Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Lindermana partija Saskaņas centram piedāvā kopā startēt pašvaldību vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Karlis Dziedātājs
K
Cienījamais Lindermana kungs es uzskatu ,ka ar šo soli proti Saskaņas Centrs+Lindermanapartija Par dzimto valodu būtu ideāla kombinācija 13.Saeimas vēlēšanās katrā ziņā es pilnīgi atbalstu Lindermana partija Par dzimto valoduuzskatu ,ka jums 2018.gadā un arī 2017.gadā ir jāpieliek visas pūlēes lai Rīgas ,Liepājas un Daugapils pašvaldībās jūs būtu kupli pārstāvēti kādus personāžus domājat deliģēt uz Rīgas domi pagājušajās oktobra vēlēšanās nobalsoju par Latvijas krievu savienību vai nākamajās 13.Saeimas vēlēšanās veidosiet kopīgu sarakstu ar Latvijas krievu savienību ????? kā es varētu kļūt par jūsu partijas atbalstītāju? ,kā arī biedru? manas kordinātas :karlis.dziedatajs @inbox.lv uzrakstiet man
Eidis
E
Par kādu dzimto valodu cīnās V.Ļ.? Par idiš vai ivrit? Ja par krievu valodu, tad "naprasno"! Krievi Latvijā tāpat brīvi runā krieviski, bet Krievijas pamattauta pamazām izmirst (mirstība kudi pārsniedz dzimstību, vīrieši nodzeras un mirst jau 55 g.v. Tūkstošiem krievu sādžas ir pamestas... Maskavā kaukāzieši danco lezginku, bet Maskavā dzimušie krievi jūtās kā viesi!! Ha-ha ! Lūk, Ļinderman, kur tev vajadzētu būt un cīnīties par krievu(ja tā ir tava dzimtā !) valodu! Sava Dzimtene Latvija,jefiņ, tev nav dārga? Ko tu ārdies un par ko?
Alibeka
A
Kamēr Ļindermans un viņa šaher -maher šaika maisīsies Latvijā kā peles sūds putraimos, tikmēr miera un saticības starp latviešiem un krieviem nebūs. Viens pretīgs radījums!!!
!!!
!
Ja latviesi neapvienosies ,tad Riigu varam zaudeet.
X man
X
SC īsiet draugi :))) superrrrrrrrr, varu derēt, ka šodien būs ziņa no Ušakova - "Es neko nezinu, viņi var piedāvāt ko grib... utt", bet īstenība. . kopā tusējuši pirms nedēļas >! ?
Sociāldemokrāts
S
Piedāvāt jau tas Lindermans var visiem un visu - trakai iztēlei jau robežu nav. Skaidrs ir tas, ka velns badā mušas ēd - piedāvājot Saskaņai "sadarbību" Lindermans cer sev izdevīgā viedā šķelt sabiedrību - tūlīt atskanēs bļāvieni, ka Ušakovs patiesībā ir pārģērbies Lindermans. :) Lindermana kompaškas polittehnologi (no Žuravļova grupas) iepriekš vēlēšanās izmantoja arī tādu paņēmienu, kā populāru uzvārdu iekļaušana sarakstos - galvenais, lai būtu balsis, jo vēlētājs jau politiķus neatšķir, bet pats deputāts var būt tukša vieta - kaut vai "lielākais kretīns", kā Šķēle riez izteicās. Nebrīnīšos, ja Lindermana sarakstos parādīsies deputātu kandidāti ar uzvārdu Putins, Gagarins, Chapajevs u.tml. Tā ir ciniska muļķu ķeršana, bet tā darbojas - kāds vienmēr uzķeras. :)
Voloģa, attopies !
V
Ļindermans meklē "mirušās dvēseles". Būtu nu vāķijies prom uz plašo krievzemi, tur krieviem klājas daudz švakāk, nekā Latvijā un tur vajadzīga partija"Par dzimto valodu", ne Latvijā !
  • 0
  • 0
Nu
N
Diena, nereklamējiet to Dāvida tautas dēlu, kam Jums jāliek tā provokatoriskā fotogrāfija dienas slejās, vai viņa reklāmai? Viņš tak Jums nemaksā.
diemžēl
d
tāda lindermaņa darbošanās ir iespējama tikai pie latviešiem .pie krieviem vai leišiem viņam sen jau būtu nejauši kautkas atgadījies ar traģiskām sekām.
atnuga
a
Šis solis saliedēs latviešus, kuri nereti pārāk uzticas SC. Par it kā Rīgas vadīšanā veiktajiem lielajiem darbiem. Bet kur ir palikuši solījumi sakārtot Rīgas ūdens, Rīgas siltuma saimniecības. Proti, lai iedzīvotājiem nebūtu jāmaksā par zaļu zālīti ziemā, t.i., par siltuma noplūdēm, par noplūdēm no ūdensvada . Tad vēl Rīgas dome solīja (pirms 4 gadiem), ka dzīvokļos pie radiatoriem uzliks siltuma skaitītājus, lai ikviens maksātu par reāli patērēto siltumu. Tas cilvēkiem būtu ļoti nozīmīgi. Turklāt tas ir domes vadības tiešais pienākums, par to viņi saņem algu no iedzīvotāju samaksātajiem nodokļiem.
Matando los trolls
M
Tālāk sekos '"pārsteigums" - SC Lindermana priekšlikumu noraidīs, tādējādi parādot, ka "patisībā viņi nav naidīgi noskaņoti pret Latviju", daži nodomās, ka Uškovs patiesībā nemaz nav tik slikts utt.
:)
:
Pārkrievotu žīdu partija.
Jop
J
Ädolf celies augsa!
Nu nu
N
Da kam tas Lindermans ar savu šaiku vajadzīgs? Tikai maitā gaisu.
Zip
Z
Varbut beidzot DP izmetis to maitu un vinam lidzigos no valsts.sen jau laiks.
g
g
Kāpēc tas žīds te vēl uzturas? Kāpēc pret viņu nevar uztaisīt kaut kādu lietu un vienkārši izsūtīt viņu ārā no valsts uz visiem laikiem kopā ar tām pārējām aborta atliekām...? Man personīgi jau vien citāts "apvienotajā sarakstā iekļaut cieņas vērtus cilvēkus, kas organizēja parakstu vākšanu un tautas nobalsošanu par krievu valodu" skan pretīgi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas