Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Līdzsvara dēļ jāupurējas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
krabis
k
Varbūt beidzot partijas un politiķi varētu upurēties Latvijas labā!? Tad, kad visvairāk nepieciešama stabilitāte, tad kaut kādu aizkulišu apsvērumu vārdā prezidents uzsaka darbu premjeram, pēc tam pa kaktiem meklē, ko varētu likt vietā! Tad, kad valsts gatavojas savai pirmajai prezidentūrai ES padomē, tad, izrādās, mēs rīkojamies pretēji jebkādam saprātam - labu ārlietu ministru aizstās ar viduvēju, nomainām citus spējīgus ministrus... Kas notiek? Kurš jums tās galvas groza un iedod dīvainus portfeļu sadalījumus?
es atvainojos
e
man jau šķiet, ka ja Dombrovskis ir demisionējis, tad visiem ministrime būtu jāsaprot, ka viņi arī ir atlaisti. nav ko turēties pie krēsliem.
dace
d
Pirms vēlēšanām visām partijām bija programmas visās jomās un ministru kandidāti, eksperti un speciālisti. kur tad tie visi tagad?
nikna tante
n
" lai valdības sastāvs neradītu neizpratni sabiedrībā" - vairāk par sastāvu neizpratni rada tā saukto tautas kalpu rīcība
Janis
J
Navajag aizmirst, ka ZZS tiekot pie VARAM savu parstavi liks ne tikai Rigas, bet ari Venstpils osta. Klaunam Lembim paversies jaunas iespejas.
cirks
c
.... cik nemierīgi jaunās valdības veidošanā iesaistās ZZS, tik pārvērtusies ir aizejošās valdības nemiera cēlāja Visu Latvijai!-TB/LNNK, ... skaidrs - darbs padarīts - valdība nogāzta, maksātnespējai NEKAS VAIRS NEDRAUD, VAR RELAKSĒTIES, PAVILKT LAIKU, DĪKI PAVĒROT HAOSU VALSTĪ, vnk COOL.
vecis
v
BET! Kā SC bija satraukušies,ka IZM varētu nonākt NA! Droši vien bailes no kremļa arī to noregulēja.
arturs
a
Cik saprotu, tad bardaku valdības veidošanā rada žurnālisti. Tas taču nav normāli, ka partijas sāk savstarpējās diskusijas, bet žurnaļugas katru apspriežu versiju izkladzina kā šausmu stāstu. Ok, lai paliek ideja, ka visi politiķi ir kretīni, BET vai žurnaļugas nav vēl lielāki kretīni?? Viņu uzdevums ir godprātīgi un gudri attēlot tautai procesus, nevis censties radīt kliedzošu sensāciju no jebkura notikuma. Tagad ir sākusies valdības veidošana un visi nopietnie gadījumi - Zolitūde, jaunā VID māja, Dienvidu tilta izmeklēšana, trolejbusu iepirkuma korupcijas lieta - tas viss bija aktuāls tikai konkrētajā brīdī???
latvietis
l
RP un Vienotība salaulājās kopēju cisu izmantošanas rezultātā.
latvietis
l
šai kundzītei būt par cūku fermas direktori un lopiņiem putru vārīt. GRIMSTAM!!!
...
.
Jāsaka godīgi, ka Vējonis būtu labāks ĀM. Vismaz nenāks komplektā ar Sondoru-Kukuli
Andris
A
Vējonis par Ārlietu ministru ,---SUPERPROFESIONĀLIS .....Nu ,kas par ŠITIEM ĀKSTIEM balso?????Vai tur CIMDARS PUTRU VĀRA ?????Izmeta KRISTOVSKI ,izmeta IEĶSLITU ministri ,kas tiešā nedeva iebraukšanas vīzu -.....-nu neatceros ,bet savēlēja ŠITOS ĀKSTUS .....
J
Es arii esmu no tiem, kuri vairaak sliecaas atbalstiit patreizeejo valdiibu, bez Circenes! Lai vinji palikushajaa laikaaliidz veeleeshanaam turpina iesaakto.
neitro
n
Nu Prezidents gan ievārīja putru. Vajadzētu viņus visus triekt, kā savulaik Kārlis Ulmanis izdarīja. Laikam Latvijai uzlikts kāds lāsts. Nekāda valdība nav jāveido, lai ši pati novelk līdz galam, vismaz neko nesastrādās. Lai Dievs stāv mums klāt!
Guntis
G
Redzi, pasaulē ir tāds teiciens: "shit in - shit out". Par to, ka šis teiciens pilnībā attiecas uz līdzšinējās valdības darbu, šķiet, šaubu nav. Tāpēc jautājums: Vai ir kaut mazākā garantija, ka valdība, kuru veidos tie paši "shit in" (partijas), līdz rudenim nesastrādās jaunus "shit out"?
  • 0
  • 0
Andris
A
Viņš vāra PUTRU ik dienu .Paskaties ,kas to ĀKSTU ievēlēja" "" Parādi man savu draugu ,un pateikšu ,kas esi tu ""-----Tik saki ka tie nav ZELTA VĀRDI ..!
  • 4
  • 1
Senais
S
Un vēl - Nez kurš palaida to "pīli" , ko nu visi tagad zelē, pat dažu labu žurnālistu ieskaitot, ka šis kungs ir lielisks ministrs. Jā, angliski māk samērā labi, ne tā kā prezidents, bet, ja salīdzina nevis vārdus bet darbus, tad...
Andris
A
Zvirbuli ,mes nesapratīsimies ,jo katram mums SAVS pasaules redzējums ,tev SLĀVISKAIS , kā paideram avotiņam senajam un visai NRA ....Protams ,es uz AUSTRUMIEM aci nemetu ,jo tur ir vistīrākais PURVS.....,un man nevajaga SPONSORU , kā dažam labam, TOČU un NRA ieskaitot ............Luk tur ATŠĶIRĪBAS........
  • 2
  • 3
zvirbulēns
z
Andrīti, Tev jāmācās, runā Tu daudz, bet jāteic, bez jēgas un nojēgas, jāmācās! :)
  • 2
  • 3
Andris
A
Zvirbuli nelej ,viņš nav nekāda DĀVANA ,bet tavs vējonis ---tad jau labak GRIGULE . No kurienes tev tāds IEDZIMTS NELOĢISKUMS ..?????.......
  • 3
  • 3
zvirbulēns
z
Kā Tu nesaproti, Rinkēvičs vālēja kā ASV prezidents, par visu šim bija ko teikt, visās valstīs vēstniecības, nu tak Latvija lielvara baisa, ES kodols! :) :)
  • 2
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas