Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lindermans un Osipovs aicina nepilsoņus nemaksāt nodokļus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AG
A
PAREIZI, LAI BRAUC UZ KRIEVIJU UN MAKSĀ NODOKĻUS TUR!
ann
a
laba doma! tagad pareizi piemeklēt likumus, tiem,kas kāro piedalīties, augstas soda naudas un konfiskācijas, valsts finanses tikai iegūs. Kopijkaķi nocēluši amerikāņu revolūcijas lozungu, tad bija ASV kolonisti pret britu kroni, tagad urļiku kolonisti pret Latvijas kroni? Nepilsonim tās kārotās tiesības turpat šnobeļa galā - naturalizējoties.
inesis
i
nu tad ,lai abi divi cilpo uz krieviju
to HE
t
divi zidi
He!
H
ŽĪDS IR ŽĪDS, TAISĪS BARDAKU VIENMĒR, JAU NO rOMAS LAIKIEM!
lux
l
nešaubies, būs. Turklāt viņi jau tagad nodokļus nemaksā. Toties sociālos labumus- tur pirmie rindās. Nelieši!
morgenstern
m
Vai Osipovs gadījumā nebija "uzņēmējs"? Manuprāt šādi aicinājumi ir pietiekams pamats nopietnai VID parbaudei :)
Helena
H
Gribas zinat kad un kur shie kungi stradajushi?
skuķis
s
Nez vai aitu bars būtu tik dumjš un paklausīgs, ka nopietni uztvertu šo divu ākstu muļķigo propogandu?! To jau mēs vēl redzēsim..
Ministry of Truth
M
Šo problēmu droši vien atrisinās izmaiņas izglītības sistēmā un medicīnas jomā. Ja tu kavē nodokļu maksājumus, tu automātiski nonāc to sarakstā, kam par visu ir jāmaksā pilna komerciālā cena. Un viss.
Ministry of Truth
M
Kas nekad nav maksājis nodokļus, tas nekad arī nevar pārstāt tos maksāt. Lindermans kā nodokļu maksātājs? :) Viņam taču jāraksta uzsaukumus, jāsēž kamerā par huligānismu, jāmētājas pa Krieviju. Pa kuru laiku šis cilvēks lai strādātu?
traductrice
t
nepilsoņi varētu turpināt rīkot pilsoniskās nepakļaušanās akciju - atteikties no sociālajiem pabalstiem, pensijām, bezmaksas (obligātās) izglītības, tiesībām uz visām demokrātiskajām brīvībām utt.
K
K
Nav tik viennozīmīgi ar to "nevēlēšanos". Lindermans, gudrs putns būdams, pirms šādu akciju uzsākšanas izvede sirdi plosošu PR par to, kā viņš gribētu kļūt par Latvijas pilsoni, bet viņam neļauj - pat laikam ir uzsācis tiesvedību, lai iegūtu morālā kaitējuma atlīdzību viena lata apmērā. Bet kungu uzsaukums ir interesantā paralēlē ar, piemēram, Vašingtonas iedzīvotāju satraukumu, ka viņiem nav tiesību balsot vēlēšanās par ASV federālo valdību, bet federālos nodokļus viņiem liek maksāt pilnā mērā. Tāpēc uz Vašingtonā reģistrēto mašīnu numuriem ir redzama frāze "taxation without representation", kas savukārt ir atsauce uz vienu no ASV neatkarības karu izraisījušajiem saukļiem.
skuķis
s
Nu riktīgs ''žurka'' no ''Riekstkoža'', ha-ha!! Aprobežotības kalngals! Lai nemaksā, ļoti jau nu vajag, tikai lai neprasa sociālās garantijas..tiešām idiots. Kāds sakars vēlēšanām ar nodokļiem?? Ja nepatīk noteikumi, tad brauc, kur tie tevi apmierina - ''širaka strana moja rodnaja...
.
.
nepilsoņi nekur nevar piedalīties vēlēšanās, bet nodokļi, ja tu strādā šajā valstī, ir jāmaksā visur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas