijai.
Dr.xy
D
To:Zigis. 18.07.2011.Plkst.20:37 Lemberga "neuzvedas" ka Nacijas ienaidnieks,vins IR Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidnieks. Par Valsts nodevibu ir jaizpilda Soda likuma 69,punkts,brivibas atnemsana un mantas konfiskacija.Sis likums attiecas ari uz SC,PCTVL un vel daudzam citam personam. si Si
  • 0
  • 0
Nu kam interesā
N
kā balsos LKP CK sekretārs Lembergs.
Tavam
T
viedokļiem,secinājumiem nevar ticēt,jo atrodies zem izmeklēšanas par smagiem kriminālpārkāpumiem un tādos apstākļos cilvēks var izteikt neadekvātas domas.
es
e
''kontrabandiste Lolita Čigāne'' Un stipendiāte Silva Bendrāte.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas