Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Lietuva atsauc vēstnieku Latvijā, kura izteikumi par Zatlera lēmumu izraisījuši skandālu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kāmis
k
kļūdies mīlīt!. es gan esmu labsirdīgs , bet ir viens bariņš politiķu, kurus es labāk negribētu satikt netīšām uz ielas. bail , ka nenoturētos , un ierautu bietē, bet viņi nav tā vērti, lai meklētu piedzīvojumus uz savu pēcpusi.
lei uz Kāmi
l
Nevajag tā gānīties. Diez vai satiekot kādu politiķi uz ielas, tu tā teiktu. Droši noraustītos. Bet vēstnieks ir ministra līmenī un vajag, var droši pieteikt karu. Atbildība tomēr liela un muldēt nepiederas. Skolā vajag iet.
kāmis
k
normāls vecis , atšķirībā no lielākas daļas Latvijas politiķiem ņūņņām un mīslīšiem ar zatleru priekšgalā. noņemu cepuri Antana Vaļona priekšā, lai veicas turpmāk.
Remo
R
Par atvainošajos lietuviešiem paldies. Tas tomēr protokols. Bet ko darīja V.Kristovskis. Mācījās lasīt Vines konvenciju/
Troll
T
Kā tas bija nupat bija publicēts, tad Lietuvai pašai ir krietni vairāk oligarhu nekā Latvijai. Mūsu Lembergs bagātības ziņā ir tikai 5. vietā. Tāpēc arī vecais puika vēstnieks cepas, jo droši vien ēd no tās pašas oligarhu siles un tagad baidās, ka līdzīgi var notikt Lietuvā. Jo lietuviešiem arī iet smagi.
Zoja
Z
Vēstniekam nu gan nav nekadas tiesības jaukties mītnes zemes iekšējās lietās. Skolā puisulis gājis, vai analfabēts. Par lietuviešiem domāju labāk.
krabis
k
Protams, vēstnieks izteicās nedaudz tiešāk nekā diplomātijā pieņemts, bet vai tāpēc mums lietuvieši vairs nebūs kaimiņi? Taču, arī mūsu politiķi ir atļāvušies nediplomātiskus izteicienus par lietuviešiem, piemēram, A.Šķēles izteicieni esot premjera amatā... Vēstnieks atvainojās, to izdarīja arī Lietuva, tā ka viss ir kārtībā.
Dīzels
D
Vaļonis nekad nav izcēlies ar īpašam diplomātiskām spējām, arī tad kad Lietuvā bija ārlietu ministrs
XXXX
X
nesatraucies,pukit.balsosim ari par Vienotibu,jo ne jau visiem ir aizlienetas galvas uz,pleciem.Diemzel balsos ari Kurzemes ZILAS GOVIS un tas jau ir bedigak.Vajadzeja atstat visu ka bija?Nu tas jau tiesam ir idiotisms.Zatlers malacis,lai kads iemesls bija,rezultats ir OK Vismaz Saeima balsojot mazliet padomas un ,prasti sakot.,beigs dirst tautai uz galvas,sak,ievelejat,mes tagad cetrus gadus atkal cakaresim jus ka gribam.Gan jau daudziem deputatiniem sap sirsninas,tik drosi bij iekartojusies uz 4 gadiniem un te nu bija.Ta iet,kad iedomajas sevi par karaliem,jo KAD VADZIS PILNS........ ta zakisi Bet Prezidents malacis Lielaka dala tautas to atbalsta,bet visiem nekad nevar but labs,tad tas ari nav normali Mes savu gudribu,izpratni vai ari neglabjamu un nearstejamu stulbumu paradisim velesanas
Deeks
D
PIEKRĪTU vēstniekam, viņš nav gavilējošais pūlis, kuru viegli iespaido, viņš loģiski pieiet. Ja vecene saka Esi vecis vai nē??!! Kāpēc visādus Bērzioņus Tev te met priekšā- sadod tiem kretīniem, lai iiiiilgi atceras ! :)
gladiola
g
Pilnīgi pareizi! Es domāju tieši tāpat. Ja tagad notiks Saeimas vēlēšanas, tad tajās uzvarēs Saskaņas Centrs, jo par Vienotību jau vairs neviens nebalsos. Un tad, kad mums būs SC un PCTVL koalīcija un SC premjers, tad gan mēs visi varēsim nožēlot, ka šo Saeimu atlaidām. Skaidrs, ka situācija valstī ir grūta, bet jaunas vēlēšanas visu padarīs tikai vēl sliktāku.
Janka
J
Vaļonis teicis: "Te ir kaut kāds apvērsuma gars... Viss pēc konstitūcijas, taču rīcības iemesli ož ne pārāk patīkami." ----------------- Balta patiesība. Saeima nevēlējās pārvēlēt Zagleru un Zaglers atriebjoties to atlaida!!!
kapa
k
Kurs sisk Lietuvas kretinam sos vardus ielika mute, vai Sleseris, Riekstins, Skeel, Lembergs??? Latviesiem briviba ir ierobezota un to dar vieteja valdosa mafija. kapec Latvija, Latviajs pilsoniem nav tiesibas velt interneta, ka tas ir Igainija, igaunijas pilsoniem???
pamela
p
Pilnībā piekrītu Zatleram,jo tā politmaucība / atvainojos/ ,kaS notiek valstī VISIEM jau noriebusies!Saeima un pārejā valsts vara ir sevi pieņēmusi kā VALSTI valstī un burtiski spļauj visam un visiem virsū.Nu jau 20 gadus notiek politiskais TIRGUS par katru amatu,par katru ģeldīgu uzņēmumu.TAUTA ir piesmieta,SABRADĀTA ! Nav normāla darba ne Saeimā,ne valdībā,ne ministrijās. Aizejiet uz jebkuru valsts iestādi,arī RD,un jūs tapsiet morāli iznīcināts,norullŗts kā asfalts. Un bezdibenis starp varu un sabiedrīb u arvien padziļinās.Man viens deputāts no ZZS reiz teica par tautu/ vēlētājiem/ БЫДЛО !!! Lai gan,kad es redzu atbalstu nelietim ar Napaleona kompleksiem - Ventspils glumiķim,tad gandrīz vai jāpiekrīt deputātam. Zatleru atbalstu,jo šis bija īpašs gadījums Saeima - LIKUMDEVĒJS - nostājās PRET tiesu varu un baqlsoja PAR korupciju. KUR TĀLĀK ??? UN tā mūsu varenā Kremļa gvarde + zagļa no Ventspils rokaspuiši !! SC vēl nav bijis pie siles un KAS BŪS, kad BŪS pie tās ????? Ja nu taisnojas Dolgijspols,ka jēgas nebija pēc trim dienām,JO VAIRĀK, VAJADZĒJA balsot. Lesčinskis bērnu dzemdēja?Ko tu neteiksi?DZīvo vienistabas kambarī un KNABā - kanibāli ?! Vai tas stulbais A.Bērziņš no LC var iedomāties kaut KĀ dzīvo NEŠLESERI un KĀDOS apst'akļos ar 8-iem bērniem? Te nu jāsaka kā Viņķele Saeimā - VĀRNA VĀRNAI acī neknābs !!...
figvams
f
Rudzutaks 08:53 Leišu kolēģis gandrīz vienīgais skaidri atgādina par rusisma briesmām Latvijai un visam reģionam. ---------------------------- Lietuvas pieņemtais nulles variants pilsonībā (viņi to varēja atļauties) savulaik smagi iezāģēja Latvijas un Igaunijas pozīcijām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas