Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Līdaka: Divi trīs ZZS deputāti varētu balsot par Zatleru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krauklis
K
Mans dievs, cik stulbs te ir viens Zvirbulēns! Salasījies spiegu romānus!!! Bet kādēļ Latvijas tauta nevar zināt balsojumu??? Vai Tu, Zvirbulēn, esi ārzemnieks? Amerikānis vai Krievs? No balsojuma ir atkatīga Latvijas tautas dzīve un nākotne, nevis ārvalstu!
Justs
J
Piekrītu tiem, kas saka, ka tautai ir tiesības zināt viņu ievēlēto deputātu balsojumu. Es arī gribu zināt, kā kurš tautas kalps ir balsojis. Tādēļ, ka tautai ir jāzina vaigā, kurš deputāts ir par to, ko vēlas tauta (un šobrīd Zatleru), un kurš Bērziņu, kas ir Kampēju ieliktenis! P i e p r a s a m a t k l a t u b a l s o j u m u!
Skaidrīte
S
ZZS ir līdzvainīgi, ka gan ar savu neloģisko un neētisko balsojumu Saeimā par Šleseru, gan pārējiem balsojumiem (par tiesībsargu, utt) ir sabotējuši koalīcijas sadarbību, tādejādi izraisot Prezidenta vēlmi šo Saeimu atlaist. Un ja viņi balsos pret Zatleru, tas tikai apliecinās, ka tā ir atriebība, jo viņi kalpo Oligarhiem!
Laimonis
L
Nav tagad nekādas jēgas nomocīt smadzenes un tērēt laiku par to, kā tie „nabaga deputāti” balsos – prezidentu nevēlē tauta. Tauta tiek pamazām padarīta par pūli, ko vēlas pakļaut vai nu Krievimpērijas pakalpiņi, vai rietumbanku ierēdņi. Katram, ejot parakstīties par latvisku Latviju, līdzi jāpaņem 10 citi latvieši vai cittautieši (jā, arī cittautieši), kuriem ir laipni paskaidrots, ka katrai tautai ir sava mājvieta. Šī iespēja ir jāizmanto pilnvērtīgi, nevis jāseko līdzi tām daudzajām muļķībām, kuras pašreiz izmelo shēmotāji.
hm
h
Kādreiz domāju,ka normāls džeks,bet izrādās baigā kaka(tikpat liela kā zilonim)
KLM
K
Brigmanis noteikti balsos par to kandidātu, kurš visvairāk pievērsīs uzmanības Kalpaka pieminekļa aizsardzībai no apgānītājiem
Neija
N
Mēdz teikt,ka cilvēki,kas mīl dzīvniekus,ir labestīgi.Varbūt uzvārds vainīgs?
Omārs
O
Ingmārs Līdaka kādreiz šķita foršs onka ar smieklīgām ūsām un talantu aizraujoši stāstīt par dzīvnieciņiem. Saeimā palicis par trumuli, kas vītero līdzi ZZS lielalaj lišķim Brigmanim.
Cilvēks
C
Es ceru, ka Līdaku vairs neievēlēs tāpat kā visus pārējos Lemberga kurpju laizītājus.
Villas šalle
V
Līdaka, ej no zagļiem prom un pievienojies VL!
J.Grieze
J
Ziniet Līdakas kungs es uz 10.saeimu biju jusu partijas balsotājs un jūs man no šīs partijas simpatizējāt visvairāk, bet paklausoties pēdējā laikā diskusijas gan no Vienotības, gan ZZS par PLL nemaz nerunāšu tā jausen ir SC partija, Vienotība par to tik vien runā, lai SC jaunajā saeimā būtu valdībā, jūs ZZS darat to pašu un pat 10.saeimasdarbības laikā reizēm lobējāt viņu interses atbalstot viņu izvirzītos cilvēkus augstiem amatiem, visu to paklausoties un izvērtējot saeimā ir piecas partijas Vienotība, ZZS, PLL, SC, ja balsošu par šim partijām man šķiet, ka tas būs tas pats, kas balsot par SC, jo būšu nobalsojis, lai netieši SC būtu valdībā un Latvijas vadīšana, vairumā tiktu piešķirta sveštautiešiem, tas ir tas pats, kas balsot pret savu latviešu tautu, šoreiz es vairs jūs ZZS neatbalstīšu, sirdī tomēr piederu šai tautai un šai zemei, tatad izvēles man vairs nav, kā tikai balsot par VL/TBLNNK, pateikšu arī to, ka viņi 10.saeimā iturējās viskorektāk gan pret savu vēlētāju, gan pret latviešu sabiedrību, kas man ir ļoti dārga šajā zemē, to es novēroju ši pusgada laikā, stipri šaubos, ka savas domas ainīšu, ja nu vienīgi parādīsies jauns politisks spēks ,kas pēc nostājas mani apmierinātu, bet tā nolēmu šoreiz atbalstī VL/TBLNNK. Paldies visiem, kas piekrīt man''zel piedodiet Līdakas kungs, bet sirds rīkoties citādi man neatļauj.
zvirbulēns
z
Deputātiem nav jāatklāj par ko balsos, balsojusi, sorosīdi izdomājuši šīs lietas, lai izspiegotu, daļa no viņiem ir ASV, daļa Krievijas kalpi!
legolas
l
Bet citu kritēriju Līdakam nav. Valsts izzagšana nav kritērijs? Viņs tagad murgo par Zaļo Latviju. Kam, mīļais, Šleserim, Šķēlēm. Lembergam. un viņu sulaiņiem. Jo šajā valstī nekas nemainīsies, visi, kas cer uz izmainām brauks projām. Jo man paliek kauns dzīvot tādā valstī, kuri dzīvo kungi un to sulaiņi.
;(
;
Ingmār, kā negribētos par Tevi teikt: "Arī Tu, Brut"...
Alfredis
A
Ai, ai Latvieshi, Latvieshi! Jums padodiet ka versim sarkanu lupatinju, un domashana uzreiz atsledzas. Skrieniet, blaujat, ardaties, lidz nesasniedziet atkal tupiku, un atkal vainosiet visus visapkart. Apstajaties un padomajiet!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas