Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Lidosta Rīga četru mēnešu laikā ietaupījusi 240 000 latu

VAS Starptautiskā lidosta Rīga jaunā vadība šā gada pirmajos četros mēnešos ietaupījusi 240 000 latu 2011. gada budžetā, portālu Diena.lv informēja satiksmes ministra padomniece Ināra Pomere.

Trešdien sanāksmē, kurā piedalījās satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS)  un lidostas Rīga pārstāvji, lidostas valdes priekšsēdētājs Arnis Luhse ziņoja par izmaiņām organizatoriskajā struktūrā, pārvaldes aparāta optimizāciju, tālākajiem soļiem lidostas organizatoriskās struktūras pārskatīšanā, kā arī par Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansēto projektu realizāciju.

"Lidostas Rīga valde ir spējusi mainīt iepriekšējo, teiksim atklāti, neekonomisko saimniekošanas sistēmu, nodrošinot gan daudz efektīvāku lidostas vadību, gan arī pašas lidostas darbību attiecībā pret lidostas klientiem un aviosabiedrībām," pēc sanāksmes teica U.Augulis.

Satiksmes ministrs uzsvēra, ka lidosta Rīga ir ļoti nozīmīgs Latvijas transporta infrastruktūras objekts, tāpēc ir svarīgi ne tikai skaitīt ietaupītos latus, bet arī darīt visu, lai lidostas darbs būtu mūsdienīgs attiecībā pret klientiem un aviosabiedrībām, lai lidosta spētu elastīgi reaģēt uz tirgus pieprasījumu un piedāvāt jaunus pakalpojumus un iespējas.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas