Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Liepiņš EDSO sesijā konfrontē Krievijas domes pārstāvi par valodas referenduma jautājumu Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ulhy
U
Is the network itrnastrucfure and the community superstructure? That would be a material/ideal dichotomy, with the network being the technology and the pathways, the community being the people and the content. If we are conceiving of both community and network as being made of people (like Soylent Green), then perhaps the network is the larger collectivity, and communities emerge within it through more intense interactions among subsets of the people who make up the network.
Oelhay
O
zum saka:Acīmredzot iepazīstoties ar Latvijas finanšu ministra voilekdi, Zviedrijas parlaments 17.martā bloķēja valdības plānus par jebkādu turpmāku valstij piederošo uzņēmumu privatizāciju. Tā ka ja reiz rakstam, tad pārbaudam faktus. Otrkārt, privatizācija nav nekas vairāk kā mantas pārdale, pārsvarā par labu atsevišķām labi situētām privātpersonām ar politisko ietekmi. Esam redzējuši paldies, nevajag. Droši vien tikai baņķieriem ir skaidrs, kāpēc jānacionalizē maksātnespējīgas bankas, bet jāprivatizē pelņu nesoši uzņēmumi !Atšķirībā no privatizācijas, mēs vēl neesam redzējuši valsts uzņēmumu pārvaldes reformu, tā ka šo sēriju es gan būtu ar mieru paskatīties :)
MEMBRANS
M
Lai nu kas,bet Urbanovics ir.KAARKLUKRIEVS,kaa agraak bija kaarkluVaaciesi un okupantu DIRSLAIZIS.
Dadzis
D
Deputāts Valdis Liepiņš ir viens no nedaudziem politiķiem,kas aizstāv Latviju un nebaidās stāties pret Krievu apvainojumies un nepatiesībām.Liepiņš runā skaidru valodu un tauta zin par ko cīnās Liepiņš. Ne Muižnieks ,ne Zatlers saredz briesmas no Austrumiem,Bēdīgi.
kāds
k
Nu vismaz viens politiķis tiem krieviem var kaut ko pateikt.
acis
a
Skatīt eksprezidenta G.Ulmaņa viedokli referenduma dienā 18. 02.VIDEOYou can watch it here: http://vimeo.com/37321509
Students
S
Prieks par šo. Kaut vairāk tādu cilvēku, kā Valdis Liepiņš!
Bravo!
B
Liepiņš ir ļoti labs piemērs visiem pārejiem saeimas deputātiem kā aizstāvēt Latvijas valsti pret Krievijas meliem!
lux
l
Malacis! Būtu vairāk tādu politiķu. Necvis tādu, kas nu visus taisās "saliedēt" Ar ko? Ar okupantu un masveida rusifikācijas rezultātā iebraukušajiem un viņu pēctečiem, kuri nevis strādā Latvija slabā, bet pilda kremļa čekistu huntas pasūtījumus. Kuri vēl tā īsti pat nav iemācījušies, kam domātas lifta kabīnes, kas pārnes uz Latviju visu Kreivijas cūcību.
lauķe
l
Prieks par Valdi Liepinu - vienu no godīgākajiem ārzemju latviešu deputātiem....būtu Muižnieks tāda kaluma cilvēks...tad Krievijas muldētāji savas" žalūzijas" pat nepavirinātu....
  • 4
  • 0
Человек
Ч
Главное, не что скажет Лиепиньш, а что скажут Ушаков, Урбанович и Андрей Элксниньш. Урбанович, Элксниньш и Адамсонс -- латыши, поэтому им можно верить на все 100 %. Ушакову тем более, он -- мэр Риги.
Sīmanis
S
Godīgi un skaidri teikts. Lai mūsu runas vīriem arī turpmāk ir drosme teikt skaidru un gaišu valodu!
cony
c
Pilnīgi pareiza atbilde,tam Krievijas Domes Deputātam,kurš,tāpat kā daudzi viņa kolēģi sagroza faktus, dezinformē,vai vienkārši sakot melo,starptautiskajai sabiedrībai.Latvijas tautas pārstāvis-Deputāts Valdis Liepiņš arī šoreiz ir bijis uzdevumu augstumos un novērsis kaimiņu Deputāta melus un iejaukšanos Latvijas lietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas