Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

LIDA aicina valdību steigšus lemt par glābēju nosūtīšanu uz Japānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Baidos, ka glābējus ar ļoti labām japāņu valodas zināšanām Latvijā diezzin vai atrast. Celtniekus gan varētu sūtīt, bet tad jau veselu vienību, lai var parādīt latviešu prasmes.
Omīte no laukiem
O
Es brīnos par latviešiem. Kas jūs par tādiem neiecietīgiem, skopiem, egoistiem padarīja? Japānā notika liela nelaime un vajag sniegt tai palīdzību. 5 ugunsdzēsēju nosūtīšana neradīs lielus zaudējumus. Vairāk nozog tie, kas izmanto dienesta auto savas personas nogādāšanai mājās. Bet ne, laikam jau skauž, ka kāds aizbrauks uz Japānu, kaut gan ne jau atpūta, bet darbā, smagā, riskanta darbā. Kāpēc tad esiet tik nežēlīgi? Ne jau visi, bet tie, kas te nicina cilvēkus cita valstī.
Dārznieks
D
Laikam lielāks labums Japānai būtu no tā, ja Latvijas valsts`vienu gadu nomaksātu Japānas vēstniecības Latvijā telpu īri iznomātājam no Krievijas nekā Iekšlietu Ministrija meklētu naudu ,lai samaksātu Krievijas naftas biznesmeņiem par iztērēto degvielu lidošanai uz Japānu.
Z
Z
Tev laikam spīd brauciens ?
Ugunsdzēsējs
U
Stulbie komentētaji apliecina savu šauro domāšanu.. kauns par tādiem. Ja notiek nelaime, tad visiem kopā jādodas palīgā. Bet te sēdošie pie datora un novēro, kā citi glābjas kā var, nerada sajūsmas. Jācer, ka valdība būs daudz prātīgāka un vairākums arī tādi ir . Pilnībā atbalstam arodbiedrību un Augustana kungu.
U!
U
Ļoti jūtu līdzi japāņiem, bet LIDAs ierosinājums gan tikai smīnu izsauc... Parasti slīcēji nemēdz glābt citus slīcējus, gan jau viņi kaut kā šoreiz iztiks bez mums:)))
Gunārs
G
Līdzjutība Japānai ! Mūsu stulbums ar katru reizi palielinās un palielinās....
Dārznieks
D
Pilnīgi piekrītu. Bet tikai par saviem līdzekļiem, brīvprātīgi.
vugd
v
Šis priekšlikums kārtējo reizi apstiprina - Latvija ir muļķu zeme. Žēl, biju par Augustānu labākās domās.
U
U
Lai pa kājām maisītos???
Elizabete
E
Nu jau gan ērmojas mūsējie. Būtu gatavojušies labāk kūlas ugunsgrēkiem ar ko paši netiek galā. Japāna ar saviem miljonu iedzīvotājiem, lielo pieredzi un iemaņām šādos pasākumos paši labi tiek galā, re ka pat tagad, kādi 10 cietušie, ja te kaut kas tāds notiktu, pusrīgas iedzīvotāji jau būtu cietuši.
Garamgājējs
G
Ka jau parasti, valdība nesteidz strādāt. Tikai tad, kad jāatņem vai kas jāsamazina tautai, tad gan ministri un deputāti rīkojas ātri un gatavi pat naktis negulēt. Bez ierunām jāsūta glābēji un palīdzība.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas