Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Lielā talka – laba izvēle

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lurike
L
Visprātīgākā frāze ir tā, kuru mēs parasti aizmirstam: ja nebūs mazo lietiņu, neveidosies lielās.
AD
A
Šim pasākumam ir nozīme tikai kā akcijai. Diemžēl, ceļš uz akcijām ir ļoti slidens ceļš.
latviete
l
Protams, ka galvenais ir cilvēkus izglītot! Diemžēl, atsevišķi indivīdi tik ātri mainīties nespēj:( Varbūt, tas jau ir apsveicami, ja tīrāks būs kaut uz nedēļu vai divām? Galvenais, ka mums nevajag sēdēt kā "sūnu ciemā" un gaidīt Laimes lāci ...
Ieva Vītola
I
Ja cilvēks reizi gadā piedalās lielās drazas savākšanā... Ļoti iespējams, ka pašam vairs negribēsies tā vienkārši sharka bundžu pa mašīnas logu izmest... Zinot kādas tās ceļmalas pēc tam izskatās. Manuprāt, tā noteikti ir izglītojoša aktivitāte.
Elza
E
Šāda talka notiek otro reizi - reizi pusgadā, un tādējādi kaut kas paliks tīrāks? jā uz nedēļu vai divām. Mums vajadzētu domāt ilgtermiņā un neīkot šādu ažiotāžu par to, ko mēs katrs gan darām, gan varam izdarīt ikdienā - Neizmest aiz sevis atkritumus zemē, bet gan tiem paredzētajās vietās, līdz ar to arī cilvēkus vajag izglītot, nevis aicināt reizi gadā vai pusgadā aiz sevis kaut ko savākt, manuprāt, tas nav efektīvi.
A
A
"Mana atbildība pret valsti, vidi, apkārtējiem un sevi sākas tikai un vienīgi ar to, ko ES daru..." --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----------- Tādēļ novēlu MAZĀK PĻĀPĀT un vairāk darīt!
latviete
l
Domāju, ka talkas organizēšanā lielāks varēja būt pašvaldību atbalsts. Apskatot Rīgas karti, manā rajonā ir tikai divas atzīmētās talku vietas. Varēja norādīt vairākas, tad arī talcinieku būtu vairāk. Protams piedalīšos, savāksimies paprāvs pulciņš domubiedru un dosimies talkot pašu izvēlētā objektā, bet tuvāk savai dzīvesvietai.:) Veiksmi!
Jorens.Buls
J
nē , nu lielā talka ir laba lieta, tikai gribētos dzirdēt tavus mērķus, kurus gribi sasniegt šo 10 nedēļu laikā, ar talku vidi nesakopsi ;) Var izvairīties no kaitējuma ilgtermiņā, bet vidē ir daudz svarīgākas lietas, kas jādara nevis tikai talka :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas