Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Liepnieks: visas partijas gribēs citu prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ei!
E
Lūdzu, precizējiet, - kurš no abiem, jūsuprāt, ir pretīgs radījums - Birkavs vai Liepnieks?
Eli
E
Ar šo Satversmi var iesēdināt prezidenta krēslā vienīgi viduvējību. Tad kāda šķirba - Zatlers vai kāds cits? Jaunu Satversmi un tautas vēlētu prezidentu!
Adatiņa
A
Lai tik Liepnieks nesatraucas,tautai vienalga ir savs vārds sakāms! Viennozīmīgi vajaga Zatleru pārvēlēt uz otro termiņu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pirmais periods bija priekš iesildīšanās,lai turpina iesākto,ja kādam nepatīk ,lai atgriežas Ventspils slimnīcā! Zatlers ir parādijis,ka viņam ir stigrs muguraskauls un tas ir svarīgi! Lai turpina ,mēs atbalstām!
Venta
V
Kāpēc portālā tik ilgi "kavējas"J.Liepnieka portrets ar stipri saskābušu sejas izteiksmi? Kas Dienai Liepnieks - aizdomās turētais par krimināli sodāmām darbībām, tiesas spriedumu gaidošais - ir par tādu unikālu ekspertētāju? Vai tas nav amorāli ļaut izteikties tādam cilvēkam par valstiski svarīgām lietām, zinot, ka šis cilvēks ar savām izdarībām ir apkrāpis valsti?
alberts
a
Muļķīgi nevajadzīgi teret naudu - arī manu naudu un meklet "jaunu" prezidentu bet vecajam nodrosinat visus tos labumus ka iepriekšējiem.Lai velk otru terminu - būs letāk!
Lelle
L
Zatlers pats atteiksies un būs Kalniete.
hrv0301
h
bet tas Liepnieks jau izskatās pēc >nozombēta !
hrv0301
h
NESAPROTU > VAI TAD LIEPNIEKS TIK ABSOLŪTI STULBS KA MĒĢINA BEZ TAUTAS ATBALSTA PACELT BALSI ! NU NEREDZU PATREIZ IEMESLA MAINĪT PEZIDENTU !
Nopūta.
N
Baigais zinošais kadrs. No kurienes kungs zina ,ka visas partijas ZATLERU negrib par prezidentu? Vai esi izvedis starp partijām aģitāciju pret patreizējo prezidentu un visas partijas apsolijušas balsot pret ZATLERU?
Juhans
J
Tikai Lembergs! Var arī Anriju.
Sīmanis
S
Esiet, Diena, profesionālāki! Uzaiciniet izteikties intelektuāli (vēsturnieku, politologu, humanitāro zinātņu specu u.c.), bet ne divdomīgu personu, kas turklāt vēl tiek turēta aizdomās par krimināli sodāmu nodarījumu.
DD1
D
Man vienalga, ko grib partijas, bet es kā pilsonis vēlos lepoties ar Latvijas prezidentu,- lai viņam nebūtu problēmu brīvi un saturīgi uzstāties par jebkuru tematu, lai viņam nebūtu skeletu skapī, lai viņsh ar cieņu pārstāvētu Latviju ārzemēs un lai viņa otra puse viņu celtu, nevis gremdētu. Ideāls būtu Juris Cālītis, bet partiju dēļ viņsh nekad diemžēl nebūs mans prezidents.
Barons
B
Prezidents būs vecais Puzes velns. Viņam dzīvoklis nemaz nebūs vajadzīgs... Atšķirībā no iepriekšējiem nabadziņiem...
Eva Braun
E
Liepnieks ir specializējies manipulācijas teorijās....Gnīdisks cilvēks...
Nezin vai
N
tik ļoti vēlas. Viņam jau uz dakterēšanu arī sirds vēl velk. Vēl pēc viena termiņa būtu grūti atgriezties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas