Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Likuma grozījumi ļautu Šķēles ģimenei ietaupīt līdz pat 300 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skauģis
s
Jūs sociālisma produkti kas paši prot tkai bļaut nu jau paliekat pavisam dumji paši tak ievēlējāt TP. Varu saderēt ka pēc jaunām vēlēšanām zagļi un maitas būs jūsu jaunievēlētās partijas.
gatavs
g
kamēr tupie mediķi jefiņa ķera stumti novērsa uzmanību, kretīni nozaga viņiem zemi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pikselis
P
Likumi un likumu grozījumi jābīda tā, lai mūsu godīgajiem labējiem miljonāriem vienmēr un visur tie būtu parocīgi. Citādi jau nav vērts dibināt partijas un iet valdībā. Un tad vēl tie Doma laukuma speciālisti traucē strādāt! Jā, vēl taču ir tie tizlie vēlēšanu likumi. Nu nekā nav iespējams godīgi pūlēties tautas un valsts labā!!
Lelle (neīstā)
L
Piedod, Lelle (īstā), ka nejauši galvā iešāvās tieši šads burtu savienojums, kas kā izrādās jau eksistē...Diemžēl es sevi neapgrūtinu ar visu rakstu komentāru lasīšanu, lai noskaidrotu, kādi lietotājvārdi tiek lietoti un kādi netiek...Tavu komentāru, kas bija uzrakstīts pirms mana, neizlasīju, tādēļ arī nepamanīju tavu eksistenci....
Titan
T
Varbūt konkrētajā gadījumā tiešām kādam sanāks "uzvārīties", bet es arī esmu saskāries ar šo likumu un varu teikt, ka manā gadījumā tas bija pilnīgs murgs: man pieder zeme, bet līdz ietvei ir 3 m strēmele pašvaldības zemes, kas nav NEKĀDĀ veidā izmantojama - ne apbūvējama, ne kā atsevišķš gabals, ne citādi. Saskaņā ar iepriekšējo likuma versiju man bija iespēja privatizēt, bet cena saskaņā ar vērtētājiem (kam vērtēšanas principi ir "normāla apbūvējama zemes gabala cena pie uzpūstās īpašuma burbuļa tirgus situācijas"), šī strēmele tika novērtēta par 25 000Ls!!! TAS IR PILNĪGS ABSURDS - nevienam šādu strēmeli nevajag, pašvaldība grib pabeigt zemes reformu, bet likumā paredzētā privatizācijas kārtība ir tāda kāda tā ir un to atzīst arī īpašuma atsavināšanas pārvalde. Tai pat laikā, paskatoties RD zemes izsolēs - 9 no 10 vienkārši nenotiek jo sākotnējā cena ir uzpūsta pilnīgi neadekvāti augsta. Protams, var jau neprivatizēt šos gabalus, bet valsts tikai mazāk no tā iegūst (potenciālajiem privatizētājiem nav jāmaksā IIN, pašvaldībai jāuztur zemes gabali kārtībā, ja ir noma, tad savukārt pašvaldībai atkal ir izmaksas, lai šo līgumu administrētu u.t.t.)
jaunietis
j
Raksts ir tendenciozs un vienpusējs. Likums nav rakstīts tikai vienam cilvēkam. Vairāki tūkstoši nomnieku nomā zemi, kuru vēlāk varētu savā īpašumā.
Kauns
K
Cuka. viss.
Lāpītāja.
L
Nudien gan dusmas,gan drusku žēl paliek tā cilvēka.Viņš ir tik negausīgs,alkatīgs un amorāls, ka pats to vairs ne jūt ,ne redz, un izskatās kā tāds jebkuru cilvēcību zaudējis monstrs Kā tai Puškina pasakā par skopo bruņinieku,viņš vairs nesaprot kurp tas viņu novedīs....
Vai zinat
V
ko nozīmē "kika". Tā ir lezbiešu pasuga...lasiet "Žirafē" 10.2008.
Lelle(īstā)
L
Pievienojos, bet kapēc zodz manu niku?
DV
D
Lieliska iespēja Repšem ar tautas saziedoto naudu pieteikties šādās izsolēs un pacelt cenu līdz Jaunālaikprāt atbilstošai:))))
nepamatots optimisms
n
Diezgan ticami ka Tautas Partija, LPP/LC un citi koalicijas biedri jau plano ka "nozagt" nakamas velesanas. Ta ir vieniga ceriba viniem palikt pie varas.
Oskars
O
Kā man šitie BĀRDAINIE kungi APNIKUŠI,kad Viņus iemetīs aiz restēm.
Lelle
L
Jo tālāk, jo trakāk... Šī vairs nav zeme,kurā es vēlos dzīvot, kuras labklājību es vēlos vairot... Sakarīgi domājošiem civēkiem, ne-korumpantiem, kampējiem, grābējiem utt. vajadzētu pamest šo purvā grimstošo vietu... Lai paliek visas tās "gudrās" galvas, kuras domā tikai par to kā vairot savu labklājību, bet pilnīgi nedomā valstiskā līmenī... Nožēlojami... Pilnīgi smiekli nāk atceroties kā pirms gadiem visi priecājās par to, cik strauji attīstās Latvija, cik šeit ir labi dzīvot... Viss tas bija apmāns, lai kampēji, sabiedrībai neredzot, varētu kampt, kampt, kampt....
AL
A
Kad beidzot oligarhi ar savu sulaiņu - deputātu rokām beigs izlaupīt Latviju?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas