Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Lepens v. Rubiks = 0 : 1

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Bet piena produkti taču balsos par savu Petroviču!
KarlisK
K
Paldies ! Nu nekas nepaliek - jācīnās !
Plikajam Paldies!
P
Jā, mums ir vēl cerība pacelt galvas, kamēr ir tādi cilvēki kā Aija, kā tie kas par Latviju cīnās Eiroparlamentā - Kristovskis, Vaidere un Kalniete! Lai jums visiem veicas!
āda
ā
vai tad Latvijā nav nekāda,likuma,varas...kas aizliegtu pat kandidēt RUBIKAM tādiem,tautas,kangariem,svoločiem,galvenajam neatkarības,ES,NATO,maskavas aģentam,bijušajam Latvijas galvenajam,noziedzīgās KP..barvedim...??????????/
Plikais Paldies!
P
Tā nu ir sanācis, Aija! Raksti vai neraksti, cīnies vai necīnies par to patiesību, par tam vērtibām tur tajā Eiropā, rezultāts visviens - degradējušies latvju tumsoņi tevi un tavu sabiedroto veikumu apraugās ar nodzertu smadzeņu un degradētas pašcieņas izvirdumu. Zini, es tev pateicos, jo tas ko esi rakstijusi manī izraisa cieņu. Mums ir tik maz cilvēku palicis, kurus cienīt. Ko gan viena tāda tauta globālajā pasaulē var sasniegt, kuru tā var izkonkurēt, ja tā sevi pamet par kājslauķi tiem, kas mūs smējuši. Bet tu nepadodies, Aija! Kamēr mums būs tādi ļauži, meitas kā tu, mums vel ir cerība pacelt galvu.
DEF
D
Mans tēvs līdz mūža beigām - 1988. gadam - tika represēts, jo kajeras iespējas viņam bija nulle, ārpus PSRS izbraukt nedrīkstēja. Par to, ka 1944. gadā kā pusaudzis bija izmētajis dažas pretpadomju skrejlapas Latgales mežos. Piekrītu albertam. Mirstīgi jau esam visi. Vai jāgaida, kad Latvijā būs palikuši tikai zombiji bez atmiņas?
>> Seneka
&
Pagājuša gadsimta astoņdesmitajos gados vēl pastāvēja profesiju aizliegums tiem kas kā bērni tika izsūtīti 49.gadā. Režīms bija mainījies minimāli.
alberts
a
Un ta mes gaidam KAD "viņi" apmirs.A,vai tad MĒS esam nemirstigi?Nolādetais boļševisms, -- 50 gadi vējā!Rubiks maita vel iespejams sēdes Briselē!
informācijas vakuums
i
Ekonomikas jautājumus arī risina, par to skaidri zinu. Cīnās mūsu deputāti, daži pat ļoti. Protams, par viņu darbu tikai sāk interesēties, kad nākamās vēlēšanas teju teju klāt. Pat bēdīgi slavenais Roze esot vairākās ministru padomes iecirties pret pārējiem 26 dalībvalstu pārstāvjiem un Eiropas iestādēm, aizstāvot Latvijas lauksaimniekus, bet par to, šķiet, Latvijā neraksta (Slakteris gan reti ieradies uz ministru padomēm). Kam patiesi rūp informēt Latvijas iedzīvotājus par to darbu, ko Latvijas pārstāvji Briselē un Strasbūrā dara?
Liva
L
Labāk balsosim par Ždanoku un Rubiku, tie mūsu ekonomikas jautājumus atrisinās ar vienu spļāvienu, kad es tev saku. Kā Ždanoka pārspļaus pār lūpiņu, tā viss čikiniekā, liku bēdu zem akmeņa.
Kaplis
K
Lepens jau nez cik gadus darbojas Eiropas Parlamentā. Bet vai tad 80.gados izsūtīto nebija?
Maija
M
Labi, labi, balsosim atkal par jums, populisti:) Tas gan būs labi, ja Latvijas deputāti EP arī turpmāk nodarbosies tikai ar komunisma kritizēšanu un kaunēsies ķerties pie ekonomiskas dabas jautājumu risināšanas.
replika
r
partijas Jaunlatvija :) runas vīrs Šmita kgs vakar LTV teica, ka viņa partija ir pret "vēsturiskiem aizspriedumiem". Nez ko viņš ar to bija domājis? Vai tik ne aizmirst okupāciju, nevainīgu cilvēku slepkavošanu spīdzināšanu un izsūtīšanas. Vismaz divu latviešu tautas paaudžu dzīves izčakarēšanu (piedodiet par izteicienu) .
Antons
A
Nu, gan jau Rubikam arī reiz atslēgsies baterijas. Laiks visu dziedē.
Antons
A
Tomēr jau drīz izrādījās, ka šī rezolūcija plaisu starp "veco" un "jauno" Eiropu tā uzreiz neaizlīdzina. Tiklīdz kāds jautājums atdūrās pret šo kutelīgo punktu, uzreiz sarosījās gan EP grieķu, itāļu un citi komunisti un galēji kreisie, gan sociālisti un sociāldemokrāti. xxxx Vecajā Eiropā ir pilns ar netramdītiem kreisajiem idiotiem, tas tiesa - valstīs, kā Francija, Vācija, Grieķija, Itālija, Spānija. Grieķija tajā ziņā ir pilnīgi sireāla, francija arī pa daļai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas