Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Līgo vakars būs sauss, Jāņos līs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Grads
G
Nu Jāņos jau līst kā Jāņos... Var mierīgi atpūsties pie datora vai televizora...
FFF
F
Svinam!
Klāra
K
Labrīt! No vakar vakara plkst.22.15 neviena komentāra?? Kas noticis? Bet vispār - ar labu nakti! Izdejojāmies kā traki! Bija izcils laiks, ugunskurs, lāpas, sveces un vainagi visiem un visām galvā... Laikam kāds kaut ko arī iedzēra, bet tas visus maz interesēja... Galvenais - dejas, dzejas un dziesmas... Bet nu gan - AR LABU NAKTI!
Jap
J
Paldies, Maikl. Šis raksts jau ir daudz sakarīgāks.
Zane
Z
Nesaprotu tos, kuriem svētki vai brīvdienas nozīmē piedzeršanos. Vai latviešu tauta neko citu neprot? Kur ir dziesmas? Kur ir tautiskās paražas? Kur ir prieks un papardes zieds?
Grads
G
Priecīgus Jāņus !!! Kaut kā gan iznāk jau piektais svinējums pēc kārtas... nu tŗīsdiennieks + 2... Būtu vēl pilsētā... bet laukos - kā izej ārā tā Jāņi :D... Nu bet ko darīt ? ... ar kolēģiem jau 20. vakarā, ar čomiem vakar, aizvakar Rasmas... ppc, ja līdz rītam izvilkšu, tad kā ģindenis ar tieksmi zvanīt dakterim, Bet kad vēl lai atlaiž grožus, ja tagad līdz pirmam sniegam labi ja svētdienas brīvas ??
Oskars
O
DIEVIŅŠ zin,ko TAUTA grib-gaida.......... Labākie LATVIEŠU svētki !!!!! Vēl labāk būtu ja VALDĪBĀ būtu ĪSTIE LETIŅI,nevis komunistu zagļu banda.
Ina
I
Viss ar laiku ir kā parasti! Tulīt braucam uz Ķegumu Līgot!!! Vedīsim krievu draugus uz īstu lauku māju,un īstu Latviešu Līgošanu!!! Visiem priecīgus Līgo svētkus!!!
Yessssssssss! LĪGO!
Y
Štokenbergam foršs jauns ieraksts blogā - ar jauniem faktiem, un šis atklājums mani priecē.
Vaira
V
Lelle, Tu tiešām esi malace! Manai ģimenei arī šoreiz Jāņi nespēj novērst uzmanību no notiekošā. Jāņi ir katru gadu, tie nāk un iet. Bet, ja šitādas vājprāta lietas ar valdību turpināsies, tad nav tālu tas laiks, kad mums atkal nebūs ļauts svinēt Jāņus. Par lietu: līst tā, ka šņakst! Cerams, ka vismaz vēlu vakarā būs sausāks, lai var palēkāt pāri ugunskuriem.
Lelle
L
Nu štrunts par lietu! Visiem labi nolīgot!!! Pēc Jaņiem sāksies pamatīgas izmaiņas, aicinu visus nepalikt vienaldzīgiem, bet katram piedalīties cūku pieķēzītās mājas satīrīšanas talkā!!!
jā jā
j
No rīta pamodos, lija, tagad vairs nelīst un sāk skaidroties.
maikls
m
Atbildot uz iepriekšējo, nu jau izdzēsto, komentāru, - kā pēcpusdienā, sākot no rietumiem, mākoņi izklīdīs, tā naktī, sākot no rietumiem, parādīsies jauni mākonīši, kas vietām atnesīs nelielu lietu. :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI


KUR ŠONAKT LĪGOT? IESKATIES DIENAS TOP'ā.

DSF

KĀ JĀSVIN ĪSTI JĀŅI? VISAS JĀŅU TRADĪCIJAS IR VIENLĪDZ SVARĪGAS.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas