Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lidostas funkcijas pārņem ar Fliku saistītas firmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrievs
A
Ja jaunie Flika krāvēji neapskādēs bagāžu un nemētās koferus kā atkritumu maisus, tad šīs pārmaiņas uzskatīšu par labām. Fliks saviem jaunajiem krāvējiem prasa teicamas latviešu valodas, labas angļu un krievu valodas zināšanas. Ar tādu izglītību apveltīti kravēji čemodānus nespārdīs.
Berta
B
Tas notiek ar likumu "neprivatizējamā" uzņēmumā ?
Donāts
D
šitās valsts izdrāžāna ir viņam goda lieta ko pati valsts arī atļauj uzgriežot pliku pakaļu.
jautajums
j
Ar ko tad pati lidosta nakotnee nodarbosies, ja visus lidostas pakalpojumus pievac Fliks?
Ciniķis
C
Es tikai nesapratu, kas tas par "Plānu"? Kādā sakarībā un uz kādu nervu pamata lidosta bija vai ir spiesta nodod savas funkcijas kaut kādām tur firmām? Te vajadzētu krimināllietu rosināt un skaidot, kurš vainīgs!!!! Visus plānus atcelt. Vainīgos sodīt pēc nodarītā kaitējuma apjoma. Ja tāds pārsniedz miljonu - nošaut bez tiesas un turpmākas izmeklēšanas.
Vientulais vilks
V
Cik ilgi turpinasies LATVIJAS izlaupisana? Vai LATVIJAI nav teiksana par saviem ipasumiem ?To diedelnieku deportet uz etnisko dzimteni bez tiesibam jebkad apmeklet LATVIJU..Laikam ,,goda virus,,var apturet ,kalasnikovs,,
Mincis
M
Ne vairs RIX, bet nu jau FLIX
vai tas ir normali?
v
Driz lidosta bus 5 apkopejas un Peters. Lidostai bus püalikusas tikai telpu uzkopsanas funkcijas.
restotais lodzins
r
Gerhards izbauda Meksikas sauli pirms skatisies uz sauli caur restotu lodzinu. Izlasiet "Kampeju" tur uzskatami paradits kas notiks ar airbaltic un lidostu Skeles/Flika izpildijumaa.
patiesiba
p
Un beigas ari valsts dabus tikai nozelojamus grasus par savu dalu atdosanu, jo visa vertiba bus nocenota. Galds - 8 santimi, dators 1 ls utt. nu tiesi ta kaaa ar Laimu. Un vards jau ir panemts.
patiesiba
p
North Hubes ir tiesam Skeles uznemums. Un ari Skele Flikam dod visu naudu, jo vinam pasam tacu nekaa nav. Airbaltic un lidosta tiks pievakta pec jau vecajam Skeles uznemumu privatizacijas shemam - it kaa dodot spec pakalpojumus, spec ieguldijumus un beigas valsti izstums vispar kaa tas notika ar Laimam, Staburadzem utt. Iestradata Skeles shema. Gerhards seit ir darbojies klaji noziedzigi un drosi vien par to ir sanemis kukuli.
nepraša
n
Vai tiešām valdība un ministri ar saviem pdomniekiem bija tik tuvredzīgi, ka Flikam deva tādas pilnvaras brīvi rīkoties mūsu valstī. Laikam drīz pienāks laiks, ka drīz pamodīsimies citas valsts pilnīgā pakļautībā. tie, kas pieļāva šādu sitiāciju būtu jāierosina kriminālatbildība.
kaka
k
Gerhards butibaa jatiesaaa! Visn ir bijis pats sliktakais ministrs Latvijas vesturee.
Buba
B
Kā teica kāds aptaisījies politiķis: " Buldozeriem jāstrādā lidostā !" Tad kāpēc ne zem Flika maskas ?
Jukums
J
Jājautā - kāpēc gan lai cilvēki uzticētos šādi pārvaldītai valstij, kurā notiek tādas lietas? Kurā valstī vēl kas tāds būtu iespējams? Vai varat iedomāties, ka kas tāds varētu notikt, piemēram, Igaunijā?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas